Kastdeuren op maat

Maak een afspraak

Kastdeuren op maat laten maken

Bent u tevreden met uw huidige maatwerk kast of inloopkast? Maar wilt u toch liever een kast met een andere uitstraling? Of bent u wellicht op zoek naar nieuwe houten schuifdeuren op maat, maar passen de standaard schuifkast deuren niet op uw (maatwerk) kast? Dan kunnen wij u de meest ideale oplossing bieden. Wij kunnen namelijk de gewenste kastdeuren volledig op maat voor u maken. Met nieuw gemaakte schuifkast deuren op de maatwerk kast krijgt u meteen een compleet andere uitstraling. Zonder dat u de gehele klassieke kast op maat moet vervangen. Dat is zeker niet altijd nodig, bij Pinchetti & Van Caem maken we kastdeuren gewoon op maat. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van kastdeuren op maat? Neem dan gerust contact met ons op en maak een afspraak in onze showroom.

  • Pinchetti & Van Caem heeft al 30 jaar ervaring;
  • Dankzij onze eigen productie bent u bij ons vaak goedkoper uit;
  • De kastdeuren zijn van uitstekende kwaliteit dankzij onze duurzame materialen.
Kastdeuren op maat

Klassieke schuifdeuren voor uw kast op maat.

De kastdeuren op maat die het meest worden gekozen zijn toch de klassieke schuifdeuren. Deze deuren zijn van het merk Proline. Ze worden door ons volledig op maat gemaakt zodat deze schuifdeuren precies op uw kast passen. Deze kastdeuren zijn niet voorzien van een aluminium frame. Hierdoor is er direct sprake van een klassieke uitstraling. Deze schuifdeuren op maat passen perfect bij een woning met een landelijke of klassieke uitstraling. In uw kamer wordt de ruimte maximaal benut, doordat we de kastdeuren op maat volledig kamerhoog kunnen maken. Ideale deuren voor een garderobekast. Daarnaast kunt u jarenlang profiteren van de mooiste maatwerk kastdeuren, we bieden namelijk standaard 15 jaar garantie op al onze kasten en schuifdeuren.

Moderne kastdeuren maken voor uw kast

Heeft u thuis een maatwerk schuifdeurkast met een moderne uitstraling? Zelfs dan is het een probleem om de maatwerk kastdeuren te laten vervangen. Deze schuifkast deuren op maat worden ook gemaakt door de fabrikant Proline en door ons volledig op maat afgewerkt. Wanneer u onze showroom bezoekt kunnen we samen met u kijken naar de mogelijkheden om de schuifdeurkast op maat aan te passen. Zo kunt u kiezen uit verschillende houtsoorten voor de klassieke schuifdeuren. Maar u kunt ook eens kijken naar de leuke extra’s, zo kan er bijvoorbeeld een spiegel in komen te hangen en kan de kastinrichting verlicht worden. Mogelijkheden genoeg wanneer u de kastdeuren op maat van uw garderobekast wilt vernieuwen.

Op maat gemaakte kastdeuren

Wij zijn dé specialist in het maken van kastdeuren

Inmiddels is Pinchetti & Van Caem al jarenlang gespecialiseerd in het maken en plaatsen van de mooiste kasten op maat. Met een mooie maatkast met handige schuifdeuren kunt u jarenlang genieten. De volledige kastinrichting van de maatwerk kast kan worden samengesteld zodat deze aan al uw wensen voldoet. Op alle kasten en kastdeuren op maat bieden we standaard 15 jaar garantie. Maar u kunt ook profiteren van forse besparingen. Waarom kunt u zoveel besparen? Omdat wij de gehele boekenkast op maat zelf fabriceren en ook zelf bij u thuis komen plaatsen. Eigenlijk koopt u de maatwerk kastdeuren direct bij de fabriek.

Wilt u weten wat Pinchetti & Van Caem voor u kan betekenen? Twijfel dan niet en breng een bezoek aan onze showroom. We nemen graag de tijd voor u zodat we een aantal prachtige kastdeuren op maat kunnen samenstellen.

Meer weten?

Bezoek onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor vrijblijvend advies

Afspraak maken

Bekijk onze prijsvoorbeelden

De kosten van een kast op maat zijn afhankelijk van het materiaal, de grootte en de kastindeling. Bekijk een aantal van onze prijsvoorbeelden

Prijsvoorbeelden

Neem contact met ons op

Heeft u nog een vraag? Wij helpen u graag! Laat uw telefoonnummer achter of stuur ons direct een bericht via het formulier

Neem contact op