ProLine schuifdeuren

Onze “ProLine” schuifdeuren worden op maat gemaakt. Dus zowel in de hoogte als in de breedte wordt de beschikbare ruimte volledig benut. Aan het plafond en op de vloer worden railsen bevestigd, daartussen “zweven” onze deuren. De deuren bestaan uit een aluminium frame met een houten of glazen deurvulling. Dit aluminiumframe is beschikbaar in vier varianten (Basic, Soft, Qbic & Wide). Het verschil zit puur in het design van de deurstijl. De techniek is dus identiek, maar door de afwijkende vormen van de deurstijlen kunnen de vier varianten gezien worden als afzonderlijke schuifdeursystemen, elk met zijn eigen uitstraling van elegant en functioneel tot een eigentijds design. Daarnaast zijn de profielen ook beschikbaar in diverse kleuren waardoor u uw kast geheel aan uw eigen stijl kunt aanpassen.

De deurvulling bepaalt voor het overgrote deel het uiterlijk van uw kast en daarom hebben wij ook een groot aantal mogelijkheden voor u: in de eerste plaats zijn er de “houten” deurvullingen. Dit zijn panelen welke voorzien zijn van een decor. Dit kan een effen decor zijn, maar ook metaal en houtdessins zijn zeer populair. Pinchetti & van Caem heeft voor u een collectie van 40 verschillende decors; er is dus altijd wel een kleur of decor welke in uw interieur past. Verder kent u als deurvulling natuurlijk de spiegel in verschillende kleuren, maar daarnaast zijn ook gelakte glaspanelen breed toepasbaar. Dit is een glasvariant gebaseerd op helder vensterglas welke aan de achterzijde gelakt is in een egale kleur, zodat aan de voorzijde een hoogglans paneel zichtbaar wordt.

Maak een afspraak

Plan een afspraak bij Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Wij helpen u graag verder met het realiseren van uw droomkast, maatwerk meubel of een van onze andere maatwerk producten. Als u de onderstaande velden heeft ingevuld, nemen wij contact met u op om de afspraak te maken in onze showroom aan de Noordenweg 14-16 in Ridderkerk.

Een moment geduld aub.

Profiteer van:

  • Verrassend voordelig door eigen fabricage
  • Korte levertijden op maatwerk kasten
  • 15 jaar garantie op onze producten
  • Onze eigen vakkundige montagedienst
  • Professioneel aluminium schuifdeursysteem
  • Meer dan 20 jaar ervaring met schuifdeurkasten

Beoordelingen

Onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor een vrijblijvend advies.

Locatie Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Noordenweg 14-16
2984 AG Ridderkerk
tel. (0180) 424 875