Bedrijfsprofiel

Pinchetti & Van Caem is een bedrijf wat zich vanaf de oprichting in 1993 bezighoudt met het leveren en fabriceren van schuifdeurkasten op maat. Het bedrijf is gestart als traditionele meubelmakerij en heeft zich door de jaren heen steeds meer ontwikkeld naar een meer productiegericht bedrijf met de nadruk op schuifdeurkasten. Echter het meubelmakersvak zit ons in het bloed en wij maken ook regelmatig maatmeubelen voor onze klanten.

Vaak gaat het dan om kleine projecten zoals boekenkasten, nachtkastjes, bureaus bijpassend bij onze schuifdeurkasten, maar ook maken wij winkelinterieurs of kantoormeubilair. Kortom een divers bedrijf met een schat aan ervaring op interieurgebied.

Zoals gezegd houden wij ons voornamelijk bezig met schuifdeurkasten, maar kijken wij ook verder dan de schuifdeurkast. Zo zijn wij momenteel bezig met het ontwikkelen van andere varianten op de maatkast. Zoals op maat gemaakte draaideurkasten met MDF kaderdeuren en een nieuwe trend: kasten met Caribische shutterdeuren. De term “op maat gemaakt” valt wel vaak maar dat is dan ook onze bedrijfsfilosofie: “kasten op maat gemaakt”. Wij benutten met onze kasten elke beschikbare millimeter en zetten die om in bruikbare kastruimte.

Onze kasten worden verkocht in de eigen showroom in Ridderkerk, maar ook via een geselecteerd dealernetwerk in heel Nederland.

Maak een afspraak

Plan een afspraak bij Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Wij helpen u graag verder met het realiseren van uw droomkast, maatwerk meubel of een van onze andere maatwerk producten. Als u de onderstaande velden heeft ingevuld, nemen wij contact met u op om de afspraak te maken in onze showroom aan de Noordenweg 14-16 in Ridderkerk.

Een moment geduld aub.

Profiteer van:

  • Verrassend voordelig door eigen fabricage
  • Korte levertijden op maatwerk kasten
  • 15 jaar garantie op onze producten
  • Onze eigen vakkundige montagedienst
  • Professioneel aluminium schuifdeursysteem
  • Meer dan 20 jaar ervaring met schuifdeurkasten

Beoordelingen

Onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor een vrijblijvend advies.

Locatie Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Noordenweg 14-16
2984 AG Ridderkerk
tel. (0180) 424 875