Kastinrichting op maat

Maak een afspraak

Kastinrichting op maat

Op maat gemaakte kasten stellen huiseigenaren in staat om de inrichting en architectuur op elkaar af te stemmen, de ruimte verstandig te gebruiken en gespecialiseerde accenten toe te voegen om aan hun behoeften te voldoen. Bij Kastenstudio Pinchetti & Van Caem kunnen we in onze eigen werkplaats uw unieke droomkast ontwerpen en bouwen. Ook geven we graag advies over de voor u meest geschikte kastinrichting.

  • Meer dan 30 jaar actief in het maken en plaatsen van maatwerkkasten;
  • Op al onze maatwerkkasten krijgt u standaard 15 jaar garantie;
  • Bij ons koopt u direct in de fabriek, hierdoor garanderen wij u de laagste prijs.

Vooraf gemaakte kasten zijn weliswaar goedkoper en eenvoudiger dan op maat gemaakte kasten, maar ook minder effectief of aantrekkelijk. Uw droom om te beschikken over een unieke keuken en bijbehorende kastinrichting die uw smaak, levensstijl en voorkeuren goed laten zien, is vaak moeilijk te bereiken zonder professionele hulp. Daar helpen we u graag bij. Kastenstudio Pinchetti & Van Caem zet haar oog voor vakmanschap en detail van begin tot eind in: vanaf het allereerste voorstel tot aan de plaatsing van uw meubel(s).

Kastinrichting ontwerpen

Professionele begeleiding en uitvoering

Hebt u al jaren de wens om uw slaapkamer of badkamer op een bepaalde manier in te richten? Of een prachtige keuken te laten ontwerpen met keukenkasten die het meest zichtbare brandpunt van de hele kamer moeten vormen. Kiest u voor op maat ontworpen kasten of vooraf gebouwde, kant-en-klare voorraadtypen die overal te verkrijgen zijn? De waarde van uw huis kan tegenwoordig iets afnemen als de inrichting niet overeenkomt met de rest van het pand. Het inschakelen van een professional voor het op maat laten ontwerpen en monteren van uw kasten en meubels is daarom zeer aan te bevelen. Wij begeleiden u van de eerste tot de laatste stap in het proces om te kunnen beschikken over een op maat gemaakte kast, die voldoet aan alle kwaliteitseisen.

Vakmanschap

De praktische ervaring van ontwerpers op maat is ongeëvenaard. De zorgvuldige planning en uitvoering van de ontwerpers van Kastenstudio Pinchetti & Van Caem is het resultaat van vaardigheden die zijn veredeld door jarenlang werken met verschillende ruimtes, materialen en persoonlijke stijlen van klanten. Wij helpen u graag om het gewenste resultaat te bereiken met minimale stress. Het bouwen van op maat gemaakte kwaliteitskasten kunt u gerust aan ons overlaten. En omdat we alles zelf vervaardigen, kunnen we zeer lage prijzen hanteren voor onze maatwerk kasten, met besparingen tot wel 40%. Ruim 30 jaar ervaring heeft geresulteerd in een deskundige montagedienst, die al vele jaren klanten tevreden heeft kunnen stellen. Die klanttevredenheid is voor ons net zo belangrijk als de oplevering van een geweldig product. Op alle meubels die u bij ons bestelt krijgt u daarom maar liefst 15 jaar garantie!

Nieuwe trends en stijlen voor de kastinrichting

Omdat onze kastontwerpers altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen binnen de branche, weten ze wat trendy is. Ze zijn dé deskundigen die u als klant kunnen adviseren over de nieuwste trends, materialen en technieken voor ruimtegebruik en daarmee ook de voor u ideale kastinrichting. Hun waardevolle onderzoek en ervaring zijn essentieel om u te helpen uw behoefte te verwoorden. Onze ontwerpers helpen u graag een trendy look te bewerkstelligen zonder u te binden aan iets dat uit de mode kan raken. Als het gaat om meubels die u bij ons aanschaft, laat u dus helemaal geen verouderde woonruimte achter wanneer u uw pand zou willen verkopen.

