Schuifdeuren op maat

Kastenstudio Pinchetti & Van Caem produceert voor u de schuifdeuren waar u naar op zoek bent. Met de schuifdeuren op maat ziet uw kast of bergruimte er weer schitterend uit. Wij kunnen voor u de schuifdeuren op maat produceren in onze eigen werkplaats. Niet alleen maken wij de schuifdeuren op maat die precies aansluit op uw wensen en de hoeveelheid beschikbare ruimte. Maar dankzij onze eigen productie kunnen wij u zeer aangename prijzen bieden, alsof u de schuifdeuren van een inbouwkast op maat rechtstreeks bij de fabriek zou kopen zonder tussenpartij. De schuifdeuren laten we bij u thuis of op kantoor plaatsen door onze eigen montage dienst, we hebben inmiddels al duizenden schuifdeurkasten succesvol geplaatst. Bovendien krijgt u bij onze schuifdeuren op maat 15 jaar garantie. Kortom: of u nu op zoek bent naar een prachtige wandkast of klassieke schuifdeuren, wij maken het voor u op maat!

  • Kastenstudio Pinchetti & Van Caem heeft al meer dan 20 jaar ervaring;
  • Dankzij onze eigen productie bent u bij ons tot 40% goedkoper uit;
  • De kasten zijn van uitstekende kwaliteit dankzij eigen productie en het gebruik van duurzame materialen.

Maak een afspraak

Plan een afspraak bij Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Wij helpen u graag verder met het realiseren van uw droomkast, maatwerk meubel of een van onze andere maatwerk producten. Als u de onderstaande velden heeft ingevuld, nemen wij contact met u op om de afspraak te maken in onze showroom aan de Noordenweg 14-16 in Ridderkerk.

Een moment geduld aub.

De kosten van schuifdeuren op maat

Doordat al onze schuifdeurkasten, maatwerk kasten en kastinrichtingen maatwerk zijn, kunnen wij u niet exact vertellen wat de kosten zijn. Voor een exacte prijsopgave kunt u gewoon binnenlopen in onze showroom, gebruik maken van ons informatieformulier of even telefonisch contact opnemen (via 0180 424 875). Als u ons laat weten wat uw wensen en de bijbehorende afmetingen zijn, maken onze adviseurs graag een vrijblijvende offerte voor uw unieke schuifdeuren op maat.

Onze showroom in Ridderkerk

Wilt u een keer langskomen om onze schuifdeuren te bekijken? Kom dan gerust eens langs bij onze showroom. We zijn gevestigd in Ridderkerk en maken graag tijd voor u vrij zodat we uw vragen kunnen beantwoorden. We laten je graag alle materialen en houtsoorten zien die we kunnen gebruiken voor het realiseren van uw droomkast. Benut de beschikbare ruimte dus optimaal met een van onze maatwerk meubelen.

Naast schuifdeuren op maat kunt u bij Kastenstudio Pinchetti & Van Caem ook terecht voor prachtige maatwerk meubelen. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze tv kasten op maat, tv-meubels en inloopkasten?

Onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor een vrijblijvend advies.

Locatie Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Noordenweg 14-16
2984 AG Ridderkerk
tel. (0180) 424 875

Relevante websites | Beoordeling 9,5 uit 10 op basis van 114 reviews via Kiyoh.nl