Garderobekast op maat

Maak een afspraak

Garderobekast op maat laten maken?

Een garderobekast is onmisbaar in ons huis. Het is dé ideale plek om onze kleding in op te bergen, maar ook eventueel onze schoenen, tassen, kledingaccessoires of beddengoed. Met een garderobekast op maat kunt u de indeling van de kleerkast op maat zo samenstellen dat alles een plek heeft. Kastenstudio Pinchetti & Van Caem heeft al ruim 30 jaar ervaring met het ontwerpen en samenstellen van de perfecte kast op maat voor iedere ruimte en voor elke wens. Met een maatwerk garderobekast die speciaal voor u wordt gemaakt bent u namelijk niet alleen flexibel in de indeling van de kast, maar de garderobekast kan ook nog eens aangepast worden aan de ruimte waar hij moet komen. Bovendien krijgt u op elke garderobekast op maat 15 jaar garantie. Kortom: of u nu op zoek bent naar een inloopkast op maat of een volledige garderobekast, wij maken het op maat!

  • Inmiddels hebben we al meer dan 12.500 schuifdeurkasten geplaatst;
  • We denken graag met u mee om uw droomkast mogelijk te maken;
  • U koopt rechtstreeks bij de fabriek, hierdoor kunt u 40% besparen.
Garderobekast op maat

Maatwerk garderobekasten sluiten aan op iedere stijl

Behalve de flexibiliteit in de indeling en bij de maatvoering heeft u bij Kastenstudio Pinchetti & Van Caem ook nog eens een ruime keuze aan materialen. U kunt kiezen voor de materialen die bij u in de smaak vallen en die goed aansluiten op de rest van het interieur. Door de verschillende afwerkingen kan de garderobekast op maat altijd goed gecombineerd worden, zowel bij een moderne, een klassieke of een andere stijl. Ook de kleuren van de garderobekast in de slaapkamer kunnen door u zelf gekozen worden, zowel voor het externe deel als voor het interieur.

Bepaal zelf de indeling van de garderobekast op maat

Het grote aantal interieur kleuren zorgen dat u een persoonlijk tintje aan de kast kunt geven, maar dat kunt u ook met de indeling van de garderobekast op maat. Samen met u bepalen we wat voor u de meest ideale kastindeling is. Het gaat hier niet alleen om staanders, planken of roeden, maar u kunt ook kiezen voor laden of andere kastaccessoires. Zo zijn er bijvoorbeeld praktische schuifdeuren op maat én accessoires voor het opbergen van schoenen, laarzen, stropdassen en riemen. Ook voor de buitenkant van de garderobekast zijn er verschillende opties. Misschien gaat de voorkeur uit naar gekleurde schuifdeuren of heeft u liever deelprofielen? Wilt u halogeen of led-verlichting voor de maatwerk kast? Met de vele mogelijkheden die u heeft, wordt eigenlijk iedere kast uniek.

Kleerkast op maat voor een aantrekkelijke prijs

Kastenstudio Pinchetti & Van Caem kan voor u deze unieke maatwerk kleerkast samenstellen, maar ook op maat produceren in onze eigen werkplaats. Juist door onze eigen productiemiddelen kunnen we de prijzen van de maatwerk kasten zeer laag houden. We hebben ook een eigen deskundige montagedienst, die inmiddels in al die jaren al vele garderobekasten op maat geplaatst hebben. Het oog voor vakmanschap en detail wordt bij Kastenstudio Pinchetti & Van Caem ingezet vanaf het eerste voorstel tot aan de plaatsing. Een tevreden klant is voor ons net zo belangrijk als een mooi product afleveren. Daarom krijgt u op uw maatwerk garderobekast of kleerkast standaard 15 jaar garantie.

Offerte aanvragen voor een garderobekast op maat?

Omdat al onze schuifdeurkasten, kastinrichtingen en andere soorten kasten maatwerk zijn, kunnen wij geen exacte prijs vermelden. Natuurlijk maken we wel graag een vrijblijvende offerte voor u. Loopt u gewoon eens bij ons binnen, bij onze showroom in Ridderkerk of neemt u even telefonisch contact met ons op via 0180 – 424875. Om een passende offerte te maken is het handig als wij weten wat uw wensen zijn, met de bijbehorende afmetingen. Natuurlijk kunnen wij in de showroom met u meedenken en een deskundig advies geven. Plan gerust van te voren een afspraak in zodat we de mogelijkheden omtrent de wandkast op maat of garderobekast op maat in alle rust door kunnen nemen.

Maatwerk garderobekast

Korte levertijden en een deskundige plaatsing

In de showroom van Kastenstudio Pinchetti & Van Caem krijgt u ook een indruk van de vele keuzes die u heeft. Hier kunnen we alle materialen en houtsoorten laten zien die u kunt kiezen voor het maken van uw droomkast op maat. Maar ook op het gebied van accessoires voor de kast, de kleuren of het professionele aluminium schuifdeursysteem kunt u hier alles vinden. Bent u tevreden met het ontwerp en de aantrekkelijke prijs? Dan kunt u eventueel de order plaatsen. Gelukkig hebben wij geen lange levertijden op onze maatwerk kasten zodat u al snel (binnen enkele weken) van uw unieke garderobekast op maat kunt genieten.

Meer weten?

Bezoek onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor vrijblijvend advies

Afspraak maken

Bekijk onze prijsvoorbeelden

De kosten van een kast op maat zijn afhankelijk van het materiaal, de grootte en de kastindeling. Bekijk een aantal van onze prijsvoorbeelden

Prijsvoorbeelden

Neem contact met ons op

Heeft u nog een vraag? Wij helpen u graag! Laat uw telefoonnummer achter of stuur ons direct een bericht via het formulier

Neem contact op