Kastenwand op maat

Maak een afspraak

Kastenwand op maat laten maken?

Bent u op zoek naar een kastenwand op maat waarmee de ruimte in uw vertrek optimaal wordt benut? Dan kunnen wij, Kastenstudio Pinchetti & Van Caem, deze kastenwand op maat voor u produceren. U heeft ze vast weleens gezien in de interieur bladen of in een ander glossy magazine, de kastenwanden die een hele wand beslaan. Helemaal opgevuld met boeken of een complete wand waar ook het tv-meubel op een trendy manier in is verwerkt. Het lijkt of dit soort kastenwanden, zoals een boekenkasten op maat, alleen voor de rijken is weggelegd, maar niets in minder waar. Althans niet als u kiest voor een kastenwand op maat bij Kastenstudio Pinchetti & Van Caem. Bij ons is een dergelijke eye-catcher in de woonruimte of voor andere ruimte voor iedereen haalbaar.

  • Kastenstudo Pinchetti & Van Caem heeft inmiddels al meer dan 12.500 schuifdeurkasten geplaatst;
  • We denken graag met u mee om uw droomkast mogelijk te maken;
  • U koopt uw kast rechtstreeks bij de fabriek, hierdoor kunnen besparingen oplopen tot 40%.
Wandkast op maat

Een maatwerk kastenwand voor ieder interieur

Kastenstudio Pinchetti & Van Caem levert al 30 jaar maatwerk kasten voor het interieur en hieronder vallen ook de op maat gemaakte kastenwanden. Door onze eigen productiemiddelen kunnen wij de prijs van dit maatwerk zeer aantrekkelijk houden. Soms bent u zelfs 40% goedkoper uit. Maar het grootste voordeel is natuurlijk dat wij de kast helemaal af kunnen stemmen op uw wensen en maatvoering. Ook wat betreft kleuren en decors heeft u een uitgebreid aanbod, waardoor de kastenwand volledig aan kan sluiten op uw bestaande interieur. Hierdoor kunt u bij ons een kastenwand laten maken die past bij iedere stijl en in iedere ruimte.

Een oog voor detail en vakmanschap

Samen met onze deskundige medewerkers kunt u de kastenwand van uw dromen samenstellen. U geeft aan wat u mooi vindt en onze vakkundige medewerker kijkt of dit kan. Wanneer u bijvoorbeeld een hele lange plank op een bepaalde plaats in de kastenwand wilt en u wilt deze plank compleet vullen met zware boeken, kan onze medewerker aangeven waar eventueel extra staanders nodig zijn. Ons oog voor detail zorgt dat we niet alleen een kastenwand kunnen produceren die een fraai uiterlijk heeft, maar die ook nog eens duurzaam en veilig is. Doordat alles van de kastenwand op maat gemaakt wordt, kan bijna op iedere plek een schitterende kastenwand komen.

Duurzame materialen voor een kastenwand op maat

Ons vakmanschap begint dus al bij het ontwerp en zet zich voort bij het produceren van de kastenwand. Wij werken met duurzame materialen en een vakkundig productieteam. Ook ons montageteam is zeer ervaren en zij hebben inmiddels tal van kastenwanden geplaatst. Zo kunnen wij zorgen dat het hele proces van de kastenwanden onder een vakkundig oog wordt gerealiseerd en kunnen wij u met een gerust hart 15 jaar garantie geven op ons maatwerk. Onze service houdt dus niet op bij het bestellen van een op maat gemaakte kastenwand.

Snelle levertijden en een aantrekkelijke prijs

Kom gerust eens een kijkje nemen in onze showroom in Ridderkerk om een beeld te krijgen van onze kwaliteitsproducten. Hier krijgt u ook een goede indruk van de duurzame materialen waar wij mee werken. Wanneer u eventueel gelijk de afmetingen mee neemt, kunnen we kijken hoe we uw ruimte optimaal kunnen benutten. Het maakt niet uit of u de kastenwand kamerbreed of kamerhoog wilt hebben of misschien zelfs met een schuine bovenkant. Doordat wij de kasten zelf maken, zijn wij niet beperkt door een standaard maatvoering. Ondanks dit specialisme kunnen wij door onze eigen productiemiddelen de prijs toch aantrekkelijk houden en onze levertijden zijn kort.

Wandkast op maat gemaakt

Een kastenwand voor de woonruimte, de winkel of op kantoor

Ook als u laden of deuren in de op maat gemaakte kastenwand wilt hebben dan is dat mogelijk. Hierdoor zijn onze kastenwanden geschikt voor iedere ruimte. Of het nu gaat om een kastenwand in de woonkamer, een bibliotheek kastenwand voor de zijkamer, een uitstal kastenwand voor de winkel of een speciale kastenwand voor een kantoorruimte, het kan allemaal. Het wordt allemaal speciaal voor u op maat gemaakt! Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via 0180 424 875. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden of om samen met u de kastenwand van uw dromen samen te stellen.

Naast een kastenwand op maat kunt u bij Kastenstudio Pinchetti & Van Caem ook terecht voor een groot aantal andere maatwerk meubelen. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze maatwerk schuifdeurkasten, boekenkasten en tv meubels op maat?

Meer weten?

Bezoek onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor vrijblijvend advies

Afspraak maken

Bekijk onze prijsvoorbeelden

De kosten van een kast op maat zijn afhankelijk van het materiaal, de grootte en de kastindeling. Bekijk een aantal van onze prijsvoorbeelden

Prijsvoorbeelden

Neem contact met ons op

Heeft u nog een vraag? Wij helpen u graag! Laat uw telefoonnummer achter of stuur ons direct een bericht via het formulier

Neem contact op