Prijsvoorbeelden

Maak een afspraak

Wat zijn de kosten van een kast op maat?

Een schuifdeur kast op maat wordt natuurlijk volledig op maat en naar wens gemaakt. Het is erg lastig om even snel te vertellen wat een maatwerk schuifdeurkast kost. Zo heeft u te maken met het formaat van de kledingkast op maat en de beschikbare ruimte in uw woning. Maar ook het indelen van de kast, de kastinrichting, heeft een behoorlijke impact op de prijs. De prijs van een maatwerk kast is daarom volledig afhankelijk van het ontwerp. Als u echt wilt weten wat de kosten zijn voor een inbouwkast op maat? Maak dan gerust een afspraak. Als u weet welke afmetingen de kast moet hebben, dan kunnen wij u snel een prijsindicatie geven.

  • Pinchetti & Van Caem heeft bijna 20.000 maatwerkkasten geplaatst;
  • We denken graag met u mee om uw droomkast mogelijk te maken;
  • U koopt uw kast rechtstreeks bij de fabriek, besparingen kunnen daardoor fors oplopen.

Hoe bepalen we de prijs van een maatwerk kast?

De kosten van een maatwerk kast zijn volledig afhankelijk van uw ontwerp. Zo is het belangrijk om te weten wat de grootte van de kast moet worden. Daarnaast zit u nog te kijken met de hoogte, want we kunnen de kasten op maat namelijk kamerhoog maken. Verder is het belangrijk om te weten van welke materiaal- en houtsoorten de kastenwand gebouwd moet worden. Maar ook de kastindeling heeft een behoorlijke invloed op de prijs van een luxe inloopkast. Als u een schuifdeurkast op maat wilt die volledig is gevuld met lades, dan zijn de kosten een stuk hoger dan een kast met een paar vakken, groot hanggedeelte of planken. Tot slot kunt u ook nog kiezen uit de handgrepen, overige accessoires en het is mogelijk om te kiezen voor verlichting in uw maatwerk kast.

Om u toch alvast een idee te geven wat een slaapkamerkast op maat kost, hebben we een aantal prijsvoorbeelden uitgewerkt. Deze voorbeelden zijn gebaseerd op complete kasten. De prijzen die vermeld zijn gelden voor het ProLine “Basic” schuifdeursysteem, compleet met een binnenkast en onze vakkundige montage.

Let op! Deze prijzen gelden voor een topkwaliteit aluminium schuifdeursysteem met een houten deurvulling. Glasdeuren, verlichting en overige accessoires zijn uiteraard tegen meerprijs verkrijgbaar.

Prijsvoorbeeld 1 - Tekening van een tweedeurs kast op maat
Prijsvoorbeeld 1 - Foto van de tweedeurs kast op maat

Prijsvoorbeeld 1

Een tweedeurs kast van maximaal 200 centimeter breed en 270 centimeter hoog, met 1 vrijstaande zijde. Inclusief kastinterieur met een deel legplanken en een hangkast gedeelte. Inclusief het opmeten van de ruimte en het monteren van de maatwerk kast bij u thuis.

Deze kast ter indicatie: € 1.495,-

Prijsvoorbeeld 2

Een driedeurs kast van maximaal 300 centimeter breed, een hoogte van 270 centimeter, inclusief kastinterieur met een deel legplanken een deel dubbel hangkast en een hoge hangkast. Inclusief 1 spiegelschuifdeur. Inclusief het opmeten en de montage van de maatwerk kast bij u thuis.

Deze kast ter indicatie: € 1.950,-

Prijsvoorbeeld 2 - Tekening van de schuifdeurkast op maat
Prijsvoorbeeld 2 - Kast op maat gerealiseerd
Prijsvoorbeeld 3 - Inloopkast op maat
Prijsvoorbeeld 3 - Inloopkast op maat

Prijsvoorbeeld 3

Een inloopkast voorzien van alle luxe in een ruimte van 200 x 300 centimeter en maximaal 270 centimeter hoog. 
Voorzien van een ladeblok met 6 lades, een spotlijst met 7 dimbare spots, een uittrekbare broekhouder en spiegel die netjes opgeborgen kan worden in de inloopkast.

Inclusief kastinterieur met 2 delen legplanken, 2 delen hangkast 1 deel hangkast voor lange kleding en 2 gemengde kastdelen. Inclusief het opmeten van de ruimte en het monteren van de maatwerk inloopkast bij u thuis.

Deze kast ter indicatie: € 5.250,-

Prijsvoorbeeld 4

Een draaideurkast van maximaal 300 centimeter breed en 270 centimeter hoog met 6 scharnierende deuren. Inclusief kastinterieur met een deel legplanken, een deel hoge hangkast, een dubbel hanggedeelte en een deel met planken en hanggedeelte. Inclusief het opmeten van de ruimte en het monteren van de kast bij u thuis.

Deze kast ter indicatie: € 3.450,-

Prijsvoorbeeld 4 - Tekening van de draaideurkast op maat
Prijsvoorbeeld 4 - Foto van de draaideurkast op maat

Meer weten?

Bezoek onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor vrijblijvend advies

Afspraak maken

Bekijk onze prijsvoorbeelden

De kosten van een kast op maat zijn afhankelijk van het materiaal, de grootte en de kastindeling. Bekijk een aantal van onze prijsvoorbeelden

Prijsvoorbeelden

Neem contact met ons op

Heeft u nog een vraag? Wij helpen u graag! Laat uw telefoonnummer achter of stuur ons direct een bericht via het formulier

Neem contact op