Maatregelen met betrekking tot het Coronavirus

Onze showroom in Ridderkerk is tijdelijk gesloten!

Tijdens onze werkzaamheden staat de gezondheid en veiligheid van klanten en medewerkers natuurlijk op de eerste plaats. Daarom bekijken we iedere dag opnieuw of we maatregelen moeten nemen met betrekking tot het coronavirus.

Momenteel gaan alle gemaakte montage- en meetafspraken volgens planning gewoon door.

De showroom is gesloten, maar uiteraard zijn wij wel telefonisch, per email en whatsapp te bereiken.

Videocall

Helaas kunnen we u ondanks de getroffen voorzorgsmaatregelen niet ontvangen in onze showroom. Als alternatief bieden wij tijdelijk de mogelijkheid aan om een afspraak te maken voor een videocall met één van onze adviseurs. Tijdens deze belafspraak kunnen wij u alle mogelijkheden vanuit de showroom laten zien, en eventueel direct een offerte toesturen. We begrijpen natuurlijk dat ons product het liefst “live” wilt bekijken. Hiervoor bereiden wij momenteel een uitgebreide stalen collectie voor welke wij tijdens een inmeetafspraak (na opdracht) mee kunnen nemen.

Aanvragen per Email

Als u zelf al een idee voor een kast heeft, kunt u deze direct per mail bij ons aanvragen. Wij verzoeken u vriendelijk om deze aanvraag altijd te voorzien van uw adresgegevens en telefoonnummer. Daarnaast zoveel mogelijk details en maten (hoeft niet op de millimeter) en natuurlijk uw overige wensen. Als uw aanvraag duidelijk is ontvangt u zo snel mogelijk per email uw offerte.

Als u eventueel tot bestellen over gaat dan komen wij altijd nog inmeten voor de kast in productie wordt genomen.

U kunt uw vragen en/of offerte aanvragen mailen naar info@kastenstudio.eu, of telefonisch contact opnemen op 0180-424875. Ook zijn wij tijdens openingstijden (di. t/m za. 10.00-17.00h)  via Whatsapp te bereiken.

Pinchetti & Van Caem Ridderkerk
Noordenweg 14 – 16
2984 AG Ridderkerk
Tel. (0180) 424 875
Fax (0180) 428 501
email: info@kastenstudio.eu
WhatsApp: (0180) 424 875

Aangepaste openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag Tijdelijk gesloten
Woensdag Tijdelijk gesloten
Donderdag Tijdelijk gesloten
Vrijdag Tijdelijk gesloten
Zaterdag Tijdelijk gesloten

Onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor een vrijblijvend advies.

Locatie Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Noordenweg 14-16
2984 AG Ridderkerk
tel. (0180) 424 875

Kastenstudio Pinchetti & Van Caem scoort een 9,6 uit 10 op basis van 224 beoordelingen via Kiyoh.nl