Kast op maat laten maken

Maak een afspraak

Kast op maat laten maken

Bent u aan het verbouwen of bezig aan uw nieuwe woning? Heeft u te veel spullen waar geen ruimte meer voor is? Dan is het aanschaffen van nieuwe kasten vaak een belangrijk punt. Kies echter niet meteen voor conventionele kasten. Een op maat gemaakte kledingkast is een mooi accent aan uw woning en kan ervoor zorgen dat u de beschikbare kastruimte optimaal kunt benutten.

  • Kastenstudio Pinchetti & Van Caem heeft al 30 jaar ervaring;
  • Dankzij onze eigen productie bent u bij ons tot 40% goedkoper uit;
  • De kasten zijn van uitstekende kwaliteit dankzij eigen productie en het gebruik van duurzame materialen.

Alles is mogelijk met onze kasten

Kasten zijn belangrijk voor de woning. Naast het bieden van de nodige opbergruimte kan een mooie, op maat gemaakte kast een echte eyecatcher zijn voor uw woning. Zeker met een mooie afwerking en verlichting.

Wij maken allerlei soorten kasten op maat. Denk dan aan kleding- en garderobekasten, maar ook buffetkasten, shutterkasten, boekenkasten, kantoorkasten en zelfs inloopkasten, tv-meubels en een hele kastenwand op maat behoren tot de mogelijkheden. Er is dus veel mogelijk met onze kastdeuren en kastsystemen! Onze kasten zijn uiteraard ook te gebruiken in uw bedrijf, kantoor, salon of hobbyruimte.

Kast op maat laten maken

Waarom een kast op maat?

Er zitten veel voordelen aan een kast op maat laten maken. Zo kunt u iedere centimeter ruimte van uw woning optimaal benutten met een op maat gemaakte kast. Kasten van een conventionele woonwinkel hebben vaak maar een beperkte maatvoering, en moeten dan ook maar net passen. Met deze kasten heeft u vaak veel loze ruimte, bijvoorbeeld boven of onder de kast.

Schuine wanden of vreemde hoekjes in uw woning of bedrijfsruimte? Wij bieden daar een oplossing voor. Ook dan kunt u namelijk kiezen voor een op maat gemaakte kledingkast, zodat u al deze ruimte optimaal kunt benutten. Wilt u een keer iets anders? Kies dan voor een grote wandkast of bibliotheek-kast in uw woonruimte.

U kunt zelf bepalen hoe uw kast eruit komt te zien. Wij maken zowel moderne als klassieke kasten, en werken met hoogwaardige materialen die veel kleuropties bieden.

De inrichting van uw kast

Ook kunt u bij ons de inrichting van uw kast zelf samenstellen. Wij bieden verschillende opties met betrekking tot verlichting en accessoires voor bij en in uw kast. Zo kunt u de beschikbare kastruimte optimaal inrichten, door gebruik te maken van lades en planken van verschillende formaten. Ook hebben wij accessoires voor bijvoorbeeld het opbergen van schoenen en het uithangen van kleding.

Ook zorgen wij er altijd voor dat uw op maat gemaakte kledingkast honderd procent veilig is. Wilt u bijvoorbeeld zware boeken opbergen? Dan plaatsen wij extra staanders, zodat de kans op schade aan de kast nihil is. Ons montageteam is zeer ervaren in het veilig monteren van kasten en kastinrichting.

Kast op maat met draaideuren

Waarom voor ons kiezen?

Wij hebben al ruim 30 jaar ervaring met het ontwerpen en installeren van een kastenwand op maat voor iedere ruimte. Met een mooie kast op maat bent u flexibel in zowel de inrichting van de kast als het uiterlijk van de kast. Daarnaast bieden wij op iedere kast op maat 15 jaar garantie. Ook hebben wij snelle levertijden, en een eigen montagedienst, zodat u zo snel mogelijk van uw nieuwe kast kunt genieten. Ook zijn wij voordelig: omdat wij direct bij de fabrikant inkopen kan het prijsverschil met een conventionele leverancier oplopen tot wel 40%.

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek dan zeker eens onze showroom. Hier ziet u meteen wat wij u kunnen bieden en welke opties er zijn. U kunt in onze showroom een goede indruk krijgen van de houtsoorten en andere materialen waar wij mee werken en de accessoires die wij kunnen aanbieden bij uw nieuwe maatwerk kast.

Meer weten?

Bezoek onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor vrijblijvend advies

Afspraak maken

Bekijk onze prijsvoorbeelden

De kosten van een kast op maat zijn afhankelijk van het materiaal, de grootte en de kastindeling. Bekijk een aantal van onze prijsvoorbeelden

Prijsvoorbeelden

Neem contact met ons op

Heeft u nog een vraag? Wij helpen u graag! Laat uw telefoonnummer achter of stuur ons direct een bericht via het formulier

Neem contact op