Een ladekast op maat laten maken

Als u op zoek bent naar een ladekast op maat, dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Pinchetti & Van Caem kasten zorgt ervoor dat u uw gewenste ladekast wordt gerealiseerd. U kunt volledig zelf bepalen hoe de ladekast op maat eruit komt te zien, u kunt het zo gek niet verzinnen of we hebben al een soortgelijke kast op maat gemaakt. Inmiddels zijn we meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het plaatsen van slaapkamerkasten, kledingkasten en ladekasten. Dus als u een mooie ladekast op maat in huis wilt halen, dan kunnen wij u zeker helpen. Door de jaren heen hebben we inmiddels meer dan 1000 kasten op maat gemaakt en geplaatst. We zijn een echte kastenspecialist en geven standaard 15 jaar garantie op al onze maatwerk ladekasten. Wij zorgen ervoor dat de ruimte voor de kast maximaal wordt benut.

  • Kastenstudio Pinchetti & Van Caem heeft al meer dan 25 jaar ervaring;
  • Dankzij onze eigen productie bent u bij ons tot 40% goedkoper uit;
  • De kasten zijn van uitstekende kwaliteit dankzij eigen productie en het gebruik van duurzame materialen.

Maak een afspraak

Een fraaie ladekast die aan uw wensen voldoet

Pinchetti & Van Caem kasten is volledig gespecialiseerd in het maken en plaatsen van op maat gemaakte ladekasten. U kunt helemaal zelf bepalen hoe u de kast wilt hebben, wij maken de ladekast zoals u dat wilt. Wilt u de ladekast op maat minder diep hebben of moeten er smallere lades in geplaatst worden? Dat kan allemaal, het is zelfs mogelijk om de ladekast kamerbreed te maken. We houden van een uitdaging, als er een vreemde knik in de muur zit of een lastige hoek, dat is voor ons geen probleem. We maken de schuifkast op maat zo dat deze in elke ruimte in huis past. Een maatwerk ladekast gaat tientallen jaren mee, u kunt er nog heel lang van genieten. Wanneer u voor ons kiest voor een fraaie ladekast op maat, dan kunnen de besparingen flink oplopen. Hierbij kunt u denken aan besparingen tot maar liefst 40%.

Een compacte ladekast op maat

Samen ontwerpen we uw ladekast op maat

Uiteraard willen we graag dat er een ladekast op maat wordt gemaakt die aan al uw wensen voldoet. Daarom bent u van harte welkom in onze showroom in Ridderkerk, hier kunnen we onder het genot van een kopje koffie eens goed kijken naar de mogelijkheden. Heeft u al een idee hoe de ladekast eruit moet komen te zien, dan zijn we al een aardig eind op weg. Daarnaast kunnen wij u altijd voorzien van passend advies. Als u de afmetingen weet van de ruimte waarin de ladekast geplaatst moet worden, laat het ons weten, altijd handig! Wanneer we de klassieke kast op maat gaan ontwerpen zijn er talloos veel opties mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan de soorten lades, de materiaalsoorten en de handgrepen. Heeft u gekozen voor een kamerbrede ladekast, dan komen we voor de zekerheid de ruimte nog even opmeten. Met deze controle willen we voorkomen dat een maatwerk kast net niet past. Zo kunnen we garanderen dat de maatwerk ladekast (meestal) in een dag geplaatst kan worden.

Een maatwerk kast met lades

Wij regelen de montage van de maatwerk ladekast

Als u akkoord gaat met onze offerte voor de ladekast op maat, dan gaan wij aan de slang met het bouwen van de kast. Pinchetti & Van Caem kasten zorgt ervoor dat deze vakkundig wordt gemonteerd. Dit wordt gedaan door handige monteurs die inmiddels al jaren kasten monteren. In de meeste gevallen is een kledingkast op maat binnen één werkdag geplaatst. Daarnaast zorgen we ervoor dat er geen rommel blijft liggen wanneer de ladekast op maat is gemonteerd. Na de plaatsing van de maatwerk kast kunt u aan de slag gaan met het opbergen van uw spullen. Hoe gemakkelijk wilt u het hebben? Verder profiteert u bij ons van besparingen tot 40%, een uiterst vakkundige montage en krijgt u 15 jaar garantie. Als u interesse hebt en u wilt een ladekast op maat bestellen, kom dan gerust eens langs in onze showroom in Ridderkerk. Dan gaan we samen eens goed kijken naar uw prachtige ladekast op maat.

De indeling van een ladekast op maat

Onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor een vrijblijvend advies.

Locatie Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Noordenweg 14-16
2984 AG Ridderkerk
tel. (0180) 424 875

Kastenstudio Pinchetti & Van Caem scoort een 9,5 uit 10 op basis van 314 beoordelingen via Kiyoh.nl