Een inloopkast laten maken voor een schuine wand?

Bent u op zoek naar een kastenspecialist die een mooie inloopkast kan maken voor onder een schuine wand? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Pinchetti & Van Caem kasten maakt de inloopkast van uw dromen. We helpen u graag bij het samenstellen en realiseren van de inloopkast op maat. Inmiddels zijn we meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het maken van maatwerk inloopkasten en hebben de afgelopen jaren duizenden kasten naar volledige tevredenheid geplaatst. Samen met ons in Ridderkerk kunt u de inloopkast inrichten voor tegen de schuine wand. Het maakt niet uit of de inloopkast op zolder of op de slaapkamer geplaatst moet worden. Wij plaatsen de schuine wand inloopkast waar u dat wenst. Daarnaast profiteert u ook nog eens van aantrekkelijke prijzen. Doordat wij het gehele traject zelf uitvoeren, krijgt u niet te maken met tussenpartijen. Eigenlijk koopt u de schuine wand kast rechtstreeks bij de fabriek.

  • Pinchetti & Van Caem kasten maakt de inloopkast van uw dromen;
  • Meer dan 25 jaar actief in het maken en plaatsen van inloopkasten;
  • Standaard krijgt u van ons 15 jaar garantie op onze maatwerk kasten.

Maak een afspraak

Het samenstellen van de maatwerk inloopkast

Het is belangrijk om de inloopkast voor de schuine wand zo zorgvuldig mogelijk samen te stellen zodat de ruimte maximaal wordt benut. Daarnaast zijn er ontzettend veel opties en mogelijkheden om uw droomkast te realiseren. U kunt kiezen uit verschillende lades, hanggedeeltes, kastdeuren en verlichting. Maar buiten de kastinrichting kunt u ook volledig zelf bepalen welke materialen en kleuren er gebruikt moeten worden. Weet u al wat de afmetingen zijn van de ruimte met de schuine wand waar de kast geplaatst moet worden? En weet u ook al welke spullen u wilt opbergen in de maatwerk kast? Dan kunnen we snel uw gewenste inloopkast ontwerpen. De gehele kamer kan worden omgetoverd tot een volledige inloopkast waarin u al uw spullen kunt opbergen. Het is zelfs mogelijk om de inloopkast te voorzien van verlichting, zo kunt u goed zien waar u uw spullen heeft opgeborgen. Kortom: Er is ongelofelijk veel mogelijk wanneer het gaat om een kledingkast voor een schuine wand.

Inloopkast schuine wand met draaideuren

Het monteren van de inloopkast tegen de schuine wand

Bij Pinchetti & Van Caem kasten zorgen we niet alleen voor het ontwerp en de productie van de schuifdeur inloopkast. We zorgen er ook voor dat de inloopkast keurig wordt gemonteerd in uw woning. Het is niet mogelijk dat u zelf de kast in elkaar monteert, dat wordt gedaan door onze vakkundige montage specialisten met jarenlange ervaring. Heeft u gekozen voor een inloopkast die kamerbreed en kamerhoog moet worden? Dan doen we voor de zekerheid altijd een extra meting bij u thuis. Zo kunnen wij altijd voorkomen dat de kast ‘net’ niet past. Wanneer alle afmetingen bekend zijn en de inbouwkast op maat is geproduceerd, dan kan deze in de meeste gevallen binnen een werkdag geplaatst worden. Om de rommel hoeft u zich geen zorgen te maken, dat wordt allemaal keurig opgeruimd. Het enige wat u wel zelf moet doen is het opbergen van al uw spullen in de inloopkast tegen de schuine wand. Nadien kunt u nog jarenlang genieten van deze prachtige inloopkast op maat.

Inloopkast voor een schuine wand

De voordelen van een schuine wand inloopkast

Het belangrijkste voordeel, wanneer u kiest voor Pinchetti & Van Caem kasten, is de flinke besparing. De besparingen kunnen zelfs oplopen tot maar liefst 40%. Dat komt doordat wij alles zelf doen. Het ontwerpen, het produceren en het vakkundig plaatsen van de inloopkast. Een ander belangrijk voordeel is onze korte levertijd, ook dat komt doordat wij de onderdelen van de inloopkast op maat zelf op maat maken. Daarnaast geven we ook standaard 15 jaar garantie op al onze maatwerk kasten en meubelen. We zijn volledig gespecialiseerd in maatwerk kasten. Het maakt voor ons niet uit waar deze in uw woning geplaatst moeten worden, wij kunnen alles op maat maken. Boekenkasten, wandkasten, inbouwkasten en tv-meubels op maat, we hebben het de afgelopen 25 jaar allemaal gerealiseerd. Voor de meest uiteenlopende en aparte ruimtes hebben wij een maatwerk kast gemaakt die exact past. Bent u overtuigd van onze expertise? Plan dan snel een afspraak in en we zien u graag verschijnen in onze showroom in Ridderkerk.

Lades voor een inloopkast schuine wand

Onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor een vrijblijvend advies.

Locatie Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Noordenweg 14-16
2984 AG Ridderkerk
tel. (0180) 424 875

Kastenstudio Pinchetti & Van Caem scoort een 9,5 uit 10 op basis van 372 beoordelingen via Kiyoh.nl