Kastenwand op maat

Maak een afspraak

Een kastenwand op maat laten maken

Wanneer u op zoek bent naar een kastenwand die perfect past bij uw ruimte, dan kunt u deze door ons volledig op maat laten maken. Een op maat gemaakte kastenwand is niet alleen ideaal voor het opbergen van uw kleding, schoenen en beddengoed, maar ook voor het benutten van de beschikbare ruimte in uw kamer. Pinchetti & Van Caem maakt uw kastenwand op maat naar uw wensen, zodat u altijd voldoende opbergruimte heeft. U kunt kiezen voor een kastenwand met draaideuren of schuifdeuren. Bij ons profiteert u van aanzienlijke besparingen, een professionele montage en 15 jaar garantie op uw op maat gemaakte kastenwand. Een op maat gemaakte kastenwand is een prachtige toevoeging aan uw huis.

  • Pinchetti & Van Caem heeft al meer dan 12.500 schuifdeurkasten geplaatst;
  • We denken graag met u mee om uw kastenwand op maat mogelijk te maken;
  • U koopt uw kast rechtstreeks bij de fabriek, hierdoor kunt u fors besparen.
Wandkast op maat

Samen de kastenwand op maat samenstellen

Wilt u overwegen om Pinchetti & Van Caem in te schakelen voor het creëren van een prachtige, op maat gemaakte kastenwand voor uw woonkamer of slaapkamer? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Ridderkerk. Hier kunt u in alle rust de mogelijkheden van een slaapkamer- of inloopkast op maat bespreken. Samen met u ontwerpen we de volledige kastenwand en u heeft de volledige vrijheid om te bepalen hoeveel kastdeuren, lades en welke grepen er moeten worden gebruikt. Bovendien kunt u kiezen voor verlichting in de kast. Er zijn talloze mogelijkheden en wij nodigen u graag uit om een afspraak met ons te maken en deze te komen bekijken.

Vakkundige montage bij een op maat gemaakte kastenwand

Als we een op maat gemaakt ontwerp hebben gemaakt voor uw kastenwand, dan zullen onze ervaren monteurs deze voor u in huis monteren. U hoeft dus niet zelf aan de slag te gaan en tijd, moeite en energie te investeren. Onze monteurs hebben al duizenden kasten op maat geplaatst en zijn in staat om vrijwel elke gewenste kastenwand te bouwen. Om ervoor te zorgen dat de kastenwand perfect past, komen we tussendoor nog even langs om de afmetingen van de ruimte te controleren. Zo kunnen we garanderen dat de kastenwand binnen 1 dag in uw woning kan worden geplaatst. Bovendien geven we standaard 15 jaar garantie op onze producten en zorgen we ervoor dat alle rommel netjes wordt opgeruimd. U hoeft alleen uw spullen in uw nieuwe op maat gemaakte kastenwand op te bergen. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Wandkast op maat gemaakt

De voordelen van een kastenwand op maat

Er zijn meerdere redenen waarom u zou moeten overwegen om Pinchetti & Van Caem te kiezen voor het maken van uw op maat gemaakte kast. Met 30 jaar ervaring in het bouwen en fabriceren van op maat gemaakte kasten, kunnen we u een professionele service garanderen. Daarnaast kunnen we u helpen besparen op de kosten. Hoe doen we dat? Wij verzorgen het gehele traject van A tot Z: van het ontwerp tot het maken van de kast in onze werkplaats en het plaatsen bij u thuis. Er zijn geen tussenpersonen betrokken, wat gunstig is voor uw portemonnee.

Door de jaren heen hebben we duizenden op maat gemaakte kasten naar volle tevredenheid van onze klanten geplaatst en we hebben een gemiddelde klantbeoordeling van 9,6. Of u nu op zoek bent naar een inloopkast voor uw slaapkamer, wandkasten voor uw woonkamer of de mooiste op maat gemaakte inbouwkasten, wij zijn de kastenspecialist in Ridderkerk en omgeving. Als u geïnteresseerd bent in het laten maken van een mooie kastenwand op maat, neem dan snel contact met ons op. We helpen u graag verder.

Meer weten?

Bezoek onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor vrijblijvend advies

Afspraak maken

Bekijk onze prijsvoorbeelden

De kosten van een kast op maat zijn afhankelijk van het materiaal, de grootte en de kastindeling. Bekijk een aantal van onze prijsvoorbeelden

Prijsvoorbeelden

Neem contact met ons op

Heeft u nog een vraag? Wij helpen u graag! Laat uw telefoonnummer achter of stuur ons direct een bericht via het formulier

Neem contact op