Op zoek naar een maatwerk inloop kledingkast?

Dan zit u goed bij Pinchetti & Van Caem kasten. Bij ons kunt u terecht voor de meest uiteenlopende inloopkasten op maat en andere maatwerk meubelen. We helpen u graag bij het samenstellen van een fraaie maatwerk inloop kledingkast. Dan kunnen we doen in alle rust en onder het genot van een kopje koffie in onze showroom in Ridderkerk. Inmiddels zijn we al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het maken van een maatwerk kledingkast. We hebben al meer dan 1.000 maatwerkkasten naar volledige tevredenheid geplaatst en de besparingen kunnen oplopen tot maar liefst 40%. Het maakt niet uit of het gaat om een mooie wandkast voor in de woonkamer of om een luxe inloopkast op maat. Wij realiseren de kast die aan al uw wensen voldoet. Wilt u samen met ons aan tafel gaan zitten om de inloop kledingkast samen te stellen? Dat is geen enkel punt, maak van tevoren even een afspraak en we zien u graag in onze showroom in Ridderkerk.

  • Pinchetti & Van Caem maakt de kledingkast die aansluit op uw wensen;
  • We zijn meer dan 25 jaar werkzaam op het gebied van inloopkasten;
  • U krijgt standaard 15 jaar garantie op al onze maatwerk meubelen.

Maak een afspraak

De samenstelling van een inloop kledingkast

Er zijn zo ontzettend veel opties voor een inloop kledingkast. Niet alleen kunt u de kastinrichting volledig zelf samenstellen. Maar u kunt ook kiezen uit de materiaalsoorten, de soorten lades, verschillende soorten schuifdeuren op maat en nog veel meer. Heeft de ruimte waar de kast moet komen een rare hoek of een schuin plafond? Dat is geen enkel probleem, wij maken de inloop kledingkast zo dat de ruimte maximaal wordt benut. Als u de afmetingen weet van de ruimte dan kunnen wij in de showroom kijken wat de mogelijkheden zijn. We kunnen de kledingkast op maat kamerhoog en kamerbreed maken, als u dat wilt. We kunnen de gehele kamer volledig inrichten als een inloop kledingkast. Wanneer de tekening naar tevredenheid is en u gaat akkoord met de kast. Dan komen we voor de zekerheid de ruimte nog even opmeten. Zo kunnen we voorkomen dat de kast ‘net niet’ past. Tevens kunnen we ook garanderen dat de maatwerk inloopkast binnen één werkdag geplaatst wordt.

Inloop kledingkast laten maken

Laat uw inloopkast vakkundig monteren in de kamer

Naast het maken van de maatwerk inloopkast, zorgen we er ook voor dat de inbouw kledingkast op maat op vakkundige wijze wordt gemonteerd. U hoeft helemaal niets zelf te doen, onze vakkundige kastenspecialisten nemen al hun gereedschap en materialen mee om de kast te realiseren. Zij hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van inloop kledingkasten. In minder dan een dag zorgen zij ervoor dat de inloop kledingkast wordt geplaatst. Ook om rommel hoeft u zich geen zorgen te maken. Onze monteurs werken netjes en ruimen nadien alle rommel op. U hoeft dus geen karton of plastic nadien op te ruimen, dat wordt allemaal voor u gedaan. Doordat we de inloopkast op maat zelf fabriceren en monteren, geven we u standaard 15 jaar garantie op alle maatwerk meubelen. Wij zijn namelijk pas tevreden wanneer u dat ook bent. Als de monteurs uw woning verlaten, dan kunt u heerlijk aan de slag met het opbergen van alle kleding en spulletjes.

Inloop kledingkast op maat

Inloop kledingkasten van Pinchetti & Van Caem kasten

Als u een mooie inloop kledingkast wilt, kies dan voor Pinchetti & Van Caem kasten. Waarom? Omdat we inmiddels meer dan 25 jaar gespecialiseerd zijn in het maken en monteren van maatwerk kasten. Hierbij kunt u denken aan inloopkasten en wandkasten, maar ook aan een fraaie zolderkast op maat. U profiteert ook van forse besparingen, doordat we alles ‘in-house’ fabriceren, koopt u dus rechtstreeks bij de fabriek. Dat resulteert in besparingen die oplopen tot maar liefst 40%. Daar kunt u flink van profiteren en dankzij onze vakkundige montage hoeft u zelf niets te doen. Wij zijn trots op onze maatwerk kasten en geven u dan ook 15 jaar garantie op al onze maatwerk producten. De afgelopen 25 jaar hebben we meer dan 1000 maatwerk kasten mogen monteren. U kunt het zo gek niet verzinnen of we hebben het al eens gebouwd. Heeft u interesse in een inloop kledingkast die volledig aan uw wensen voldoet? Maak dan een afspraak met ons zodat we snel kunnen zitten voor een passende inloop kledingkast.

Inloop kledingkast

Onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor een vrijblijvend advies.

Locatie Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Noordenweg 14-16
2984 AG Ridderkerk
tel. (0180) 424 875

Kastenstudio Pinchetti & Van Caem scoort een 9,5 uit 10 op basis van 372 beoordelingen via Kiyoh.nl