Wat zijn de kosten van een kast op maat?

Een schuifdeur kast op maat wordt natuurlijk volledig op maat en naar wens gemaakt. Het is erg lastig om even snel te vertellen wat een maatwerk schuifdeurkast kost. Zo heeft u te maken met het formaat van de kledingkast op maat en de beschikbare ruimte in uw woning. Maar ook het indelen van de kast, de kastinrichting, heeft een behoorlijke impact op de prijs. De prijs van een maatwerk kast is daarom volledig afhankelijk van het ontwerp. Als u echt wilt weten wat de kosten zijn voor een inbouwkast op maat? Maak dan gerust een afspraak. Als u weet welke afmetingen de kast moet hebben, dan kunnen wij u snel een prijsindicatie geven.

  • Pinchetti & Van Caem kasten heeft inmiddels 12.500 maatwerk kasten geplaatst;
  • We denken graag met u mee om uw droomkast mogelijk te maken;
  • U koopt uw kast rechtstreeks bij de fabriek, besparingen kunnen oplopen tot 40%.

Maak een afspraak

Hoe bepalen we de prijs van een maatwerk kast?

De kosten van een maatwerk kast zijn volledig afhankelijk van uw ontwerp. Zo is het belangrijk om te weten wat de grootte van de kast moet worden. Daarnaast zit u nog te kijken met de hoogte, want we kunnen de kasten op maat namelijk kamerhoog maken. Verder is het belangrijk om te weten van welke materiaal- en houtsoorten de kastenwand gebouwd moet worden. Maar ook de kastindeling heeft een behoorlijke invloed op de prijs van een luxe inloopkast. Als u een schuifdeurkast op maat wilt die volledig is gevuld met lades, dan zijn de kosten een stuk hoger dan een kast met een paar vakken, groot hanggedeelte of planken. Tot slot kunt u ook nog kiezen uit de handgrepen, overige accessoires en het is mogelijk om te kiezen voor verlichting in uw maatwerk kast.

Enkele prijsvoorbeelden van een kast op maat

Om u toch alvast een idee te geven wat een slaapkamerkast op maat kost, hebben we een aantal prijsvoorbeelden uitgewerkt. Deze voorbeelden zijn gebaseerd op complete kasten. De prijzen die vermeld zijn gelden voor het ProLine “Basic” schuifdeursysteem, compleet met een binnenkast en onze vakkundige montage.


Prijsvoorbeeld 1

Een tweedeurs kast van maximaal 200 centimeter breed en 270 centimeter hoog. Inclusief kastinterieur met een deel legplanken en een hangkast gedeelte. Inclusief het opmeten van de ruimte en het monteren van de kast bij u thuis.

Al vanaf € 1.291,-


Prijsvoorbeeld 2

Een driedeurs kast van maximaal 300 centimeter breed, een hoogte van 270 centimeter, inclusief kastinterieur met een deel legplanken en 2 delen hangkast. Inclusief het opmeten van de ruimte en het monteren van de maatwerk kast bij u thuis.

Al vanaf € 1.875,-


Let op! Deze prijzen gelden voor een topkwaliteit aluminium schuifdeursysteem met een houten deurvulling. Glasdeuren, verlichting en overige accessoires zijn uiteraard tegen meerprijs verkrijgbaar.

Onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor een vrijblijvend advies.

Locatie Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Noordenweg 14-16
2984 AG Ridderkerk
tel. (0180) 424 875

Kastenstudio Pinchetti & Van Caem scoort een 9,6 uit 10 op basis van 401 beoordelingen via Kiyoh.nl