Een inbouwkast voor in de slaapkamer laten maken

Als u op zoek bent naar een partij die een mooie inbouwkast voor in de slaapkamer kan maken, dan hoeft u eigenlijk niet meer verder te zoeken. Pinchetti & Van Caem kasten is de specialist die uw slaapkamer inbouwkast kan maken. Niet alleen is een inbouwkast geschikt voor het opbergen van al uw kleding, schoenen en beddengoed. Maar de beschikbare ruimte in de slaapkamer wordt maximaal benut. We kunnen de slaapkamerkast op maat volledig maken zoals u dat wilt, zo heeft u altijd voldoende ruimte om al uw spullen op te bergen. Alles is mogelijk, wilt u een open inbouwkast, gebruik maken van schuifdeuren of draaideuren? Wij bouwen gewoon uw droomkast voor in de slaapkamer. Als u voor ons kiest, dan profiteert u van besparingen tot maar liefst 40%, een vakkundige montage en standaard 15 jaar garantie.

  • Kastenstudio Pinchetti & Van Caem maakt de kast die aansluit op uw wensen;
  • We zijn al meer dan 25 jaar werkzaam op het gebied van maatwerkkasten;
  • U krijgt 15 jaar garantie op al onze maatwerkkasten.

Maak een afspraak

Samen ontwerpen wij de inbouwkast voor de slaapkamer

Bent u geïnteresseerd in een mooie inbouwkast voor op de slaapkamer? Wilt u gebruik maken van onze expertise op het gebied van maatwerk kasten? U bent meer dan welkom in onze showroom in Ridderkerk. Samen met u gaan we aan de slag met een prachtig ontwerp, dat exact past in uw slaapkamer, voor de inbouwkast. U kunt de kast op maat voor in de slaapkamer volledig met ons samenstellen, zo zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Wilt u gebruik maken van open vakken, of kiest u toch liever voor schuifdeuren? Of zou u een groot hanggedeelte willen voor uw kleding of juist weer een groot gedeelte met lades? Er is van alles mogelijk op het gebied van inbouwkasten op maat. U kunt er zelfs voor kiezen om bepaalde stukken in de inbouwkast te voorzien van verlichting.

Een inbouwkast in de slaapkamer

Vakkundige montage van een slaapkamer inbouwkast

Wanneer het ontwerp klaar is van de inbouwkast voor de slaapkamer, dan zorgen wij ervoor dat deze inbouwkast vakkundig wordt gemonteerd. U hoeft dus niet zelf aan de slag met het plaatsen en monteren van de slaapkamer inbouwkast. Dat scheelt een hoop tijd en energie, daarnaast beschikt niet iedereen over de handigheid om dit zelf te doen. Daarom doen wij dit ook, inmiddels hebben we al meer dan duizenden kasten naar volledige tevredenheid geplaatst. Om ervoor te zorgen dat de inbouwkast op maat binnen een dag geplaatst kan worden, komen we tussendoor de afmetingen nog een keer controleren bij u in de slaapkamer. Wanneer de kast is geplaatst, dan zorgen onze kastenspecialisten ervoor dat alle rommel nadien netjes wordt opgeruimd. U hoeft helemaal niets te doen als onze montage specialisten bezig zijn. Het enige wat u moet doen is nadien uw spullen opbergen in de inbouwkast in de slaapkamer. Hoe gemakkelijk wilt u het hebben?

Een inbouwkast voor de slaapkamer

De voordelen van een inloopkast in uw slaapkamer

Waarom zou u moeten kiezen voor de expertise van Pinchetti & Van Caem kasten? Dat leggen we u graag uit. Inmiddels zijn we al meer dan 25+ jaar actief in het maken en plaatsen van de mooiste kasten op maat. Bij ons is het mogelijk dat de besparingen oplopen tot maar liefst 40%. Dat komt doordat wij het gehele traject van A tot Z uitvoeren. We maken samen met u het ontwerp van de inbouwkast, we maken de kast in onze fabriek / werkplaats en we plaatsen de kast zelf bij u thuis in de slaapkamer. Zo krijgt u niet te maken met tussenpartijen, het gehele traject koopt u rechtstreeks bij de fabriek.  Het maakt niet uit of het om kastenwanden op maat, een luxe inloopkast, kasten voor in de woonkamer of om een zolderkast op maat gaat. Wij maken in het principe elke maatwerk kast en zijn de kastenspecialist van Ridderkerk en omstreken. Bent u geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met ons op zodat we snel aan de slag kunnen met een inbouwkast voor in uw slaapkamer.

Onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor een vrijblijvend advies.

Locatie Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Noordenweg 14-16
2984 AG Ridderkerk
tel. (0180) 424 875

Kastenstudio Pinchetti & Van Caem scoort een 9,5 uit 10 op basis van 314 beoordelingen via Kiyoh.nl