Kastdeuren op maat laten maken

Bent u tevreden met uw huidige kasten, maar wenst u een andere uitstraling van uw kast? Of wilt u graag nieuwe deuren, maar passen standaard deuren niet op uw (maatwerk) kast? Dan is het op maat laten maken van nieuwe kastdeuren een ideale oplossing voor u. Met nieuwe schuifdeuren op maat geeft u uw kast meteen een hele andere uitstraling, zonder de hele kast te hoeven vervangen. Dat is namelijk niet altijd nodig. Wij kunnen ook uw kastdeuren op maat maken, zodat uw kast de uitstraling krijgt die zij verdient.

  • Kastenstudio Pinchetti & Van Caem heeft al meer dan 25 jaar ervaring;
  • Dankzij onze eigen productie bent u bij ons tot 40% goedkoper uit;
  • De kasten zijn van uitstekende kwaliteit dankzij eigen productie en het gebruik van duurzame materialen.

Maak een afspraak

Plan een afspraak bij Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Wij helpen u graag verder met het realiseren van uw droomkast, maatwerk meubel of een van onze andere maatwerk producten. Als u de onderstaande velden heeft ingevuld, nemen wij contact met u op om de afspraak te maken in onze showroom aan de Noordenweg 14-16 in Ridderkerk.

Een moment geduld aub.

Klassieke maatwerk schuifdeuren

Onze meest gekozen kastdeuren op maat zijn toch wel de klassieke schuifdeuren. Deze deuren, van het merk ProLine, worden door ons op maat gemaakt naar uw eigen maatwerk kast. Deze deuren hebben geen aluminium frame, waardoor er sprake is van een klassieke uitstraling. Perfect voor een landelijke of klassieke woning. Omdat de deuren volledig op maat gemaakt worden, kunt u iedere centimeter kastruimte benutten.

Onze klassieke schuifdeuren worden gemaakt van 22mm MDF in vier verschillende basismodellen. De deuren worden afgewerkt met een kunststof folie van hoge kwaliteit. Deze folie is verkrijgbaar in 15 verschillende kleuren en structuren, waardoor u een ruime keuze heeft in afwerking. Deze folie is steviger en duurzamer dan klassiek schilder- of lakwerk. Hierdoor hebt u zo lang mogelijk plezier van uw nieuwe kastdeuren. Ook is dit oppervlak makkelijk schoon te maken, wat natuurlijk de levensduur van uw kastdeuren verlengt.

Moderne maatwerk schuifdeuren

Ook voor een moderne schuifdeur kunt u uiteraard bij ons terecht. Ook deze worden gemaakt door fabrikant ProLine en door ons op maat gemaakt naar uw wensen. Onze ProLine moderne schuifdeuren bestaan uit een basis aluminium frame, dat afgewerkt is met hout of glas. Dit hout of glas is beschikbaar in veel verschillende kleuren en afwerkingen, zodat u precies de kastdeur kunt kiezen die bij uw interieur past. Denk bijvoorbeeld aan metaal, houtdessins of zelfs een spiegel. Populair zijn onze gelakte glaspanelen: helder glas dat aan de achterzijde gelakt wordt in een hoogglans kleur naar keuze. Dit zorgt voor een moderne en luxe uitstraling van uw kast.

Dit geldt overigens ook voor de profielen van de kast: deze zijn beschikbaar in verschillende kleuren, zodat de kast geheel bij uw interieur past. Onze moderne schuifdeuren bewegen zich voort over lichtgewicht aluminium rails aan het plafond en de vloer. Hierdoor wordt iedere centimeter van uw kastruimte optimaal benut.

Waarom voor ons kiezen?

Wij hebben al ruim 25 jaar ervaring met het ontwerpen en installeren van kasten op maat voor iedere ruimte. Met een mooie kast op maat bent u flexibel in zowel de inrichting van de kast als het uiterlijk van de kast. Daarnaast bieden wij op iedere kast op maat 15 jaar garantie. Ook hebben wij snelle levertijden, en een eigen montagedienst, zodat u zo snel mogelijk van uw nieuwe kast kunt genieten. Ook zijn wij voordelig: omdat wij direct bij de fabrikant inkopen kan het prijsverschil met een conventionele leverancier oplopen tot wel 40%.

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek dan zeker eens onze showroom. Hier ziet u meteen wat wij u kunnen bieden en welke opties er zijn. U kunt in onze showroom een goede indruk krijgen van de houtsoorten en andere materialen waar wij mee werken en de accessoires die wij kunnen aanbieden bij uw nieuwe maatwerk kast.

Onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor een vrijblijvend advies.

Locatie Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Noordenweg 14-16
2984 AG Ridderkerk
tel. (0180) 424 875

Relevante websites | Kastenstudio Pinchetti & Van Caem scoort een 9,4 uit 10 op basis van 127 beoordelingen via Kiyoh.nl