Reparaties en onderhoud

Een zeer belangrijke factor bij het kiezen van een aangepast ontwerp boven kant-en-klare meubels is dat u cruciale after sales support kunt krijgen. Dit is een belangrijke overweging als u bijvoorbeeld kleine kinderen of huisdieren in huis hebt: ongevallen en incidenten worden nooit gepland en vinden plaats wanneer ze het minst worden verwacht. Bovendien is het bij langdurig gebruik van uw kast of kastinrichting vanzelfsprekend dat er sprake zal zijn van enige slijtage. Het zou daarom handig zijn om voor uw op maat gemaakte kasten de hulp in te schakelen van een professional, die precies weet hoe reparaties en onderhoud uit te voeren. Daarvoor bent u bij Kastenstudio Pinchetti & Van Caem aan het juiste adres!

Kastinrichting op maat samenstellen

Nauwkeurige planning en uitvoering

Wanneer u ons inschakelt voor het ontwerpen en uw kast op maat te laten maken, dan heeft u het voordeel dat dit proces eenvoudig en probleemloos verloopt. Wij zijn uitgerust met de juiste tools, kennis en expertise om uw droomconcept te realiseren. De kostenfase is ook pijnloos, omdat onze ontwerpers de prijzen van de meeste materialen per leverancier binnen handbereik hebben. Dit zorgt ervoor dat de uitvoering van het ontwerp wordt voltooid in een fractie van de tijd en afgewerkt wordt met de hoogst mogelijke kwaliteit. Overigens heeft Kastenstudo Pinchetti & Van Caem al meer dan 12.500 schuifdeurkasten geplaatst in de afgelopen jaren. Een bewijs temeer dat wij steeds meer klanten tevreden kunnen stellen.

Een persoonlijk tintje

Een nadeel van een standaard kant-en-klare kast is het one-size-fits-all ontwerp. Terwijl een op maat gemaakte keukenkast kan worden gebouwd met een wijnrek of korte, roterende kruidenplanken als kastinrichting. U kunt uiteraard ook pronken met het fijne porselein van een glazen deur die overeenkomt met de rest van uw maatwerk kast. In een designkast voor een woonkamer kunt u lades tot elke breedte of diepte bouwen voor voorwerpen die in de laden moeten passen. Naast de flexibiliteit bij de maatvoering en indeling biedt Kastenstudio Pinchetti & Van Caem u een ruime keuze aan materialen. Onze schuifdeurkasten op maat zorgen er dan ook voor dat uw keuken, woonkamer, badkamer en elke ander kamer in huis er stijlvoller uitziet, in de kleur en het ontwerp van uw dromen.

Ga voor de perfecte kastinrichting

Wie wil niet de perfecte kast in zijn of haar huis hebben? Kasten zijn een belangrijk deel van de inrichting en helpen uw huis er aantrekkelijker uit te laten zien. Schakel daarom professionals in. De samenwerking tussen u en onze ontwerpers zal ongetwijfeld resulteren in een unieke mix van persoonlijke smaak, professionele uitvoering en uitstekend gebruik van uw vloeroppervlak. Dit zijn slechts enkele van de voordelen die u kunt verwachten als u ons inschakelt voor het ontwerpen en bouwen van uw kasten. Maak gauw contact met ons voor vrijblijvend advies!

Meer weten?

Bezoek onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor vrijblijvend advies

Afspraak maken

Bekijk onze prijsvoorbeelden

De kosten van een kast op maat zijn afhankelijk van het materiaal, de grootte en de kastindeling. Bekijk een aantal van onze prijsvoorbeelden

Prijsvoorbeelden

Neem contact met ons op

Heeft u nog een vraag? Wij helpen u graag! Laat uw telefoonnummer achter of stuur ons direct een bericht via het formulier

Neem contact op