Inbouwkast op maat

Maak een afspraak

Inbouwkast op maat laten maken?

Welkom bij Pinchetti & Van Caem. Hier bij ons kunt u terecht voor de meest uiteenlopende inbouwkasten op maat die u zich maar voor kunt stellen. Zo zijn wij het adres voor u als u een bepaald beeld voor ogen heeft en u uw zoektocht naar deze bepaalde kast graag wilt staken omdat u deze toch niet kunt vinden. Bij ons is geen enkel ontwerp vreemd en kunt u samen met ons op zoek gaan naar het ontwerp waar u zo naar verlangd. Wij gaan samen met u aan de slag om een inbouwkast op maat te maken die geheel voldoet aan uw wensen. Wij kunnen u niet alleen helpen met het ontwerpen van de kast die u altijd graag had willen hebben, maar samen met u kunnen we ook kijken naar de meest voordelige manier van ontwerpen.

Zo zorgen wij ervoor dat we alleen gebruik maken van duurzame materialen en doordat u het ontwerp geheel in eigen hand heeft, kunt u behoorlijk besparen op de kosten voor de aanschaf van de inbouwkast. Dit komt omdat u nu niet op zoek gaat naar een kant en klare kast, want alle kasten die wij u aan kunnen bieden worden door onszelf gemaakt. Uw inbouwkast op maat zal er eentje zijn zoals u die nog nooit eerder heeft gezien. Het blijft immers ook uw eigen unieke ontwerp.

  • Inmiddels al 30 jaar actief in het maken en plaatsen van maatwerkkasten;
  • Op al onze maatwerk kasten krijgt u standaard 15 jaar garantie;
  • Bij ons koopt u direct in de fabriek, hierdoor garanderen wij u de laagste prijs.
Inbouwkast met schuifdeuren

Inbouwkasten op maat van topkwaliteit

Wij maken niet zomaar kasten, we maken maatwerk kasten. Maatwerk kasten wil zeggen dat er exact wordt opgemeten wat de grootte van de kast moet zijn. Daarnaast wordt er ook zorgvuldig omgegaan met de materialen die er worden gebruikt en heeft u zelfs de keuze uit verschillende soorten hout zodat u de inbouwkast op maat het beste kunt laten passen bij het interieur van de kamer waarin deze wordt geplaatst. Door middel van de 15 jaar garantie die u op al onze kasten krijgt, is de kwaliteit nog langer gewaarborgd. Daarnaast kunt u erop rekenen dat u niet zomaar een kast in huis krijgt. De kast die u krijgt is gemaakt door onze vakmensen die 30 jaar ervaring hebben met het maken van inbouwkasten op maat.

We hebben onderhand al duizenden maatwerk kasten geplaatst en gemaakt voor al onze klanten in heel Nederland. Neem bijvoorbeeld een boekenkast op maat. Dit is slechts een voorbeeld van een van de kasten die wij in al deze jaren hebben gemaakt. Omdat de veiligheid bij ons erg hoog in het vaandel staat, zorgen we ervoor dat de kasten niet splinteren en ook niet gevaarlijk zijn. Zo staan ze stabiel op de grond en meten we alles goed waterpas af zodat er geen kans bestaat dat de kasten wiebelen op hun plaats. Dit is een belangrijk onderdeel van het productieproces waarmee er kan worden gezorgd dat de kasten op maat er niet alleen beter uitzien maar ook veel beter op hun plaats blijven staan.

