Pinchetti & Van Caem Maatmeubelen

Pinchetti & Van Caem is in 1993 gestart als meubelmakerij en is zich door de jaren heen steeds meer gaan specialiseren op het fabriceren van schuifdeurkasten. Echter het vak zit ons in het bloed en we zijn daardoor weer regelmatig met kleine of grotere interieurwerken bezig. Zo kunt u bij ons terecht voor het maken van boekenkasten, stereomeubels, badkamerkasten en kantoor- of winkelinrichtingen. Dus bent u op zoek naar een meubel dat nergens te koop is? Wij maken het voor u in de afmetingen, kleuren of materialen zoals u het zelf bedacht heeft.

Bent u geïnteresseerd in een meubel of interieur op maat? Kom langs of maak een afspraak met één van onze medewerkers. contact

Maak een afspraak

Plan een afspraak bij Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Wij helpen u graag verder met het realiseren van uw droomkast, maatwerk meubel of een van onze andere maatwerk producten. Als u de onderstaande velden heeft ingevuld, nemen wij contact met u op om de afspraak te maken in onze showroom aan de Noordenweg 14-16 in Ridderkerk.

Een moment geduld aub.

Profiteer van:

  • Verrassend voordelig door eigen fabricage
  • Korte levertijden op maatwerk kasten
  • 15 jaar garantie op onze producten
  • Onze eigen vakkundige montagedienst
  • Professioneel aluminium schuifdeursysteem
  • Meer dan 20 jaar ervaring met schuifdeurkasten

Beoordelingen

Onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor een vrijblijvend advies.

Locatie Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Noordenweg 14-16
2984 AG Ridderkerk
tel. (0180) 424 875