Wilt u zelf een inloopkast ontwerpen?

Als u op zoek bent naar een inloopkast of walk-in closet die u zelf kunt samenstellen. Dan zijn de mogelijkheden eindeloos bij Pinchetti & Van Caem kasten. Samen met u ontwerpen we de inloopkast die volledig voldoet aan al uw wensen. Het maakt niet uit hoe u de kastinrichting wilt hebben, wij ontwerpen en bouwen de inloopkast van uw dromen. We zijn inmiddels meer dan 25 jaar de expert op het gebied van maatwerk kledingkasten. We hebben dan ook in heel Nederland meer dan 1000 maatwerk kasten naar tevredenheid opgeleverd. Of het nu gaat om inloopkasten, wandkasten op maat of maatwerk zolderkasten. Wij kunnen elke kast op maat ‘in house’ fabriceren. Dat is gunstig voor u, want daardoor kunnen de besparingen oplopen tot maar liefst 40%. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn om een schuifdeur inloopkast te ontwerpen? Maak dan een afspraak of kom gerust een keer langs in onze showroom in Ridderkerk.

  • Kastenstudio Pinchetti & Van Caem maakt de kast die aansluit op uw wensen;
  • We zijn al meer dan 25 jaar werkzaam op het gebied van maatwerkkasten;
  • U krijgt 15 jaar garantie op al onze maatwerkkasten.

Maak een afspraak

Samen met ons een inloopkast samenstellen

Bij ons in de showroom maken we graag even tijd voor u vrij. Samen kunnen we eens even zitten, met een kopje koffie om de mogelijkheden door te nemen. Er zijn tal van zaken waar u rekening mee moet houden met een eigen ontworpen inloopkast. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat we weten hoe groot de ruimte is waarin de inloopkast geplaatst moet worden. We kunnen namelijk de inloopkast kamerhoog en kamerbreed maken. Zo wordt de ruimte maximaal benut en kunt u de meeste spullen kwijt in uw inloopkast op maat. U kunt kiezen uit de verschillende materiaalsoorten, het type kastdeuren, de handgrepen en het is zelfs mogelijk om verlichting in te bouwen. Onze interieur experts denken graag met u mee zodat er een perfecte kast ontworpen wordt. Een walk-in closet waarvan u nog jarenlang kunt genieten en al uw kleding en andere spullen in kunt opbergen.

Ontwerp een eigen inloopkast

De montage van een zelf ontworpen inloopkast

Zelf een inloopkast ontwerpen is een ding, maar de kast moet natuurlijk ook op vakkundige wijze gemonteerd worden. Alle maatwerk inloopkasten voor de slaapkamer worden geplaatst door onze ervaren kastenspecialisten. Zij plaatsen inmiddels al jarenlang diverse maatwerk kasten en meubelen. We komen altijd van tevoren even langs om de afmetingen na te lopen van de ruimte. Zo kunnen we garanderen dat de door u ontworpen inloopkast binnen één dag geplaatst kan worden. Wanneer de walk-in closet gemonteerd is, dan krijgt u van ons 15 jaar garantie op de maatwerk kast. Onze specialisten zorgen ervoor dat de kast er piekfijn uitziet en dat alle rommel netjes wordt opgeruimd. U kunt dan direct genieten van uw prachtige inloopkast en alvast een start maken van het opbergen van al uw spullen. Wij zijn pas tevreden over de inloopkast, wanneer u dat bent.

Zelf een inloopkast ontwerpen?

Waarom een walk-in closet bij ons samenstellen?

Er zijn diverse redenen waarom u bij ons aan het juiste adres bent om een inloopkast te ontwerpen. Niet alleen hebben we meer dan 25 jaar ervaring in het plaatsen van de meest fraaie inloopkasten op maat. Maar u profiteert ook van forse besparingen. Dat zijn besparingen die maar liefst op kunnen lopen tot 40%. Hoe kan dat dan? We produceren de gehele inloopkast ‘in house’ zonder tussenpartijen. Niet alleen monteren wij schuifdeurkasten op maat, maar wij ‘bouwen’ de kast ook volledig. Dat is weer gunstig voor uw portemonnee. Wij zijn zeker van onze kasten en bieden dan ook 15 jaar garantie op alle gemonteerde inloopkasten. Inmiddels hebben we samen met klanten al meer dan 1000 kasten ontworpen en gemonteerd. U kunt het zo gek niet verzinnen of we hebben het al een keer gebouwd, zoals een inloopkast voor een schuine wand. Bent u overtuigd en wilt u graag een inloopkast ontwerpen met ons? Maak gerust een afspraak en bezoek onze showroom in Ridderkerk.

Onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor een vrijblijvend advies.

Locatie Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Noordenweg 14-16
2984 AG Ridderkerk
tel. (0180) 424 875

Kastenstudio Pinchetti & Van Caem scoort een 9,5 uit 10 op basis van 372 beoordelingen via Kiyoh.nl