Wat kost een maatwerk kast?

Omdat een ProLine Schuifdeurkast natuurlijk volledig op maat en naar wens wordt gemaakt, is het eigenlijk niet mogelijk om even snel te vertellen wat een schuifdeurkast kost. Voor een prijsopgave kunt u gewoon binnenstappen in onze showroom. Als u de globale afmetingen van de gewenste kast meeneemt maken wij direct een offerte voor u. Om u toch een idee te geven hoe voordelig ProLine schuifdeurkasten kunnen zijn, vindt u hieronder een aantal prijzen voor complete kasten. De vermelde prijzen gelden voor ons ProLine “Basic” schuifdeursysteem compleet met binnenkast en montage.

VOORBEELD 1

Een tweedeurs kast van maximaal 200 cm breed en 270 cm hoog inclusief kastinterieur met 1 deel legplanken en 1 deel hangkast.

Al vanaf € 1.050,-

(inclusief opmeten en montage bij u thuis)

VOORBEELD 2

Een driedeurs kast van maximaal 300 cm breed en 270 cm hoog inclusief kastinterieur met 1 deel legplanken en 2 delen hangkast.

Al vanaf € 1.685,-

(inclusief opmeten en montage bij u thuis)

Let op! Deze prijzen gelden voor een topkwaliteit aluminium schuifdeursysteem met een houten deurvulling. Glasdeuren, verlichting en overige accessoires zijn uiteraard tegen meerprijs verkrijgbaar.

Onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor een vrijblijvend advies.

Locatie Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Noordenweg 14-16
2984 AG Ridderkerk
tel. (0180) 424 875

Kastenstudio Pinchetti & Van Caem scoort een 9,5 uit 10 op basis van 140 beoordelingen via Kiyoh.nl