Een inbouwkast laten maken voor in de woonkamer

Zit u er aan te denken om een mooie inbouwkast te laten maken voor in de woonkamer? U hoeft niet meer verder te zoeken, want u bent aan het juiste adres bij Pinchetti & Van Caem kasten. We zijn al meer dan 25+ jaar de specialist als het om inbouwkasten gaat. Niet alleen voor de slaapkamer, zolder of de hal. Ook voor in de woonkamer kunnen wij de meest fraaie inloopkasten realiseren. We zorgen ervoor dat er een inbouwkast op maat wordt geplaatst die aan al uw wensen voldoet. Een afgewerkte inbouwkast zorgt voor veel rust in de woonkamer, maar ook voor een grote hoeveelheid ruimte om spullen in op te bergen. Wanneer u kiest voor Pinchetti & Van Caem profiteert u van vele voordelen. Zo pakken we het gehele traject van A tot Z op, van het ontwerpen van de schuifdeur inbouwkast tot het plaatsen van de kast in uw woonkamer. Maar zo krijgt u ook standaard 15 jaar garantie op onze maatwerk producten en de besparingen kunnen fors oplopen. Zou u meer willen weten over onze inbouwkasten voor in de woonkamer? Plan dan een afspraak in voor een bezoek aan onze showroom.

  • Pinchetti & Van Caem kasten maakt uw woonkamer inbouwkast;
  • Inmiddels al 25 jaar gespecialiseerd in inbouwkasten op maat;
  • Standaard 15 jaar garantie op al onze maatwerk inbouw kasten.

Maak een afspraak

Meer dan 25 jaar specialist in inbouwkasten

Inmiddels is Pinchetti & Van Caem kasten al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het maken en plaatsen van inbouwkasten in de woonkamer. In vrij korte tijd kunnen wij een inbouwkast ontwerpen, de kast maken in onze fabriek en op vakkundige wijze in uw woonkamer plaatsen. We houden van een uitdaging, als er een gekke hoek in de woonkamer zit, dan kunnen wij er een maatwerk kast in plaatsen zodat de ruimte maximaal wordt benut. Maar ook als de inbouwkast in de woonkamer onder een trap geplaatst moet worden. Dat is geen enkel probleem en hebben we de afgelopen jaren al vaak genoeg gedaan. Bent u in het bezit van de afmetingen van uw woonkamer? Laat het ons weten, we zitten graag met u aan tafel om de mogelijkheden te bespreken. Als de inbouwkast kamerbreed of kamerhoog gemaakt moet worden, dan doen we altijd een extra controle om te zien of de afmetingen correct zijn. Zo kunnen wij tevens garanderen dat de kast binnen een dag in uw woonkamer geplaatst kan worden. U kunt zonder problemen door ons uw inbouwkast laten maken.

Woonkamer inbouwkast inclusief wijnrek

De voordelen van een inbouwkast in de woonkamer

Als u uiteindelijk voor Pinchetti & Van Caem kiest, dan kunt u profiteren van vele voordelen. Niet alleen hebben we de knowhow in huis en zijn we al meer dan 25 jaar gespecialiseerd. Maar inmiddels hebben we meer dan duizenden woonkamer wandkasten naar volledige tevredenheid geplaatst. Niet alleen bij ons in de regio, maar binnen heel Nederland. We weten exact welke technieken gebruikt moeten worden en we hebben oog voor detail. Maar ook veiligheid vinden wij erg belangrijk. Zo zorgen wij ervoor dat er geen scherpe randen of hoeken in de inbouwkast zitten. Maar het belangrijkste is dat u zonder zorgen een prachtige inbouwkast in de woonkamer kunt laten plaatsen. Buiten het geven van input voor het ontwerp van de inbouwkast, hoeft u verder niets te doen. Ook wanneer de woonkamer kast op maat wordt geplaatst door onze vakkundige monteurs, hoeft u niet te helpen. Het enige wat u hoeft te doen is na het plaatsen van de inbouwkast, uw spullen netjes op te bergen.

Inbouwkast op maat voor in de woonkamer

U bent van harte welkom in onze showroom

Als u zeker bent van uw zaak en u wilt een inbouwkast op maat laten maken voor in uw woonkamer. Maak dan een afspraak en kom gerust langs in onze showroom in Ridderkerk. Een van onze ontwerpers neemt de mogelijkheden graag met u door. Zo kunt u kiezen uit verschillende materialen, kleuren en deurgrepen. Maar u kunt ook volledig zelf bepalen hoe de kastinrichting moet worden van de inbouwkast. Wilt u graag opbergvakken of gemaak maken van schuifdeuren voor de inbouwkast in de woonkamer? Het is zelfs mogelijk om sommige stukken inde inbouwkast te voorzien van verlichting. Het maakt niet uit wat voor wandkast uw wilt laten maken. We maken zelfs inbouwkasten voor de slaapkamer en voor op de zolder. Heeft u interesse en wilt u uw woonkamer verfraaien met een mooie inbouwkast? Maak dan een afspraak en we zien u binnenkort graag verschijnen.

Schuine woonkamer kast op maat

Onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor een vrijblijvend advies.

Locatie Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Noordenweg 14-16
2984 AG Ridderkerk
tel. (0180) 424 875

Kastenstudio Pinchetti & Van Caem scoort een 9,6 uit 10 op basis van 401 beoordelingen via Kiyoh.nl