Schuifdeurkasten op maat

Maak een afspraak

Schuifdeurkasten op maat

Met onze schuifdeurkast creëert u optimale kastruimte. Door exact maatwerk worden de kasten kamerhoog en kamerbreed voor u op maat gemaakt. Een op maat gemaakte schuifdeurkast biedt u veel meer bergruimte dan een standaardkast. Niet alleen wordt elke beschikbare centimeter benut als kastruimte maar onze kasten zijn ook zeer flexibel in te delen. Samen kunnen wij voor u de meest ideale kastindeling ontwerpen. Of u nu gaat voor kasten met een strak design of houdt u meer van een warme of klassieke uitstraling. De schuifdeurkasten van Pinchetti & van Caem bieden het u allemaal!

  • Pinchetti & van Caem heeft al 30 jaar ervaring op het gebied van maatwerkkasten;
  • Dankzij onze eigen productie bent u bij ons in vele gevallen voordeliger uit;
  • De kasten zijn van topkwaliteit dankzij eigen productie en duurzame materialen.
Schuifdeurkast op maat met verlichting
Schuifdeur hoekkast op maat
Schuifdeurkast onder een schuin dak

Schuifdeurkasten in verschillende stijlen.

Pinchetti & van Caem maken schuifdeurkasten in grofweg 3 verschillende verschijningsvormen.

1. Het standaard aluminium systeem waarbij de rails en het kader van de deur een prominent onderdeel uitmaken van het uiterlijk van de deuren.
Daarnaast zijn er nog 2 typen frameloze schuifdeuren verkrijgbaar waarbij gebruik gemaakt wordt van dezelfde techniek. echter is er geen frame aan de deuren zichtbaar. Hierdoor hebben de deuren een klassiekere uitstraling.

2. Bij Frameless schuifdeuren vormt de deurplaat een onderdeel van de constructie zonder dat hierbij een aluminium kader zichtbaar is. Het resultaat is een strak en rustig ontwerp van uw schuifdeurkast.

3. Bij de klassieke schuifdeuren vormt de deurplaat, net als bij de Frameless deuren, een onderdeel van de deurcontstructie. Echter kan deze deurplaat naar keuze geprofileerd worden om een klassieke uitstraling aan de schuifdeuren te geven.

Schuifdeurkasten in verschillende situaties

Schuifdeurkasten zijn bijna in iedere denkbare ruimte toepasbaar. Of het nu gaat om een rechte schuifdeurkast, een hoekopstelling of zelfs een U-opstelling, schuifdeuren zijn vaak de oplossing. Ook op zolder of onder schuine daken bieden schuifdeurkasten veelal een optimale oplossing.

In onze showroom hebben wij een aantal van deze situaties nagebootst om u zodoende een duidelijk beeld te schetsen van de mogelijke oplossingen in uw situatie.

Wij denken tijdens uw showroombezoek graag met u mee, hiervoor vragen wij u globale maten van de ruimte mee te brengen alsmede wat foto’s of plattegronden van de huidige situatie.

Schuifdeurkast met bureau op maat
Schuifdeurkast met spiegel
Schuifdeurkast op maat met glas

Meer weten?

Bezoek onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u op afspraak terecht voor vrijblijvend advies.

Afspraak maken

Bekijk onze prijsvoorbeelden

De kosten van een kast op maat zijn afhankelijk van het materiaal, de grootte en de kastindeling. Bekijk een aantal van onze prijsvoorbeelden

Prijsvoorbeelden

Neem contact met ons op

Heeft u nog een vraag? Wij helpen u graag! Laat uw telefoonnummer achter of stuur ons direct een bericht via het formulier

Neem contact op