Accessoires voor schuifdeurkasten

De ProLine schuifdeurkasten bieden u een groot aantal accessoires welke uw kast nog completer maken. Het meest gekozen accessoire is natuurlijk een lade, ideaal voor het netjes opbergen van ondergoed en sokken. Deze lade is er in verschillende uitvoeringen. Als eerste is er de standaard lade, deze heeft een vaste afmeting en is eenvoudig van uitvoering. Daarnaast is een lade op maat beschikbaar, behalve de mogelijkheid om deze geheel op maat te maken (tot wel 100cm breed) is deze ook uitgevoerd met een softclosing. Verder zijn er natuurlijk diverse praktische accessoires voor het opbergen van schoenen, laarzen, riemen en stropdassen.

Naast accesoires voor het kastinterieur zijn er voor de buitenzijde van de kast ook diverse opties. Denk hierbij vooral aan diverse soorten verlichting in halogeen en LED uitvoering. Verder is het mogelijk om de schuifdeuren op te delen in meerdere stukken door een deelprofiel toe te passen. Hierdoor is het mogelijk om verschillende panelen als deurvulling toe te passen, zo zijn er diverse combinaties van hout en glasvulling te bedenken voor een nog exclusievere uitstraling van uw ProLine schuifdeurkast.

De hierboven beschreven mogelijkheden zijn slechts een fractie van alle accessoires. Kortom: bezoek één van onze showrooms om een indruk te krijgen van wat er allemaal mogelijk is met uw kast!

Onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor een vrijblijvend advies.

Locatie Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Noordenweg 14-16
2984 AG Ridderkerk
tel. (0180) 424 875

Kastenstudio Pinchetti & Van Caem scoort een 9,5 uit 10 op basis van 372 beoordelingen via Kiyoh.nl