Kastinterieurs

Net als de ProLine schuifdeuren wordt ook het kastinterieur volledig op maat gemaakt. Op maat gemaakt betekent in dit geval niet alleen “op maat” qua maatvoering, maar samen met u bepalen wij door middel van tekeningen en showroomvoorbeelden wat voor u de meest ideale kastindeling is. Het resultaat is een kastindeling welke volledig is afgestemd op uw garderobe. Daarnaast kunt u door het grote aantal interieurkleuren een persoonlijk tintje aan de kast geven.

Een kastinterieur is simpel gezegd een samenstelling van verticale staanders en kastmodules (planken en roeden). Achter elke deurscheiding komt een staander en tussen de staanders hangen de planken, roeden en eventueel laden of andere accessoires. Op deze manier kunt u alle denkbare kastindelingen samenstellen.

Maak een afspraak

Plan een afspraak bij Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Wij helpen u graag verder met het realiseren van uw droomkast, maatwerk meubel of een van onze andere maatwerk producten. Als u de onderstaande velden heeft ingevuld, nemen wij contact met u op om de afspraak te maken in onze showroom aan de Noordenweg 14-16 in Ridderkerk.

Een moment geduld aub.

Profiteer van:

  • Verrassend voordelig door eigen fabricage
  • Korte levertijden op maatwerk kasten
  • 15 jaar garantie op onze producten
  • Onze eigen vakkundige montagedienst
  • Professioneel aluminium schuifdeursysteem
  • Meer dan 20 jaar ervaring met schuifdeurkasten

Beoordelingen

Onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor een vrijblijvend advies.

Locatie Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Noordenweg 14-16
2984 AG Ridderkerk
tel. (0180) 424 875