Maatwerkkasten

Pinchetti & Van Caem is gespecialiseerd in op maat gemaakte schuifdeur- en inloopkasten. De populariteit van deze kasten is vooral te danken aan het feit dat de kasten volledig op maat gemaakt worden en daardoor de beschikbare ruimte maximaal benutten als kastruimte. Daarnaast is door de vele mogelijkheden op gebied van aluminium profielen en deurvullingen de kast volledig aan te passen aan uw persoonlijke smaak. Pinchetti & van Caem staat garant voor een kwaliteitskast waarvan u jarenlang plezier zult hebben. Wij onderstrepen dit met een garantietermijn van 15 jaar! Daarnaast zijn wij ook het adres voor al het andere maatwerk zoals boekenkasten, stereomeubels en badkamerkasten. In onze moderne werkplaats kunnen wij al het denkbare maatwerk verzorgen op het gebied van meubelen tot een complete winkel of kantoorinrichting. Onze eigen montagedienst zorgt bovendien voor een perfecte installatie bij u thuis.

Een beknopt overzicht van onze maatwerkproducten:

ProLine inloopkasten op maat
ProLine Schuifdeurkasten
ProLine boekenkasten op maat
Shutterkasten op maat
Maatmeubelen

Maak een afspraak

Plan een afspraak bij Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Wij helpen u graag verder met het realiseren van uw droomkast, maatwerk meubel of een van onze andere maatwerk producten. Als u de onderstaande velden heeft ingevuld, nemen wij contact met u op om de afspraak te maken in onze showroom aan de Noordenweg 14-16 in Ridderkerk.

Een moment geduld aub.

Profiteer van:

  • Verrassend voordelig door eigen fabricage
  • Korte levertijden op maatwerk kasten
  • 15 jaar garantie op onze producten
  • Onze eigen vakkundige montagedienst
  • Professioneel aluminium schuifdeursysteem
  • Meer dan 20 jaar ervaring met schuifdeurkasten

Beoordelingen

Onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor een vrijblijvend advies.

Locatie Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Noordenweg 14-16
2984 AG Ridderkerk
tel. (0180) 424 875