Inloopkast op maat laten maken?

Bent u al enige tijd op zoek naar een mooie inloopkast op maat om de ruimte in de kamer maximaal te benutten. Pinchetti & Van Caem kasten maakt de maatwerk kast waar u naar op zoek bent. We zijn in het bezit van de juiste expertise en kennis om uw droomkast te realiseren in onze eigen werkplaats in Ridderkerk. Niet alleen zorgen we ervoor dat u een mooie inloopkast op maat in huis haalt, maar u profiteert ook nog eens van aangenaam lage prijzen. U kunt een inloopkast op maat laten maken compleet kamerhoog en kamerbreed als u dat wenst. Onze vakkundige montage specialisten zorgen ervoor dat de kast keurig netjes wordt geplaatst in de ruimte bij u thuis. Op alle maatwerk producten van Pinchetti & Van Caem kasten zit standaard 15 jaar garantie. Ongeacht het type inloopkast dat u wilt bestellen, wij maken het graag voor u op maat.

  • Pinchetti & Van Caem kasten maakt de kast die aansluit op uw wensen;
  • We zijn al meer dan 25 jaar werkzaam op het gebied van maatwerkkasten;
  • U krijgt 15 jaar garantie op al onze maatwerkkasten.

Maak een afspraak

Geniet van een mooie maatwerk inloopkast

Hoe heerlijk wilt u het hebben, een mooie inloopkast in een van de kamers van uw woning. U kunt volledig zelf bepalen hoe u de kast gemaakt wilt hebben. Wij zorgen er voor dat de kast precies zo wordt zoals u dat wilt. Heeft de kamer een schuin plafond of is zit er een ongebruikelijke hoek in de kamer? Dat is geen probleem, wij maken al meer dan 25 jaar de mooiste inbouwkasten op maat. Wat uw wensen ook zijn: Wilt u verlichting in de kast? Wilt u afwijkende vakken, schuifdeuren of lades? U kunt het zo gek niet verzinnen, Pinchetti & Van Caem maakt het gewoon voor u. Dankzij onze eigen fabricage kunt u tevens profiteren van besparingen tot maar liefst 40%. Heeft u interesse in een mooie inloopkast op maat? Of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom in Ridderkerk.

Inloopkast op maat laten maken

Inloopkast laten maken door een kastenspecialist

Bij Pinchetti & Van Caem kasten profiteert u van vele voordelen. Niet alleen hebben we al meer dan 25 jaar ervaring in het plaatsen en monteren van fraaie inloopkasten op maat. Maar we kunnen u gerust vertellen dat we inmiddels al meer dan 1000 maatwerk kasten naar tevredenheid hebben geplaatst. We weten precies welke technieken er toegepast moeten worden en welke materialen er gebruikt moeten worden om een prachtige schuifdeurkast op maat in elkaar te zetten. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel en zorgen er dan ook voor dat een inloopkast op maat stevig en veilig wordt geplaatst. Zo zorgen we er ook voor dat de kast geen scherpe randen of punten heeft, zodat u zich daar niet aan kunt bezeren. We hebben alles in huis om een mooie maatwerk inloopkast aan u op te leveren. Zo kunt u genieten van een fraaie inloopkast op maat waarin u al uw kleding mooi kunt opbergen.

Inloopkast op maat nodig?

Bekijk alle kasten op maat in onze showroom

Wanneer u op zoek bent naar een mooie inloopkast op maat, breng dan gerust een bezoek aan onze showroom. Hier kunnen we in alle rust de mogelijkheden doornemen onder het genot van een kopje koffie. We kunnen kijken naar de kleur van het hout van de inloopkast. Maar ook naar de kastinrichting en de indeling van de kamer. We kunnen u goed voorzien van advies omtrent een slaapkamerkast op maat. We zorgen ervoor dat de ruimte in de kamer maximaal wordt benut zodat u zoveel mogelijk kleding en spullen kunt opbergen. We kunnen de inloopkast op maat zo maken dat ze aansluiten op elk mogelijk interieur. Heeft u interesse in een mooie inloopkast op maat en wilt u weten wat de prijs is? Maak dan een afspraak en kom bij ons op bezoek in onze showroom gevestigd in Ridderkerk.

Maatwerk inloopkast met lade

Onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor een vrijblijvend advies.

Locatie Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Noordenweg 14-16
2984 AG Ridderkerk
tel. (0180) 424 875

Kastenstudio Pinchetti & Van Caem scoort een 9,5 uit 10 op basis van 372 beoordelingen via Kiyoh.nl