Inbouw kledingkast op maat laten maken?

Bent u op zoek naar een specialist om een inbouw kledingkast op maat te laten maken? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken, u zit goed bij Pinchetti & Van Caem kasten. We zijn volledig gespecialiseerd in het maken en plaatsen van de mooiste kledingkasten op maat. Of het nu gaat om een inbouwkast of een schuifdeurkast, wij maken uw droomkast op maat. Niet alleen profiteert u bij ons van meer dan 25 jaar ervaring, maar ook van forse besparingen. Deze besparingen op een inbouw kledingkast op maat kan oplopen tot maar liefst 40%. Dat komt doordat wij de volledige kast van A tot Z realiseren, van de fabricage tot de plaatsing van de inbouwkast. We kunnen de inbouw kledingkast kamerbreed en kamerhoog maken als u dat wilt. Zo wordt de ruimte in uw slaapkamer maximaal benut. Onze vakkundige montage specialisten zorgen ervoor dat de kast op maat netjes bij u thuis wordt geplaatst. Tevens ontvangt u 15 jaar garantie op al onze maatwerk meubelen.

  • Pinchetti & Van Caem kasten maakt uw schuifdeuren op zolder
  • Inmiddels al 25 jaar specialist in schuifdeurkasten op maat
  • Standaard 15 jaar garantie op al onze maatwerk kasten

Maak een afspraak

25+ jaar ervaring in maatwerk inbouw kledingkasten

Pinchetti & Van Caem kasten heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het maken en plaatsen van inbouw kledingkasten op maat. Maar ook voor andere kasten, zoals maatwerk schuifdeurkasten of een tv-meubel op maat zit u goed bij ons. We hebben inmiddels al duizenden kasten naar volledige tevredenheid geplaatst. Niet alleen bij ons in de buurt, maar ook in de rest van Nederland en soms zelfs in België. Wij maken de kledingkast op maat zo, dat deze overal geplaatst kan worden. Zit er een rare hoek bij u in de slaapkamer, of heeft u te maken met een stuk schuin plafond? Dat is geen enkel probleem, wij maken de inbouw kledingkast op maat zo, dat de ruimte maximaal wordt benut. We kunnen zelfs een kledingkast voor een schuine wand maken. Als er een inbouwkast kamerbreed of kamerhoog gemaakt moet worden, komen we voor de zekerheid de ruimte nog even nameten. We willen altijd voorkomen dat een maatwerk kast net niet past bij u in de slaapkamer. Zo kunnen we in elk geval garanderen dat de maatwerk kledingkast binnen een werkdag geplaatst kan worden.

Inbouw kledingkast op maat gevuld met kleding

De voordelen van een inbouw kledingkast op maat

Een inbouw kledingkast op maat bied tal van voordelen, niet alleen kunt u eenvoudig en snel al uw kleding hierin opbergen. Maar de ruimte in de kamer of slaapkamer wordt maximaal benut. Daarnaast zijn er ook nog diverse voordelen als u de kast bij Pinchetti & Van Caem kasten besteld. We zijn niet alleen meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het maken en plaatsen van inbouw kledingkasten. Maar u profiteert ook van forse besparingen en 15 jaar garantie. Een ander belangrijk voordeel is dat u de kastinrichting van deze kledingkast op maat volledig zelf samen kunt stellen. U kunt kiezen van welk materiaal de kast gemaakt moet worden en welke kleur de kast moet krijgen. Maar ook de indeling, zoals de vakken, planken en hanggedeeltes kunt u volledig samen stellen. Heeft u veel kledingstukken die opgehangen moeten worden? Kies dan voor een groter hanggedeelte. Heeft u grote vakken nodig om andere spullen in op te bergen, dan is dat ook gewoon mogelijk. Het is zelfs mogelijk om de inbouw kastenwand te voorzien van verlichting.

Maatwerk inbouwkast voor kledingstukken

Bezoek de showroom in Ridderkerk

Als u al een beetje weet wat u wilt, dan kunnen we samen met u aan de slag om de inloop kledingkast te ontwerpen. Dat kunnen we doen bij ons in de showroom in Ridderkerk. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie nemen we de mogelijkheden graag met u door. U kunt volledig zelf bepalen hoe de kast eruit komt te zien, de indeling mag u dan ook volledig zelf bepalen. Als u vragen heeft over het inrichten van de kast, dan kunnen wij u altijd adviseren. We hebben dan ook meer dan 25 jaar ervaring in het maken en plaatsen van inbouw kledingkasten op maat. Als u de afmetingen weet van de (slaap)kamer, dan kunnen we gelijk aan de slag met het ontwerp. Wanneer het ontwerp klaar is, dan voorzien wij u binnen enkele werkdagen van een prijsopgave. Als u hiermee akkoord gaat, dan plannen we met u een afspraak in voor het laten plaatsen van de inbouw kledingkast op maat. Heeft u interesse in een droomkast waar u nog jarenlang van kunt genieten? Plan dan snel een afspraak in bij onze showroom in Ridderkerk, we zien u graag verschijnen.

Inbouw kledingkast met kastinrichting

Onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor een vrijblijvend advies.

Locatie Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Noordenweg 14-16
2984 AG Ridderkerk
tel. (0180) 424 875

Kastenstudio Pinchetti & Van Caem scoort een 9,5 uit 10 op basis van 372 beoordelingen via Kiyoh.nl