Kast op maat Rotterdam

Is het tijd om uw woning of een van de kamers een nieuw uiterlijk te geven? Denk dan eens aan een kast op maat! Er is geen huis dat zonder kasten kan en daar spelen wij dankbaar op in. Pinchetti & Van Caem wilt namelijk dat iedereen toegang heeft tot de ideale kast. Een kast op maat in Rotterdam is dan ook precies zoals u hem voor ogen had. Wij luisteren graag naar uw wensen en zorgen dan voor de juiste afmetingen en indeling. Zo kunt u gaan voor een woonkamer kast met meerdere vakken. Of ga voor een schuine kast op maat wanneer u in Rotterdam woont, zodat u al uw leesvoer mooi kunt presenteren. Door een kast op maat te laten maken, wordt deze altijd zoals u dat praktisch vindt. Houdt bijvoorbeeld rekening met uw partner en/of kinderen. Op die manier heeft iedereen zijn eigen gedeelte in de kast en blijft alles netjes. Het wordt zelfs weer een plezier om de kast te onderhouden en elke ruimte in huis te hebben geordend.

  • Kastenstudio Pinchetti & Van Caem heeft al meer dan 25 jaar ervaring;
  • Dankzij onze eigen productie bent u bij ons tot 40% goedkoper uit;
  • De kasten zijn van uitstekende kwaliteit dankzij eigen productie en het gebruik van duurzame materialen.

Maak een afspraak

Al snel uw eigen kast op maat laten maken in Rotterdam

Wist u al dat u bij ons al snel uw eigen kast op maat laten maken in de buurt van Rotterdam? De showroom is namelijk handig gevestigd en dus makkelijk bereikbaar. Daardoor heeft u al snel een afspraak gemaakt om bijvoorbeeld de materialen door te spreken en de mogelijkheden te bekijken. Pinchetti & Van Caem heeft al meer dan 25 jaar ervaring, waardoor onze monteurs snel en behendig zijn en altijd vakwerk afleveren. Of het nu gaat om een inbouwkast op maat in Rotterdam, of een kast tegen een schuine wand in huis. Wij maken alles op maat, zodat u zich alleen nog hoeft te bekommeren om de inrichting hiervan. De materialen kopen wij direct in bij de leverancier. Omdat wij dus een stapje overslaan in het koopproces, geniet u van de voordelen. De kosten zijn sterk gereduceerd en kunnen wel tot 40% schelen met die van interieurwinkels. Tevens heeft u bij ons altijd de keuze en wordt de kast zoals u dat heeft bepaald. U hoeft dus niet langer rekening te houden met conventionele afmetingen en kunt een kast op maat laten maken voor elke ruimte en elke hoek in huis. Dat is nog eens doelmatig omgaan met de ruimte die u in huis heeft.

Kast op maat laten maken in Rotterdam

Kastenwand, schuine kast of boekenkast op maat

Het is natuurlijk geheel aan u, wat voor een soort kast er op maat gemaakt wordt. Wilt u een grote, open kast voor in de woonkamer? Of bent u juist op zoek naar een schuine kast voor die lastige wand op zolder? Bent u een echte literatuur fanaat en is het tijd voor een boekenkast op maat? Voor elke gelegenheid is er de ideale kast. Dat is het voordeel van onze maatproducten. Er is geen ruimte te groot, klein, eenvoudig of lastig of er kan al een kast op maat gemaakt worden. Er zijn meerdere keuzes in de houtsoorten die wij hiervoor gebruiken. De beste manier om daar een keuze in te maken, is door eens langs te komen in onze showroom. Via die weg ziet u direct hoe de kleuren zijn en de materialen aanvoelen. Dat is natuurlijk belangrijk, omdat u jarenlang in Rotterdam plezier zult hebben van uw kast op maat. Tegelijk is het ook mogelijk de juiste schuifdeuren voor nieuwe maatwerk kasten laten maken. Deze maken wij natuurlijk ook uitstekend op maat, zodat ze altijd een eenheid vormen met de rest van de kast.

Kast op maat Rotterdam

Voordelen van een kast op maat

Voordat u zo’n mooie investering doet in een kast op maat, wilt u vast alles weten over de voordelen van zo’n prachtstuk. In onze showroom wordt dat allemaal duidelijk, maar vanzelfsprekend vertellen wij u er graag alvast meer over. Een van de voordelen van een kast op maat, is dat u zelf de regie heeft hoe deze schuifdeurkast op maat in uw woning zal staan. De kleuren en materialen kunnen overeenkomen met de rest van het interieur, of die kale hoek wordt op uw eigen manier opgevuld. Daarnaast is dit ook een groot voordeel wanneer u wilt verbouwen of bent verhuisd. Met een verbouwing houdt u vaak rekening met de conventionele maten en waar deze meubels moeten gaan staan. Door een kast op maat te laten maken in Rotterdam (of in de buurt van), kunt u juist rekening houden met de verbouwing die u voor ogen heeft. De kast wordt exact passend, wat ook een mooi effect voor het oog geeft. Andere voordelen van onze kasten zijn onder meer: u heeft 15 jaar garantie op elke kast die u op maat laat maken. U kunt een perfect passend schuifdeursysteem bij uw kast kiezen. En omdat wij onze eigen montagedienst hebben, kan de schuine wand kast al snel opgemeten en gemonteerd worden. Wij hanteren korte levertijden, zodat u ook vlot weer verder kunt in uw huis.

Maatkast in Rotterdam

Kast op maat laten maken in Rotterdam?

Bij ons kunt u alle kanten op, wanneer u een kast op maat laat maken in Rotterdam. Zo verzorgen wij onder meer schuine kasten, boekenkasten, garderobes en zelfs inloopkasten. Ook zijn er veel mogelijkheden met betrekking tot verlichting en accessoires. U kunt zelf de indeling van de kasten bepalen en onze monteurs zorgen ervoor dat deze netjes in elkaar gezet worden en veilig zijn gemonteerd. Bent u bijvoorbeeld van plan zware spullen op te bergen? Dan zorgt ons team ervoor dat de schuine kast op maat goed blijft staan op de plek waar deze hoort. Dat is wat 25 jaar aan ervaring voor u doet. U zult dus jarenlang plezier hebben van deze mooie nieuwe kasten. En het mooiste is dat u goed bijpassende kasten op maat kunt laten maken, wanneer u klaar bent voor een uitbreiding. In de showroom kunt u bekijken met welke materialen wij werken en dus snel een keuze maken. Bij het opmaken van de offerte zult u zien dat de prijzen een stuk lager liggen, dan wanneer u naar grote woonwinkels gaat. U ontvangt keer op keer profijt bij uw bezoek aan Pinchetti & Van Caem.

Onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor een vrijblijvend advies.

Locatie Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Noordenweg 14-16
2984 AG Ridderkerk
tel. (0180) 424 875

Kastenstudio Pinchetti & Van Caem scoort een 9,5 uit 10 op basis van 372 beoordelingen via Kiyoh.nl