Een kast op maat laten maken in Barendrecht?

Woont u in Barendrecht en wilt u een mooie kast op maat laten maak voor in uw woning? Kies dan voor de maatwerk meubelen van Pinchetti & Van Caem kasten. We zijn dé specialist op het gebied van kasten op maat in Barendrecht en Ridderkerk. Wij bouwen de kast die u wilt en aan al uw wensen voldoet. U profiteert niet alleen van onze jarenlange ervaring, maar als u maatwerk kasten door ons laat maken, dat brengt forse besparingen met zich mee. Wij bouwen de kast op maat helemaal zelf, middels onze fabriek en showroom in Ridderkerk. We maken de kast kamerbreed en kamerhoog, zodat de ruimte in de kamer van uw woning in Barendrecht maximaal wordt benut. Onze montage dienst zorgt ervoor dat de kast op maat vakkundig wordt geplaatst bij u thuis. Standaard krijgt u 15 jaar garantie op al onze maatwerk producten. Het maakt niet uit wat uw wensen zijn, wij maken de kast op maat.

  • Pinchetti & Van Caem kasten maakt uw kast op maat;
  • Inmiddels al 25 jaar specialist in kasten op maat in Barendrecht;
  • Standaard 15 jaar garantie op al onze schuifdeurkasten op maat.

Maak een afspraak

25+ jaar gespecialiseerd in kasten op maat

We zijn inmiddels al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het fabriceren en plaatsen van schuifdeurkasten op maat. Niet alleen in Barendrecht of Ridderkerk, maar ook in de rest van Nederland. Hoe gemakkelijk wilt u het hebben, binnen een korte tijd kunnen we een maatwerk kast plaatsen in uw woning in Barendrecht. Wij bouwen de kast zo, zodat deze overal geplaatst kan worden. Zit er een aparte hoek in de kamer, of een schuin stukje plafond? Geen enkel probleem, we zitten graag met u aan tafel om de mogelijkheden even door te nemen. Als u kiest voor een mooie wandkast op maat, dan komen we altijd nog even bij u langs in Barendrecht om de afmetingen te controleren. Verder kunt u volledig zelf bepalen hoe u de kast op maat wilt hebben in uw huis. Wilt u verschillende opbergvakken, extra hangruimte, meer lades of eventueel verlichting? Alles is mogelijk, maak een afspraak of bezoek de showroom in Ridderkerk.

Kast op maat Barendrecht

De voordelen van een kast op maat in huis

Kiest u voor Pinchetti & Van Caem kasten? Dan profiteert u van vele voordelen. Zo zijn we al meer dan 25+ jaar gespecialiseerd in het plaatsen van kasten op maat in Barendrecht en de rest van Nederland. We hebben inmiddels al meer dan 1000 kasten naar volledige tevredenheid geplaatst. We weten precies wat we doen en welke technieken en materialen het meest geschikt zijn. Dit zorgt ervoor dat er een prachtige kast op maat wordt geplaatst in uw huis in Barendrecht. We zorgen ervoor dat de schuifwandkast geen scherpe hoeken of punten heeft, dat is extra veilig. Maar we zorgen ook dat de loze ruimte wordt geminimaliseerd. We doen er alles aan om een prachtige wandmeubel op maat in uw woning te plaatsen. Wanneer de kast is geplaatst, meestal lukt dan binnen een werkdag, kunt u genieten van een prachtige kast op maat. Een kast waarin u al uw spullen kunt opbergen.

Kast op maat laten maken in Barendrecht

Bezoek gerust onze showroom in Ridderkerk

Als u een mooie kast op maat wilt laten maken, of wilt u weten welke mogelijkheden er allemaal zijn? Bezoek dan onze showroom in Ridderkerk, vlakbij Barendrecht en Dordrecht. In alle rust nemen we de mogelijkheden graag met u door voor een garderobekast op maat. Zo kunt u kiezen uit verschillende houtsoorten, de kastinrichting, de kleuren en de handvatten. De kasten kunnen ook voorzien worden van lades en verlichting. Er zijn zoveel mogelijkheden, het is belangrijk om daar even goed naar te kijken. Onze kasten specialisten helpen u graag. Als u de afmetingen weet van de kamer van uw huis in Barendrecht, dan kunnen we de kast gelijk voor u ontwerpen. Heeft u interesse voor een kast op maat in Barendrecht? Maak dan gerust een afspraak, we zien u graag verschijnen in onze showroom in Ridderkerk.

Maatkast in Barendrecht

Onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor een vrijblijvend advies.

Locatie Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Noordenweg 14-16
2984 AG Ridderkerk
tel. (0180) 424 875

Kastenstudio Pinchetti & Van Caem scoort een 9,6 uit 10 op basis van 401 beoordelingen via Kiyoh.nl