TV & audio kasten

Met onze ProLine schuifdeuren maken wij ook zeer regelmatig een compleet stereo of TV meubel. Waarschijnlijk kent u het probleem wel: de televisies van tegenwoordig worden steeds mooier, platter en vooral groter. Alleen de bijbehorende apparatuur, versterkers, dvd spelers en decoders worden niet echt minder om over de bijbehorende bekabeling nog maar te zwijgen. Met een stereomeubel met ProLine schuifdeuren heeft u een prachtig dressoir in de gewenste afmetingen voor uw TV en achter de schuifdeuren bergt u alle apparatuur inclusief bedrading op. Ook voor deze kasten geldt weer: niets is standaard en alles wordt op maat gemaakt.

Onze verkoopadviseurs vertellen u graag alles over de mogelijkheden en denken graag met u mee! Stap binnen in één van onze showrooms of maak een afspraak voor een vrijblijvende offerte. Contact

Maak een afspraak

Plan een afspraak bij Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Wij helpen u graag verder met het realiseren van uw droomkast, maatwerk meubel of een van onze andere maatwerk producten. Als u de onderstaande velden heeft ingevuld, nemen wij contact met u op om de afspraak te maken in onze showroom aan de Noordenweg 14-16 in Ridderkerk.

Een moment geduld aub.

Profiteer van:

  • Verrassend voordelig door eigen fabricage
  • Korte levertijden op maatwerk kasten
  • 15 jaar garantie op onze producten
  • Onze eigen vakkundige montagedienst
  • Professioneel aluminium schuifdeursysteem
  • Meer dan 20 jaar ervaring met schuifdeurkasten

Beoordelingen

Onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor een vrijblijvend advies.

Locatie Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Noordenweg 14-16
2984 AG Ridderkerk
tel. (0180) 424 875