Een inloopkast laten maken voor ultieme luxe?

Heeft u een mooie kamer in huis over en wilt u deze kamer inrichten als inloopkast? Dan kunnen wij u daar bij helpen. Een inloopkast op maat is ideaal als u veel kleding hebt die u netjes en zorgvuldig op wilt bergen. Bij ons in de showroom kunnen we samen zitten om de inloopkast volledig samen te stellen zodat deze voldoet aan al uw wensen. U kunt bepalen hoe u de kastinrichting wilt hebben, wij kijken of het mogelijk is en of het allemaal past. U kunt gerust door ons uw inloopkast laten maken, inmiddels hebben we meer dan 1000 garderobekasten op maat naar volledige tevredenheid opgeleverd. Of het nu gaat om inloopkasten, opbergkasten of maatwerk kledingkasten. Wij maken het gewoon! Wanneer u kiest voor Pinchetti & Van Caem kasten kunnen de besparingen fors oplopen. Hoe kan dat? Wij fabriceren de kast namelijk zelf, zonder enige tussenpartij. Deze besparingen kunnen oplopen tot maar liefst 40%. Daardoor zijn we dan ook een interessante partij om een inloopkast te laten maken.

  • Pinchetti & Van Caem maakt de inloopkast die aansluit op uw wensen;
  • We zijn meer dan 25 jaar werkzaam op het gebied van maatwerk kasten;
  • U krijgt standaard 15 jaar garantie op al onze maatwerk inloopkasten.

Maak een afspraak

Samen aan de slag voor uw inloopkast op maat

Wilt u een inloopkast laten maken door Pinchetti & Van Caem kasten? Dat is uiteraard geen punt, bij ons in de showroom nemen we alle mogelijkheden in alle rust en onder het genot van een kopje koffie door. Er zijn tal van zaken waar we rekening mee moeten houden. Onder andere de grootte van de kamer, de breedte, de diepte, de hoogte enz. Zitten er rare hoeken in de kamer of is er sprake van een schuin plafond? Allemaal zaken die we van tevoren graag willen weten zodat we een passende inloopkast kunnen ontwerpen. Op deze manier wordt de ruimte maximaal benut en heeft u de maximale hoeveelheid ruimte in het wandmeubel op maat om uw kleding in op te bergen. We maken de kast kamerbreed en kamerhoog. Er zijn vele houtsoorten en kleuren mogelijk en we kunnen zelfs verlichting in de kast bouwen. Onze interieur experts denken dan ook graag mee zodat er een perfecte inloopkast ontstaat. Een fraai gemaakte inloopkast waarvan u nog jaren kunt genieten.

Inloopkast laten maken

Laat de inloopkast maken door onze vakkundige monteurs

Wanneer je een inloopkast aanschaft bij Pinchetti & Van Caem kasten, dan wordt deze op zorgvuldige wijze gemonteerd in uw woning. De montage van de inloopkast is een vak apart en worden alleen geplaatst door onze ervaren kastenspecialisten. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring in het monteren van maatwerk kasten en andere maatwerk meubelen. Wanneer u bij ons de inloopkast heeft samengesteld, komen we altijd van te voren nog even langs om de ruimte na te meten. Dit doen we om ervoor te zorgen dat de wandkast op maat daadwerkelijk binnen één dag gemonteerd kan worden. Wanneer de inloopkast door ons is gemaakt, dan geven wij u 15 jaar garantie op de maatwerk kast. Onze ervaren montage specialisten zorgen ervoor dat de kast keurig netjes wordt geplaatst. Alle rommel, zoals plastic en karton, ruimen we netjes op. Het enige wat u wellicht hoeft te doen, is de kast even te stofzuigen voordat u de kleding erin gaat plaatsen. Wij zijn pas tevreden, wanneer u tevreden bent over de maatwerk inloopkast.

Inloopkast met lade op maat

Inloopkast laten maken door Pinchetti & Van Caem kasten

We kunnen verschillende redenen opnoemen waarom dat u bij ons aan het juiste adres bent voor het laten maken van een inloopkast. We hebben inmiddels 25 jaar ervaring in het plaatsen van maatwerkkasten, zoals inloopkasten. Maar u kunt ook profiteren van forse besparingen, die kunnen oplopen tot maar liefst 40%. Maar hoe werkt dat dan precies? Wij maken de onderdelen van de kast zelf, u krijgt dus niet te maken met een tussenpartij. Niet alleen maken wij de kastdeuren op maat, maar we bouwen de kast ook volledig zelf. Dat zijn mooie besparingen waar u van kunt profiteren. Wij staan achter onze producten en bieden dan ook 15 jaar garantie op alle inloopkasten die door ons zijn gemaakt. Door de jaren heen hebben we inmiddels meer dan 1.000 maatwerk kasten gerealiseerd. U kunt het zo gek niet verzinnen, of we hebben er een fraaie inloopkast voor gemaakt. Heeft u interesse en bent u overtuigd? Maak dan snel een afspraak met ons in Ridderkerk, zodat u snel een inloopkast kunt laten maken door ons.

Mooie inloopkast laten maken

Onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor een vrijblijvend advies.

Locatie Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Noordenweg 14-16
2984 AG Ridderkerk
tel. (0180) 424 875

Kastenstudio Pinchetti & Van Caem scoort een 9,5 uit 10 op basis van 372 beoordelingen via Kiyoh.nl