Kast op maat in de bijkeuken

Bent u op zoek naar een specialist voor het maken van een kast op maat in de bijkeuken? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Ongeacht de plek in het huis, maakt Pinchetti en Van Caem kasten de mooiste inloopkasten op maat. Dus ook in uw bijkeuken kan een mooie maatwerk kast gemaakt en geplaatst worden. Een ideale oplossing, de ruimte in de bijkeuken is vaak beperkt en toch wilt u daar zoveel mogelijk spullen in kwijt. Zoals schoonmaakmiddelen, conserven en andere etenswaren. Maar in sommige woningen staat er ook een wasmachine en/of droger in de bijkeuken.  Het maakt voor ons niet uit hoe de situatie is, wij maken een mooie bijkeuken kast op maat. Op deze manier blijft uw bijkeuken er netjes en geordend uitzien. Als u voor ons kiest kunnen de besparingen fors oplopen, tot maar liefst 40%. Heeft u interesse? Plan dan snel een afspraak in voor een showroom bezoek in Ridderkerk.

  • Pinchetti & Van Caem kasten maakt uw kast op maat;
  • Inmiddels al 25 jaar specialist in kasten op maat in Barendrecht;
  • Standaard 15 jaar garantie op al onze schuifdeurkasten op maat.

Maak een afspraak

Profiteer van een mooie maatkast in de bijkeuken

Een kast op maat in de bijkeuken is een uitstekende oplossing om ruimte te besparen. Daarnaast ziet een maatwerk kast er bijzonder fraai uit en er zijn geen loze ruimtes meer. De kastinrichting kunt u volledig samenstellen, heeft u bepaalde grote spullen die in de kast komen te staan? Zoals een wasmachine of droger? Of misschien een 2e koelkast? Dan wordt daar uiteraard rekening mee gehouden. Vind u het fijn om veel opbergvakken te hebben of veel lades? We maken de kast zo, zodat deze helemaal aansluit op uw wensen. Inmiddels hebben we meer dan 25 jaar ervaring in het fabriceren en plaatsen van de mooiste maatwerk kasten. Niet alleen in Nederland, maar soms plaatsen we ook een bijkeuken kast op maat in België. U profiteert van 15 jaar garantie op al onze maatwerk meubelen. Bezoek gerust onze showroom zodat we uw droomkast voor in de bijkeuken kunnen samenstellen.

Bijkeuken kast op maat met wasmachine

25 jaar ervaring in het maken van kasten op maat

Inmiddels zijn we al meer dan 25 jaar actief in het maken en plaatsen van de mooiste kasten op maat en schuifdeur inloopkasten. Niet alleen doen we dat in de bijkeuken, maar ook op slaapkamers, woonkamers en zelfs op kantoor. Doordat we het gehele traject van A tot Z zelf uitvoeren, kunt u fors besparen. U kunt samen met ons in de showroom in Ridderkerk de gehele schuifwand op maat voor in de bijkeuken samenstellen. Het maakt niet uit wat u er allemaal in wilt hebben of wat voor deuren u wilt gebruiken. Wanneer het ontwerp akkoord is en u wilt de kast op maat in de bijkeuken door ons laten maken, dan gaan wij aan de slag. Als de kast kamerbreed of kamerhoog moet zijn, of er zit een rare hoek in, dan doen we altijd een nameting. We willen uiteraard voorkomen dat de kast net niet past in uw bijkeuken. Als de kast is gemaakt dan wordt deze geplaatst door een van onze ervaren kastenspecialisten. U hoeft zelf niets te doen op de dag van de plaatsing. Het enige wat u moet doen is uw spullen opbergen in uw prachtige kast op maat in de bijkeuken.

Maatwerk bijkeuken kast met vakken

De voordelen van een kast op maat in de bijkeuken

Een maatwerk kast in de bijkeuken biedt tal van voordelen. Niet alleen wordt de ruimte in uw (kleine) bijkeuken maximaal benut. De hoeveelheid loze ruimte wordt geminimaliseerd zodat u veel spullen kunt opbergen en de bijkeuken er strak, netjes en opgeruimd uitziet. Dat krijgt u nooit voor elkaar door gebruik te maken van standaard kasten die u bij meubelzaken of bouwmarkten kunt kopen. Daarnaast hoeft u zelf niet te stoeien met het monteren van een kast, want dat wordt gedaan door onze ervaren kastenspecialisten. Zij hebben in de afgelopen jaren al duizenden kasten naar volledige tevredenheid gemonteerd. Een ander belangrijk voordeel is de forse besparing, dat loopt op tot maar liefst 40%. Maar het aller belangrijkste is dat u een prachtige kast heeft om alles in op te bergen, een lust voor het oog. Wilt u een kast op maat laten maken voor in uw bijkeuken? Maak dan nu snel een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Ridderkerk. Wij staan voor u klaar!

Bijkeuken kast op maat met lades aan de onderkant

Onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor een vrijblijvend advies.

Locatie Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Noordenweg 14-16
2984 AG Ridderkerk
tel. (0180) 424 875

Kastenstudio Pinchetti & Van Caem scoort een 9,5 uit 10 op basis van 372 beoordelingen via Kiyoh.nl