Kast op maat

Kastenstudio Pinchetti & Van Caem produceert voor u de droomkast waar u naar op zoek bent. Met een kast op maat wordt namelijk de ruimte in uw vertrek optimaal gebruikt. Wij kunnen voor u de kast op maat produceren in onze eigen werkplaats. Niet alleen maken wij de kast op maat die precies aansluit op uw wensen en de hoeveelheid beschikbare ruimte. Maar dankzij onze eigen productie kunnen wij u zeer aangename prijzen bieden, alsof u de kledingkast op maat rechtstreeks bij de fabriek koopt zonder tussenpartij. De maatwerk kast laten we bij u thuis of op kantoor plaatsen door onze eigen montage dienst, we hebben inmiddels al duizenden kasten succesvol geplaatst. Bovendien krijgt u op elke kast op maat 15 jaar garantie. Kortom: of u nu op zoek bent naar een maatwerk meubel of een volledige kastinrichting, wij maken het op maat!

  • Kastenstudio Pinchetti & Van Caem heeft al meer dan 20 jaar ervaring;
  • Dankzij onze eigen productie bent u bij ons tot 40% goedkoper uit;
  • De kasten zijn van uitstekende kwaliteit dankzij eigen productie en het gebruik van duurzame materialen.

Maak een afspraak

Plan een afspraak bij Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Wij helpen u graag verder met het realiseren van uw droomkast, maatwerk meubel of een van onze andere maatwerk producten. Als u de onderstaande velden heeft ingevuld, nemen wij contact met u op om de afspraak te maken in onze showroom aan de Noordenweg 14-16 in Ridderkerk.

Een moment geduld aub.

De prijs van een kast op maat

Doordat al onze schuifdeurkasten, tv kasten op maat en kastinrichtingen maatwerk zijn, kunnen wij u niet exact vertellen wat de kosten zijn. Voor een exacte prijsopgave kunt u gewoon binnenlopen in onze showroom, gebruik maken van ons informatieformulier of even telefonisch contact opnemen (via 0180 424 875). Als u ons laat weten wat uw wensen en de bijbehorende afmetingen zijn, maken onze adviseurs graag een vrijblijvende offerte voor uw unieke kast op maat.

Onze showroom in Ridderkerk

Wilt u een keer langskomen om een aantal kasten op maat te bekijken? Kom dan gerust eens langs bij onze showroom. We zijn gevestigd in Ridderkerk en maken graag tijd voor u vrij zodat we uw vragen kunnen beantwoorden. We laten je graag alle materialen en houtsoorten zien die we kunnen gebruiken voor het realiseren van uw droomkast. Benut de beschikbare ruimte dus optimaal met een van onze maatwerk meubelen.

Naast een kast op maat kunt u bij Kastenstudio Pinchetti & Van Caem ook terecht voor een groot aantal andere maatwerk meubelen. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze inbouwkasten op maat, schuifdeurkasten en boekenkasten?

Onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor een vrijblijvend advies.

Locatie Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Noordenweg 14-16
2984 AG Ridderkerk
tel. (0180) 424 875

Relevante websites | Kastenstudio Pinchetti & Van Caem scoort een 9,5 uit 10 op basis van 114 beoordelingen via Kiyoh.nl