Kast op maat voor een schuine wand

Maak een afspraak

Kast op maat voor een schuine wand

Heeft uw woning schuine wanden of een andere constructie, waardoor het plaatsen van een boekenkast lastig is? Dan is een maatwerk kast zeer geschikt voor u. Wij kunnen een kast voor een schuine wand op maat maken, waardoor u de ruimte van uw woning optimaal kunt benutten.

  • Kastenstudio Pinchetti & Van Caem heeft al 30 jaar ervaring;
  • Dankzij onze eigen productie bent u bij ons tot 40% goedkoper uit;
  • De kasten zijn van uitstekende kwaliteit dankzij eigen productie en het gebruik van duurzame materialen.
Kast op maat schuine wand met draaideuren

Waarom een maatwerk schuine wandkast?

Kasten van woonwinkels hebben vaak een standaard maatvoering. Deze zijn dus niet geschikt, wanneer de plek waar u de boekenkast wilt aanbrengen een schuine wand heeft. De meeste conventionele kasten zijn hier niet op gemaakt. Met als gevolg dat u vreemde, loze hoeken in huis krijgt, waar u eigenlijk niets mee kunt. Met een schuine wand kast voor een schuin plafond kunt u alle ruimte in uw woning optimaal benutten. Juist die hoekjes en schuine wanden zijn namelijk zeer geschikt als opbergruimte! Zo vergroot u de beschikbare opbergruimte in uw woning en zorgt u ervoor dat uw woning er goed uit ziet.

Waar moet u op letten bij een maatkast?

Omdat wij schuifdeurkasten van topkwaliteit leveren, kunnen wij de beschikbare ruimte optimaal benutten als kastruimte. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat schuine wanden goed benut worden. Er is dus niets waar u speciaal op dient te letten! Onze monteurs zijn zeer ervaren in het monteren van verschillende soorten schuifkasten op maat, ook op schuine wanden en onder trappen. Zo weet u zeker dat uw boekenkast voor een schuine wand op een correcte en veilige manier in uw woning komt te staan.

Waarom een kast bij mijn schuine wand?

Juist de ruimte bij een schuine wand is vaak zeer lastig te benutten. Veel meubilair past niet en u stoot uw hoofd vlug. Zeker als de schuine wand ook nog eens erg laag is, is het moeilijk om passend meubilair of decoratie te vinden voor deze plekken in uw huis. Met een kast op maat bij uw schuine wand kunt u bepaalde plekken in uw woning transformeren tot opbergruimte. Denk bijvoorbeeld aan loze ruimte onder de trap, maar ook ruimte op uw zolder, waar vaak schuine wanden aanwezig zijn.

Conventionele kasten passen hier niet goed en nemen door de schuine wanden veel ruimte in. Hierdoor boet u in op leefruimte, wat natuurlijk niet de bedoeling is! Zo gebruikt u deze ruimte, die vaak niet goed voor andere doeleinden gebruikt kan worden, als een goede opbergruimte in uw woning! Op deze manier gaat geen centimeter van uw woning verloren, en kunt u de rest van de ruimte benutten voor andere zaken

Kast op maat schuine wand

Waarom voor ons kiezen?

Wij hebben al ruim 30 jaar ervaring met het ontwerpen en installeren van kasten op maat voor iedere ruimte. Met een mooie boekenkast op maat bent u flexibel in zowel de inrichting van de kast als het uiterlijk van de kast. Daarnaast bieden wij op iedere schuifdeurkast op maat 15 jaar garantie. Ook hebben wij snelle levertijden, en een eigen montagedienst, zodat u zo snel mogelijk van uw nieuwe kast kunt genieten.

Ook zijn wij voordelig: omdat wij direct bij de fabrikant inkopen kan het prijsverschil met een conventionele leverancier oplopen tot wel 40%. Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek dan zeker eens onze showroom. Hier ziet u meteen wat wij u kunnen bieden en welke opties er zijn. U kunt in onze showroom een goede indruk krijgen van de houtsoorten en andere materialen waar wij mee werken en de accessoires die wij kunnen aanbieden bij uw nieuwe maatwerk kast.

Meer weten?

Bezoek onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor vrijblijvend advies

Afspraak maken

Bekijk onze prijsvoorbeelden

De kosten van een kast op maat zijn afhankelijk van het materiaal, de grootte en de kastindeling. Bekijk een aantal van onze prijsvoorbeelden

Prijsvoorbeelden

Neem contact met ons op

Heeft u nog een vraag? Wij helpen u graag! Laat uw telefoonnummer achter of stuur ons direct een bericht via het formulier

Neem contact op