Boekenkast op maat

Al enige tijd op zoek naar een boekenkast op maat om de ruimte in uw vertrek optimaal te benutten? Kastenstudio Pinchetti & Van Caem maakt de kast waar u naar op zoek bent. We hebben de kennis en expertise in huis om uw droomkast in onze eigen werkplaats te produceren. Niet alleen zorgt dit voor een hoge kwaliteit boekenkast op maat, maar profiteert u ook nog eens van aangenaam lagere prijzen. Wij maken voor u de gewenste inloopkast op maat of boekenkast op maat, kamerhoog en kamerbreed als u dat wenst. Onze montage dienst zorgt uiteraard voor een uitstekende installatie bij u thuis of kantoor en op al onze maatwerk producten krijgt u 15 jaar garantie. Van maatwerk meubelen tot een fraaie kantoorinrichting, wij maken het voor u graag op maat!

  • Kastenstudio Pinchetti & Van Caem heeft al meer dan 20 jaar ervaring;
  • Dankzij onze eigen productie bent u bij ons tot 40% goedkoper uit;
  • De kasten zijn van uitstekende kwaliteit dankzij eigen productie en het gebruik van duurzame materialen.

Maak een afspraak

Plan een afspraak bij Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Wij helpen u graag verder met het realiseren van uw droomkast, maatwerk meubel of een van onze andere maatwerk producten. Als u de onderstaande velden heeft ingevuld, nemen wij contact met u op om de afspraak te maken in onze showroom aan de Noordenweg 14-16 in Ridderkerk.

Een moment geduld aub.

De prijs van een boekenkast op maat

Doordat al onze schuifdeurkasten, tv-meubels en kastinrichtingen maatwerk zijn, kunnen wij u niet exact vertellen wat de kosten zijn. Tevens hebben we een ruime selectie met quickstep laminaat. Voor een exacte prijsopgave kunt u gewoon binnenlopen in onze showroom, gebruik maken van ons informatieformulier of even telefonisch contact opnemen (via 0180 424 875). Als u ons laat weten wat uw wensen en de bijbehorende afmetingen zijn, maken onze adviseurs graag een vrijblijvende offerte voor uw unieke boekenkast op maat.

Onze showroom in Ridderkerk

Wenst u een keer langs te komen om een aantal inspirerende boekenkasten op maat en onze materialen te kunnen aanschouwen? Dat is uiteraard geen enkel probleem, kom gerust eens langs bij onze showroom in Ridderkerk. We maken graag tijd voor u vrij zodat we u voldoende kunnen informeren over uw gewenste droomkast. Met onze maatwerk kasten kunt u de beschikbare ruimte in uw vertrek optimaal benutten.

Naast een boekenkast op maat kunt u bij Kastenstudio Pinchetti & Van Caem ook terecht voor een groot aantal andere maatwerk meubelen. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze maatwerk inloopkasten, walk in closet kastenwanden en tv-kasten?

Onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor een vrijblijvend advies.

Locatie Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Noordenweg 14-16
2984 AG Ridderkerk
tel. (0180) 424 875

Relevante websites | Kastenstudio Pinchetti & Van Caem scoort een 9,5 uit 10 op basis van 114 beoordelingen via Kiyoh.nl