Vloer met Quick-step laminaat

Naast het ruime aanbod van maatwerk kasten en schuifkasten op maat zit u bij Kastenstudio Pinchetti & Van Caem ook goed voor prachtige laminaat vloeren. Het quickstep laminaat zorgt voor een natuurlijke uitstraling en heeft diepe voelbare houdnerven. Het maakt niet uit wat voor vloer u wilt, van plankenvloeren tot een strak design, met het quickstep laminaat is alles te realiseren. In onze selectie met quickstep laminaat vindt u altijd een vloer die aansluit op uw wensen. Daarnaast profiteert u ook nog eens van eenvoudig onderhoud en een garantietermijn van maar liefst 25 jaar op het quickstep laminaat. Kom gerust eens langs in onze showroom om het laminaat te bekijken en informeer direct naar de mogelijkheden.

  • Vakkundige montage van het laminaat door onze eigen ervaren specialisten;
  • Met Quick-step laminaatvloeren kiest u voor een uitstekende kwaliteit met een lange levensduur;
  • Dankzij de Scrath Guard toplaag is een Quick-step laminaatvloer tot wel 10 keer zo krasbestendig.

Maak een afspraak

Plan een afspraak bij Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Wij helpen u graag verder met het realiseren van uw droomkast, maatwerk meubel of een van onze andere maatwerk producten. Als u de onderstaande velden heeft ingevuld, nemen wij contact met u op om de afspraak te maken in onze showroom aan de Noordenweg 14-16 in Ridderkerk.

Een moment geduld aub.

De kosten van Quickstep laminaat

Het is lastig om u direct een prijs te kunnen geven voor een complete vloer van Quickstep laminaat. De makkelijkste manier is om even contact met ons op te nemen of door een afspraak in te plannen. Tijdens uw bezoek leggen we u graag uit wat de mogelijkheden zijn en kunnen onze specialisten een vrijblijvende offerte voor u maken. Dus wilt u meer weten over het Quickstep laminaat, bel dan naar 0180 424 875 of maak direct online een afspraak met een van onze specialisten.

Onze showroom in Ridderkerk

Wanneer u meer wilt weten over het Quickstep laminaat, kom dan gerust eens langs bij onze showroom gevestigd in Ridderkerk. We maken graag tijd voor u vrij zodat we u kunnen voorzien van alle gewenste informatie over onze laminaat vloeren. Tevens laten we u gelijk een aantal inspirerende voorbeelden zien en de verschillende hout- en materiaalsoorten. We denken graag met u mee voor het realiseren van uw gewenste vloer.

Naast een vloer van Quickstep laminaat kunt u bij Kastenstudio Pinchetti & Van Caem ook terecht voor prachtige maatwerk meubelen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een garderobekast op maat, tv-meubels, kledingkast op maat en inloopkasten?

Onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor een vrijblijvend advies.

Locatie Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Noordenweg 14-16
2984 AG Ridderkerk
tel. (0180) 424 875

Relevante websites | Kastenstudio Pinchetti & Van Caem scoort een 9,4 uit 10 op basis van 127 beoordelingen via Kiyoh.nl