Inloopkast op maat

Bent u al enige tijd op zoek naar een mooie inloopkast op maat om de ruimte in de kamer maximaal te benutten. Pinchetti & Van Caem kasten maakt de maatwerk kast waar u naar op zoek bent. We zijn in het bezit van de juiste expertise en kennis om uw droomkast te realiseren in onze eigen werkplaats. Niet alleen zorgen we ervoor dat u een mooie inloopkast op maat in huis haalt, maar u profiteert ook nog eens van aangenaam lage prijzen. We kunnen een inloopkast compleet kamerhoog en kamerbreed maken als u dat wenst. Onze vakkundige montage specialisten zorgen ervoor dat de kast keurig netjes wordt geplaatst bij u thuis. Op alle maatwerk producten van Pinchetti & Van Caem kasten zit standaard 15 jaar garantie. Ongeacht het type kast dat u wilt bestellen, wij maken het graag voor u op maat.

  • Kastenstudio Pinchetti & Van Caem maakt de kast die aansluit op uw wensen;
  • We zijn al meer dan 25 jaar werkzaam op het gebied van maatwerkkasten;
  • U krijgt 15 jaar garantie op al onze maatwerkkasten.

Maak een afspraak

Plan een afspraak bij Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Wij helpen u graag verder met het realiseren van uw droomkast, maatwerk meubel of een van onze andere maatwerk producten. Als u de onderstaande velden heeft ingevuld, nemen wij contact met u op om de afspraak te maken in onze showroom aan de Noordenweg 14-16 in Ridderkerk.

Een moment geduld aub.

Laat uw inloopkast op maat maken

Hoe heerlijk wilt u het hebben, een mooie inloopkast in een van de kamers van uw woning. U kunt volledig zelf bepalen hoe u de kast gemaakt wilt hebben. Wij zorgen er voor dat de kast precies zo wordt zoals u dat wilt. Heeft de kamer een schuin plafond of is zit er een ongebruikelijke hoek in de kamer? Dat is geen probleem, wij maken al meer dan 25 jaar de mooiste inloopkasten op maat. Wat uw wensen ook zijn: Wilt u verlichting in de kast? Wilt u afwijkende vakken, schuifdeuren of lades? U kunt het zo gek niet verzinnen, Pinchetti & Van Caem maakt het gewoon voor u. Dankzij onze eigen fabricage kunt u tevens profiteren van besparingen tot maar liefst 40%. Heeft u interesse in een mooie maatwerk kast? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom in Ridderkerk.

De voordelen van een mooie inloopkast

Bij Pinchetti & Van Caem kasten profiteert u van vele voordelen. Niet alleen hebben we al meer dan 25 jaar ervaring in het plaatsen en monteren van kasten op maat. Maar we kunnen u gerust vertellen dat we inmiddels al meer dan 1000 kasten naar tevredenheid hebben geplaatst. We weten precies welke technieken er toegepast moeten worden en welke materialen er gebruikt moeten worden om een prachtige schuifdeurkast op maat in elkaar te zetten. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel en zorgen er dan ook voor dat een kast stevig en veilig wordt geplaatst. Zo zorgen we er ook voor dat de kast geen scherpe randen of punten heeft, zodat u zich daar niet aan kunt bezeren. We hebben alles in huis om een mooie inloopkast aan u op te leveren. Zo kunt u genieten van een fraaie inloopkast waarin u al uw kleding mooi kunt opbergen.

Bekijk de maatwerk kasten in onze showroom

Wanneer u op zoek bent naar een mooie inloopkast op maat, breng dan gerust een bezoek aan onze showroom. Hier kunnen we in alle rust de mogelijkheden doornemen onder het genot van een kopje koffie. We kunnen kijken naar de kleur van het hout van de kasten, naar de mogelijkheden en de indeling van de kamer. We kunnen u goed voorzien van advies omtrent een slaapkamerkast op maat. We zorgen ervoor dat de ruimte in de kamer maximaal wordt benut zodat u zoveel mogelijk kleding en spullen kunt opbergen. We kunnen de maatwerk kasten zo maken dat ze aansluiten op elk mogelijk interieur. Heeft u interesse in een mooie inloopkast op maat, maak dan een afspraak en kom bij ons op bezoek in onze showroom gevestigd in Ridderkerk.

Onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor een vrijblijvend advies.

Locatie Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Noordenweg 14-16
2984 AG Ridderkerk
tel. (0180) 424 875

Relevante websites | Kastenstudio Pinchetti & Van Caem scoort een 9,4 uit 10 op basis van 127 beoordelingen via Kiyoh.nl