Maatwerk kasten van Kastenstudio.eu

Herkent u ook de brandende vraag waar u nu die ene kast kunt halen of waar u nou zo goedkoop mogelijk uit bent? Daarom bent u bij Kastenstudio Pinchetti & Van Caem nu aan het juiste adres. Het is niet langer nodig dat u op zoek gaat naar die ene woonkamer kast op maat die u haast nergens kunt vinden of die tegen zo’n enorm dure prijs aan te kopen is. Hier kunt u namelijk terecht voor maatwerk kasten van uw dromen die u volledig zelf kunt ontwerpen. U kunt altijd rekenen op de vakkundige benadering van onze werknemers zodat u altijd de kast heeft die altijd graag had willen hebben en die u nu tegen een goedkope prijs kunt kopen. De mogelijkheden die u heeft zijn eindeloos. Neem dus snel een kijkje op onze website en maak uw keuze. Ook als u niet direct kunt kiezen zijn er altijd mogelijkheden om contact met ons op te nemen om advies te winnen. U kunt ook langskomen in onze showroom in Ridderkerk.

  • Kastenstudio Pinchetti & Van Caem heeft al meer dan 25 jaar ervaring;
  • Dankzij onze eigen productie bent u bij ons tot 40% goedkoper uit;
  • De kasten zijn van uitstekende kwaliteit dankzij eigen productie en het gebruik van duurzame materialen.

Maak een afspraak

25 jaar ervaring in maatwerk kasten

U bent aangekomen bij Kastenstudio Pinchetti & Van Caem. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van het maken van maatwerk kasten. Deze maken wij geheel vaan duurzame materialen en precies zoals u dat wilt. Op deze manier heeft u de productie van uw schuifdeurkast op maat bijna in eigen hand en bent u altijd zo voordelig mogelijk uit. Het is niet nodig dat u op zoek gaat naar losse onderdelen want alle onderdelen bieden wij u namelijk aan tegen dezelfde goedkope prijs als dat u van ons gewend bent. Naast de keuze in de soort maatwerk kasten heeft u ook de mogelijkheid om de kasten geheel naar uw eigen wensen te stylen. Misschien heeft u wel een bepaalde voorkeur voor een houtsoort. Dat is mooi, want bij ons heeft de keuze uit verschillende soorten hout. Het is tevens mogelijk om diverse combinaties te maken om de inbouwkast op maat een nog mooier uiterlijk te geven. Doordat er enkel gebruik wordt gemaakt van duurzame materialen en doordat u compleet de regie heeft over de materialen die u wilt gebruiken, is het vaak zelfs mogelijk om tot wel 40% goedkoper uit te zijn met uw aankoop in vergelijking tot wanneer u een kant en klare kast koopt in de winkel.

Maatwerk kast laten maken

De vakkundigheid van onze medewerkers

Het is natuurlijk belangrijk dat u kunt rekenen op de vakkundigheid van onze medewerkers, en dat kunt u. U kunt uw wensen uiten en daarnaast zullen onze vakkundige medewerkers altijd met u meekijken en meedenken. Met de jarenlange ervaring is het voor onze medewerkers geen enkel probleem om de maatwerk kast voor de woonkamer te maken die u graag zou willen hebben. Door middel van het toepassen van de vakkundigheid maar ook door het gebruik maken van de verschillende soorten hout en duurzame middelen wordt er gezorgd dat een kastenwand op maat er niet qua uiterlijk alleen prachtig uitzien, maar ook praktisch goed en stevig staan. Dit maakt onze maatwerk kasten geschikt voor elke kamer.

Maatwerk kast met schuine hoek

Een ruim aanbod met maatwerk kasten

U hoeft niet bang te zijn dat er onvoldoende variatie is als de kasten zelf worden gemaakt. U heeft namelijk de keuze uit verschillende modellen kasten. Meer dan duizenden kasten zijn geplaatst en steeds weer slagen wij erin om een uniek ontwerp samen met onze klanten te maken. Het maakt hierin geen enkel verschil of u op zoek bent naar die ene kledingkast op maat voor in de slaapkamer of wellicht wel een leuke kast voor in de woonkamer. Dat u hier terecht kunt voor maatwerk kasten betekent natuurlijk ook dat het helemaal niet uitmaakt naar welke kasten u op zoek bent. Samen met u gaan we voor een geslaagd project en zorgen we ervoor dat uw kamer wordt voorzien van de kast die u graag wilt hebben.

Wist u al dat het niet nodig is om uw eigen inloopkast op maat in elkaar te zetten? Een kast zelf in elkaar zetten is vaak een lastige klus, maar bij Kastenstudio Pinchetti & Van Caem is dat niet nodig. Onze vakkundige montagedienst gaat graag voor u aan de slag met de kast van uw dromen. We zorgen ervoor dat uw kast helemaal in elkaar wordt gezet op de juiste manier en dat u geen hinder ondervind tijdens de montage werkzaamheden. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat er geen beschadigingen plaatsvinden. Zo makkelijk bent u nog nooit uit geweest met het plaatsen en het ontwerpen van uw kast.

Maatwerk kast schuin plafond

Bent u al nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Dan adviseren wij u om even langs te komen in onze showroom in Ridderkerk. Daar kunt u namelijk goed oriënteren op de mogelijkheden zoals de soorten hout die wij kunnen gebruiken tijdens het ontwerpen van de maatwerk kasten of kennis maken met onze vakkundige medewerkers. Komt snel langs en maak uw keuze.

Onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor een vrijblijvend advies.

Locatie Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Noordenweg 14-16
2984 AG Ridderkerk
tel. (0180) 424 875

Kastenstudio Pinchetti & Van Caem scoort een 9,5 uit 10 op basis van 372 beoordelingen via Kiyoh.nl