Een maatkast voor onder de trap laten maken?

Als u op zoek bent naar een kastenspecialist voor een mooie maatkast voor onder de trap, dan hoeft u in het principe niet meer verder te zoeken. Pinchetti & Van Caem kasten is de specialist in het maken van maatwerk kasten. Dus ook voor die plek onder uw trap kan een prachtige kast op maat geplaatst worden. Onder de trap zit vaak een hoop loze ruimte, eigenlijk een ideale plek om een mooie opbergruimte van te maken. Met een kast op maat onder de trap wordt de ruimte maximaal benut. Het maakt niet uit wat u op wilt bergen onder de trap, we kunnen de opbergvakken van de kast zo maken dat deze aan al uw wensen voldoen. Alles is mogelijk, zo kunt u kiezen voor een mooi hanggedeelte (voor jassen en sjaals). Maar u kunt ook kiezen voor opbergvakken voor schoenen en lades. Het maakt niet uit hoe u de kast onder de trap wilt hebben, wij bouwen gewoon uw opbergkast op maat. Als u voor ons kiest profiteert u tevens van besparingen tot maar liefst 40% én u krijgt standaard 15 jaar garantie op onze maatwerk meubelen.

  • Pinchetti & Van Caem kasten maakt uw kast voor onder de trap;
  • Inmiddels meer dan 25 jaar gespecialiseerd in maatwerk trapkasten;
  • Altijd 15 jaar garantie op al onze maatwerk producten.

Maak een afspraak

Samen aan de slag voor het inrichten van uw trapkast

Als u interesse heeft in een mooie maatkast voor onder de trap, dan kunnen wij deze samen met u ontwerpen in onze showroom in Ridderkerk. Het is erg belangrijk dat de trapkast op maat goed wordt ingericht. Zo moet de kast perfect en probleemloos onder de trap passen, maar het is ook belangrijk dat deze trapkast zo praktisch mogelijk wordt ingedeeld. Maar dat hangt weer af van de spullen die u erin op wilt bergen. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, wilt u gebruik maken van open vakken? Of vind u het fijn om de trapkast te voorzien van lades? Er is heel veel mogelijk op het gebied van materiaal en natuurlijk de mogelijke kleuren. Maar wat dacht u van de handgrepen, kastdeurtjes en andere accessoires? Het is zelfs mogelijk om (een gedeelte van) de trapkast op maat te voorzien van verlichting. Alle mogelijkheden voor een maatkast onder de trap kun u in onze showroom bekijken.

Houten kast op maat

Vakkundige montage bij de maatkast voor onder de trap

Wanneer het ontwerp voor de trapkast op maat klaar is, dan zorgen wij ervoor dat de maatkast keurig onder de trap wordt gemonteerd. U hoeft dus niet zelf aan de slag te gaan met de montage van de maatwerk kast onder de trap. Dat scheelt een hoop tijd en energie, daarnaast beschikt niet iedereen over de handigheid om dit volledig zelf te doen. Inmiddels hebben wij duizenden kasten naar volledige tevredenheid geplaatst. In al die jaren hebben we heel wat slim ingerichte trapkasten op maat geplaatst. Wat we altijd doen, zeker bij een trapkast op maat, is een nameting. Waarom doen we dit? Omdat we zeker willen weten dat de afmetingen die u aan ons heeft doorgegeven correct zijn. Op deze manier kunnen we voorkomen dat de maatwerk kast onder de trap ‘net niet’ past. Zo kunnen wij garanderen dat de trapkast op maat binnen een werkdag geplaatst kan worden. U hoeft verder helemaal niets te doen, wij monteren de trapkast en nadien ruimen we alles keurig op. Het enige wat u wel zelf moet doen, is het opbergen van uw spullen.

Houten kast op maat laten maken

De voordelen van een maatkast onder uw trap

Waarom zou u kiezen voor een maatkast voor onder de trap van Pinchetti & Van Caem kasten? Dat kunnen wij u zeker uitleggen: Inmiddels zijn wij al meer dan 25 jaar actief in het plaatsen van de meest fraaie kasten op maat. Het is zelfs zo dat de besparingen op kunnen lopen tot maar liefst 40%, dat merkt u zeker in de portemonnee. Hoe dat kan? Wanneer u voor ons kiest, dan regelen we gelijk het gehele traject van A tot Z, zonder tussenpartijen. We ontwerpen de trapkast op maat, we maken alle elementen en onderdelen in onze eigen werkplaats en vervolgens wordt de trapkast geplaatst door onze eigen medewerkers. Eigenlijk koopt u de maatkast voor onder de trap rechtstreeks bij de fabriek. Met maakt niet uit of het om trapkasten, wandkasten in de woonkamer of inloopkasten voor de slaapkamer gaat. We kunnen vrijwel elke kast op maat maken. We zijn de specialist, gevestigd in Ridderkerk en we staan graag voor u klaar. Heeft u interesse in een trapkast voor in de woonkamer? Neem dan snel contact met ons op om een showroom bezoek in te plannen.

Houten kast maatwerk

Onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor een vrijblijvend advies.

Locatie Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Noordenweg 14-16
2984 AG Ridderkerk
tel. (0180) 424 875

Kastenstudio Pinchetti & Van Caem scoort een 9,5 uit 10 op basis van 334 beoordelingen via Kiyoh.nl