Een inloopkast voor de slaapkamer laten maken

Wilt u graag een mooie inloopkast voor de slaapkamer? Een inloopkast die precies past in de daarvoor beschikbare ruimte in uw woning? Laat een schuifdeur inloopkast voor de slaapkamer op maat maken door Pinchetti & Van Caem kasten. We zijn inmiddels al 25+ jaar gespecialiseerd in het maken van kasten op maat. Dus voor die inloopkast voor uw slaapkamer zit u bij ons aan het juiste adres. Doordat een inloopkast op maat wordt gemaakt, heeft u ontzettend veel ruimte om uw kleding, schoenen en beddengoed op te bergen. Een slaapkamerkast op maat waarbij de ruimte maximaal wordt benut. Het maakt niet uit of u gebruik wilt maken van schuifdeuren, draaideuren of open gedeeltes. Wij bouwen uw droomkast voor in de slaapkamer. U profiteert ook nog eens van besparingen tot 40% en u krijg van ons 15 jaar garantie.

  • Kastenstudio Pinchetti & Van Caem maakt de kast die aansluit op uw wensen;
  • We zijn al meer dan 25 jaar werkzaam op het gebied van maatwerkkasten;
  • U krijgt 15 jaar garantie op al onze maatwerkkasten.

Video call plannen

Samen ontwerpen we de inloopkast voor uw slaapkamer

Wanneer u van plan bent om Pinchetti & Van Caem kasten in te schakelen voor een mooie inloopkast voor de slaapkamer, dan bent u van harte welkom in onze showroom. We zijn gevestigd in Ridderkerk en op onze locatie kunnen we alle mogelijkheden met u doornemen. Eigenlijk maken we gelijk het ontwerp voor uw inloopkast voor in de slaapkamer. We stellen alles samen zoals u dat wilt. Weet u al wat de afmetingen zijn van de slaapkamer of de plek waar de inloopkast op maat moet komen? Ideaal, dan kunnen we gelijk aan de slag met het ontwerp. U kunt kiezen wat u wilt: Wilt u een groot hanggedeelte of juist een gedeelte met veel lades? Wat wilt u precies opbergen? Dan kunnen we de benodigde vakken gelijk in het ontwerp tekenen. Het is zelfs mogelijk om bepaalde stukken in de inloopkast te voorzien van verlichting. Ideaal voor een luxe slaapkamerkast op maat.

Inloopkast in de slaapkamer

Vakkundige montage van een kast in de slaapkamer

Als het ontwerp voor de inloopkast klaar is, en u gaat hiermee akkoord, dan zorgen wij er ook voor dat de inloopkast op maat op vakkundige wijze bij u in de slaapkamer wordt gemonteerd. Voor de zekerheid komen we tussendoor de afmetingen nog even ‘nameten’ om er zeker van te zijn dat alles klopt. Maar nog veel belangrijker, dat de inloopkast in een keer in de slaapkamer past. Zo kunnen we zelfs garanderen dat de inloopkast in de slaapkamer in één dag geplaatst kan worden. Het is niet mogelijk dat u de kast zelf in elkaar gaat zetten, de montage valt binnen de afgesproken prijs. We geven alleen 15 jaar garantie als de slaapkamer inbouwkast door onze eigen kastenspecialisten in elkaar is gezet. Erg makkelijk, onze specialisten kunnen zelfstandig aan de slag. U hoeft niet eens aanwezig te zijn bij het plaatsen van de inloopkast op maat. Onze montage specialisten zorgen er ook voor dat alle rommel nadien netjes wordt opgeruimd. U hoeft alleen uw spullen op te bergen in de inloopkast in de slaapkamer.

Slaapkamer inloopkast op maat

Wat zijn de voordelen van een slaapkamer inloopkast?

Waarom zou u een inloopkast laten maken door Pinchetti & Van Caem kasten? Dat zullen we u eens vertellen: We zijn inmiddels al 25+ jaar actief in het ontwerpen, produceren en plaatsen van de mooiste maatwerk kasten. Het is zelfs zo dat de besparingen op een kast op maat op kunnen lopen tot maar liefst 40%. Dat heeft te maken met het feit dat we het gehele traject van A tot Z ‘in-house’ uitvoeren. Er worden geen externe partijen ingeschakeld en er komen geen tussenpartijen aan te pas. Eigenlijk koopt u de slaapkamer kastenwand direct bij de fabriek. We hebben inmiddels duizenden inloopkasten naar volledige tevredenheid geplaatst. Niet alleen in de slaapkamer, maar we hebben ook kasten in de hal, woonkamer en op zolder geplaatst. U kunt het zo gek niet bedenken, of we hebben het al eens gebouwd. Heeft u interesse? Neem dan gerust contact met ons op voor die mooie inloopkast voor op uw slaapkamer.

Onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor een vrijblijvend advies.

Locatie Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Noordenweg 14-16
2984 AG Ridderkerk
tel. (0180) 424 875

Kastenstudio Pinchetti & Van Caem scoort een 9,5 uit 10 op basis van 372 beoordelingen via Kiyoh.nl