Vakkundige montage bij maatwerk inbouwkasten

Een inbouwkast is niet zomaar in elkaar gezet. We kunnen ons voorstellen dat u wilt kunnen rekenen op de vakkundigheid van monteurs die uw kast in elkaar komen zetten zodat u er zeker van kunt zijn dat deze goed op zijn plaats wordt gezet en deze niet beschadigd raakt. In het eerste geval is het mogelijk om gebruik te maken van de diensten van onze eigen montagedienst. Vele bedrijven bieden deze mogelijkheid aan omdat het wellicht wat omslachtig of prijzig kan zijn maar daar draaien wij onze hand niet voor om. We zijn er juist blij mee als u heeft gekozen voor onze dienstverlening dat we u ook graag willen helpen met het in elkaar zetten van de schuifdeurkast op maat en het correct plaatsen hiervan. Dat doen wij uitsluitend met vakkundige monteurs van onze eigen professionele montagedienst. De monteurs zorgen ervoor dat de inbouwkast op maat op de juiste manier wordt geplaatst en dat het geheel naar tevredenheid wordt achtergelaten. Onze maatwerk kasten zijn makkelijk in elkaar te zetten, maar desondanks kunt u ook altijd rekenen op onze montagediensten zodat het tot in de kleinste puntjes goed wordt achtergelaten.

Inbouwkast op maat laten maken

Vakkundigheid en regie bij uw inbouwkast op maat

U hoeft er niet bang voor te zijn dat wij voor u bepalen hoe de inbouw kast eruit moet komen te zien en dat we er ons makkelijk vanaf maken. U kunt het namelijk zo complex maken als dat u zelf wilt. Wij zullen er altijd wel voor zorgen dat wij onze professionele mening zullen geven en het u eerlijk aan zullen geven wanneer iets niet helemaal mogelijk is. Met onze eerlijke mening en uw visie kunnen we er samen voor zorgen dat de slaapkamerkasten op maat die wij voor u maken er prachtig uit komen te zien maar ook praktisch zullen zijn. De maatwerk inbouwkasten zullen met uiterste zorg worden geproduceerd en samen met u zorgen we voor een uniek ontwerp. Maatwerk kasten zijn enkel te maken wanneer er voldoende aandacht aan wordt besteed. De aandacht besteden wij in het beginsel aan u. We nemen uitgebreid de tijd voor u om uw wensen aan te horen en schetsen te maken alvorens we aan de slag gaan met het ontwerpen van de kasten. Zodra we hiermee beginnen, dan zijn uw wensen al duidelijk aan ons doorgegeven en zullen wij wellicht nog wel wat suggesties aan u doen. U kunt altijd rekenen op onze vakkundige afhandeling.

Bekijk de inbouwkasten op maat in onze showroom

Wilt u weten wat voor werk wij allemaal verrichten of wat voor ontwerpen u allemaal kunt verwachten? Dan kunt u er altijd voor kiezen om even langs te komen in onze showroom te Ridderkerk. Onze grote showroom biedt de ruimte aan vele inbouwkasten op maat gemaakt die wij reeds in uitvoering hebben gebracht. Daarnaast staan onze medewerkers er graag voor u zodat zij uw vragen kunnen beantwoorden voordat u uw keuze maakt en zodat ze u kunnen helpen bij het maken van een uiteindelijke keuze. Door middel van het oriënteren in onze showroom is het wellicht veel makkelijker om een inbouwkast laten maken dan wanneer u het enkel van het papier afleest. U zult er zeker geen spijt van hebben als de maatwerk inbouwkast eenmaal in een van de kamers van uw woning staat. Het vormt namelijk een belangrijke bijdrage aan het interieur en bovendien is een prachtige inbouwkast op maat natuurlijk om praktische redenen absoluut onmisbaar in elke woning. U kunt het zo gek niet bedenken of het is bij ons wel gewoon mogelijk.

Meer weten?

Bezoek onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor vrijblijvend advies

Afspraak maken

Bekijk onze prijsvoorbeelden

De kosten van een kast op maat zijn afhankelijk van het materiaal, de grootte en de kastindeling. Bekijk een aantal van onze prijsvoorbeelden

Prijsvoorbeelden

Neem contact met ons op

Heeft u nog een vraag? Wij helpen u graag! Laat uw telefoonnummer achter of stuur ons direct een bericht via het formulier

Neem contact op