Inbouwkast op maat

Bent u op zoek naar een inbouwkast op maat waarmee de ruimte in uw vertrek optimaal wordt benut? Dan kunnen wij, Kastenstudio Pinchetti & Van Caem, deze inbouwkast op maat voor u produceren. Inmiddels hebben we tientallen jaren ervaring in het produceren van maatwerk meubilair (zoals een kastenwand op maat), deze maken we dan ook in onze eigen werkplaats in Ridderkerk. Doordat wij deze inbouwkast op maat zelf maken, kunt u een hoop geld besparen. Deze besparingen kunnen zelfs oplopen tot maar liefst 40% en u profiteert van een 15 jarige garantietermijn. Hoe u de inbouwkast op maat ook wilt hebben, kamerbreed, kamerhoog of met een schuine bovenkant, wij zetten uw droomkast graag in elkaar. De inbouwkast op maat hoeft u niet zelf in elkaar te zetten op kantoor of bij u thuis. Dat kunt u laten doen door onze eigen vakkundige montagedienst.

  • Inmiddels al meer dan 20 jaar actief in het maken en plaatsen van maatwerkkasten;
  • Op al onze maatwerkkasten krijgt u standaard 15 jaar garantie;
  • Bij ons koopt u direct in de fabriek, hierdoor garanderen wij u de laagste prijs.

Maak een afspraak

Plan een afspraak bij Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Wij helpen u graag verder met het realiseren van uw droomkast, maatwerk meubel of een van onze andere maatwerk producten. Als u de onderstaande velden heeft ingevuld, nemen wij contact met u op om de afspraak te maken in onze showroom aan de Noordenweg 14-16 in Ridderkerk.

Een moment geduld aub.

De prijs van een inbouwkast op maat

Doordat al onze schuifdeurkasten op maat, tv-meubels en kastinrichtingen allemaal maatwerk zijn, kunnen wij u niet exact vertellen wat de kosten zijn. Voor een exacte prijsopgave kunt u gewoon binnenlopen in onze showroom, gebruik maken van ons informatieformulier of even telefonisch contact opnemen (via 0180 424 875). Als u ons laat weten wat uw wensen en de bijbehorende afmetingen zijn, maken onze adviseurs graag een vrijblijvende offerte voor uw unieke inbouwkast op maat.

Onze showroom in Ridderkerk

Wanneer u meer wilt weten over onze inbouwkasten op maat, kom dan gerust eens langs bij onze showroom gevestigd in Ridderkerk. We maken graag tijd voor u vrij zodat we u kunnen voorzien van alle gewenste informatie over onze maatwerk kasten. Tevens laten we u gelijk een aantal inspirerende voorbeelden zien en de verschillende hout- en materiaalsoorten. We denken graag met u mee voor het realiseren van uw droomkast.

Naast een inbouwkast op maat kunt u bij Kastenstudio Pinchetti & Van Caem ook terecht voor een groot aantal andere maatwerk meubelen. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze wandmeubelen op maat, kastinrichtingen en kledingkasten?

Onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor een vrijblijvend advies.

Locatie Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Noordenweg 14-16
2984 AG Ridderkerk
tel. (0180) 424 875

Relevante websites | Kastenstudio Pinchetti & Van Caem scoort een 9,5 uit 10 op basis van 114 beoordelingen via Kiyoh.nl