Prijsvoorbeelden

Omdat een ProLine Schuifdeurkast natuurlijk volledig op maat en naar wens gemaakt wordt is het eigenlijk niet mogelijk om even snel te vertellen wat een schuifdeurkast kost. Voor advies en/of een prijsopgave maken we graag tijd voor u vrij. Bel ons om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Als u de globale afmetingen van de gewenste kast(en) meeneemt maken wij direct een offerte voor u. Om u toch een idee te geven hoe voordelig ProLine schuifdeurkasten kunnen zijn vindt u hieronder een aantal prijzen voor complete kasten. De vermelde prijzen gelden voor ons ProLine “Basic” schuifdeursysteem compleet met binnenkast en montage.

VOORBEELD 1

Een tweedeurs kast van maximaal 200 cm breed en 270 cm hoog inclusief kastinterieur met 1 deel legplanken en 1 deel hangkast.

Al vanaf € 1.050,-

(inclusief opmeten en montage bij u thuis)

VOORBEELD 2

Een driedeurs kast van maximaal 300 cm breed en 270 cm hoog inclusief kastinterieur met 1 deel legplanken en 2 delen hangkast.

Al vanaf € 1.685,-

(inclusief opmeten en montage bij u thuis)

Let op! Deze prijzen gelden voor een topkwaliteit aluminium schuifdeursysteem met een houten deurvulling. Glasdeuren, verlichting en overige accessoires zijn uiteraard tegen meerprijs verkrijgbaar.

Maak een afspraak

Plan een afspraak bij Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Wij helpen u graag verder met het realiseren van uw droomkast, maatwerk meubel of een van onze andere maatwerk producten. Als u de onderstaande velden heeft ingevuld, nemen wij contact met u op om de afspraak te maken in onze showroom aan de Noordenweg 14-16 in Ridderkerk.

Een moment geduld aub.

Profiteer van:

  • Verrassend voordelig door eigen fabricage
  • Korte levertijden op maatwerk kasten
  • 15 jaar garantie op onze producten
  • Onze eigen vakkundige montagedienst
  • Professioneel aluminium schuifdeursysteem
  • Meer dan 20 jaar ervaring met schuifdeurkasten

Beoordelingen

Onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor een vrijblijvend advies.

Locatie Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Noordenweg 14-16
2984 AG Ridderkerk
tel. (0180) 424 875