Klassieke maatwerk schuifdeurkasten

De ProLine klassieke schuifdeuren zijn schuifdeuren die gebruik maken van dezelfde techniek als de gewone ProLine deuren, echter zonder een aluminium frame. Hierdoor krijgen de deuren een klassieke uitstraling maar behouden alle eigenschappen die de schuifdeurkasten zo populair hebben gemaakt. De deuren kunnen zoals u van ons gewend bent volledig op maat gemaakt worden, zodat elke beschikbare centimeter als kastruimte kan worden gebruikt.

De kastdeuren worden gemaakt van 22mm MDF in vier verschillende modellen met landelijke uitstraling. Dit blanke MDF wordt afgewerkt met een kunststof folie met keuze uit 15 verschillende kleuren en structuren. Deze kunststof heeft ten opzichte van traditioneel lakwerk een veel grotere slijtvastheid, zodat u jarenlang zorgeloos plezier zal hebben van uw schuifdeurkast. Overigens is ook de garantietermijn van 15 jaar van toepassing op deze variant van de ProLine schuifdeurkasten.

Heeft u interesse voor onze klassieke schuifdeuren? Kom langs of maak een afspraak voor een vrijblijvende offerte. Contact

Onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor een vrijblijvend advies.

Locatie Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Noordenweg 14-16
2984 AG Ridderkerk
tel. (0180) 424 875

Kastenstudio Pinchetti & Van Caem scoort een 9,6 uit 10 op basis van 401 beoordelingen via Kiyoh.nl