Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Pinchetti & Van Caem is een bedrijf wat zich vanaf de oprichting in 1993 bezighoudt met het leveren en fabriceren van schuifdeurkasten op maat. Het bedrijf is gestart als traditionele meubelmakerij en heeft zich door de jaren heen steeds meer ontwikkeld naar een meer productiegericht bedrijf met de nadruk op schuifdeurkasten. Echter het meubelmakersvak zit ons in het bloed en wij maken ook regelmatig maatmeubelen voor onze klanten.

Vaak gaat het dan om kleine projecten zoals boekenkasten, nachtkastjes, bureaus bijpassend bij onze schuifdeurkasten, maar ook maken wij winkelinterieurs of kantoormeubilair. Kortom een divers bedrijf met een schat aan ervaring op interieurgebied.

Zoals gezegd houden wij ons voornamelijk bezig met schuifdeurkasten, maar kijken wij ook verder dan de schuifdeurkast. Zo zijn wij momenteel bezig met het ontwikkelen van andere varianten op de maatkast. Zoals op maat gemaakte draaideurkasten met MDF kaderdeuren en een nieuwe trend: kasten met Caribische shutterdeuren. De term “op maat gemaakt” valt wel vaak maar dat is dan ook onze bedrijfsfilosofie: “kasten op maat gemaakt”. Wij benutten met onze kasten elke beschikbare millimeter en zetten die om in bruikbare kastruimte.

Onze kasten worden verkocht in de eigen showroom in Ridderkerk, maar ook via een geselecteerd dealernetwerk in heel Nederland.

Onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor een vrijblijvend advies.

Locatie Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Noordenweg 14-16
2984 AG Ridderkerk
tel. (0180) 424 875

Kastenstudio Pinchetti & Van Caem scoort een 9,6 uit 10 op basis van 401 beoordelingen via Kiyoh.nl