Kastdeuren op maat laten maken

Bent u tevreden met uw huidige maatwerk kast of inloopkast? Maar wilt u toch liever een kast met een andere uitstraling? Of bent u wellicht op zoek naar nieuwe kastdeuren, maar passen de standaard deuren niet op uw (maatwerk) kast? Dan kunnen wij u de meest ideale oplossing bieden. Wij kunnen namelijk de gewenste kastdeuren volledig op maat voor u maken. Met nieuwe schuifdeuren op de maatwerk kast krijgt u meteen een compleet andere uitstraling. Zonder dat u de gehele kast op maat moet vervangen. Dat is zeker niet altijd nodig, bij Pinchetti & Van Caem Kasten maken we kastdeuren gewoon op maat. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van kastdeuren op maat? Neem dan gerust contact met ons op en maak een afspraak in onze showroom.

  • Pinchetti & Van Caem kasten heeft al meer dan 25 jaar ervaring;
  • Dankzij onze eigen productie bent u bij ons tot 40% goedkoper uit;
  • De kasten zijn van uitstekende kwaliteit dankzij onze duurzame materialen.

Maak een afspraak

Plan een afspraak bij Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Wij helpen u graag verder met het realiseren van uw droomkast, maatwerk meubel of een van onze andere maatwerk producten. Als u de onderstaande velden heeft ingevuld, nemen wij contact met u op om de afspraak te maken in onze showroom aan de Noordenweg 14-16 in Ridderkerk.

Een moment geduld aub.

Klassieke schuifdeuren voor uw kast op maat.

De kastdeuren op maat die het meest worden gekozen zijn toch de klassieke schuifdeuren. Deze deuren zijn van het merk Proline. Ze worden door ons volledig op maat gemaakt zodat deze schuifdeuren precies op uw kast passen. Deze kastdeuren zijn niet voorzien van een aluminium frame. Hierdoor is er direct sprake van een klassieke uitstraling. Deze schuifdeuren op maat passen perfect bij een woning met een landelijke of klassieke uitstraling. In uw kamer wordt de ruimte maximaal benut, doordat we de maatwerk kastdeuren volledig kamerhoog kunnen maken. Daarnaast kunt u jarenlang profiteren van de mooiste maatwerk kastdeuren, we bieden namelijk standaard 15 jaar garantie op al onze kasten en schuifdeuren.

Moderne maatwerk schuifdeuren voor uw kast

Heeft u thuis een maatwerk schuifdeurkast met een moderne uitstraling? Zelfs dan is het een probleem om de maatwerk kastdeuren te laten vervangen. Deze maatwerk kastdeuren worden ook gemaakt door de fabrikant Proline en door ons volledig op maat afgewerkt. Wanneer u onze showroom bezoekt kunnen we samen met u kijken naar de mogelijkheden om de schuifdeurkast op maat aan te passen. Zo kunt u kiezen uit verschillende houtsoorten voor de kastdeuren. Maar u kunt ook eens kijken naar de leuke extra’s, zo kan er bijvoorbeeld een spiegel in komen te hangen en kan de kastinrichting verlicht worden. Mogelijkheden genoeg wanneer u de kastdeuren van uw maatkast wilt vernieuwen.

Wij zijn dé specialist in maatwerk kastdeuren

Inmiddels is Pinchetti & Van Caem kasten al jarenlang gespecialiseerd in het maken en plaatsen van de mooiste kasten op maat. Met een mooie maatkast met handige schuifdeuren kunt u jarenlang genieten. De volledige kastinrichting van de maatwerk kast kan worden samengesteld zodat deze aan al uw wensen voldoet. Op alle kasten en kastdeuren op maat bieden we standaard 15 jaar garantie. Maar u kunt ook profiteren van besparingen tot maar liefst 40%. Waarom kunt u zoveel besparen? Omdat wij de gehele kast zelf fabriceren en ook zelf bij u thuis komen plaatsen. Eigenlijk koopt u de maatwerk kastdeuren direct bij de fabriek.

Wilt u weten wat Pinchetti & Van Caem kasten voor u kan betekenen? Twijfel dan niet en breng een bezoek aan onze showroom. We nemen graag de tijd voor u zodat we een aantal prachtige kastdeuren op maat kunnen samenstellen.

Onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor een vrijblijvend advies.

Locatie Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Noordenweg 14-16
2984 AG Ridderkerk
tel. (0180) 424 875

Kastenstudio Pinchetti & Van Caem scoort een 9,6 uit 10 op basis van 178 beoordelingen via Kiyoh.nl