ProLine boekenkasten

Bij onze ProLine boekenkasten geldt ook weer onze bedrijfsslogan: “voor u op maat gemaakt!” Wilt u voor eens en altijd een oplossing voor al uw boeken en dan het liefst helemaal op maat? Met onze ProLine boekenkasten bieden wij u de oplossing! Het concept is simpel: bijna alles is mogelijk. Voor de ProLine boekenkast gebruiken we een plaatmateriaal van 38mm in tientallen verschillende decors. Hiervan maken wij in onze fabriek de staanders en legplanken voor uw boekenkast. Eventueel kan de kast ook voorzien worden van deuren en laden. Ook hiervoor geldt weer: niets is standaard en alles wordt op maat gemaakt. Door het gebruik van de 38mm dikke panelen heeft uw boekenkast een mooie luxe uitstraling.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van ProLine boekenkast? Neem met contact ons op voor een vrijblijvende afspraak of offerte.

Maak een afspraak

Plan een afspraak bij Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Wij helpen u graag verder met het realiseren van uw droomkast, maatwerk meubel of een van onze andere maatwerk producten. Als u de onderstaande velden heeft ingevuld, nemen wij contact met u op om de afspraak te maken in onze showroom aan de Noordenweg 14-16 in Ridderkerk.

Een moment geduld aub.

Profiteer van:

  • Verrassend voordelig door eigen fabricage
  • Korte levertijden op maatwerk kasten
  • 15 jaar garantie op onze producten
  • Onze eigen vakkundige montagedienst
  • Professioneel aluminium schuifdeursysteem
  • Meer dan 20 jaar ervaring met schuifdeurkasten

Beoordelingen

Onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor een vrijblijvend advies.

Locatie Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Noordenweg 14-16
2984 AG Ridderkerk
tel. (0180) 424 875