Schuifdeuren op maat

Schuifdeuren op maat worden tegenwoordig een trend in de meeste stijlvolle huizen. Dit komt omdat ze passen bij de smaak, de stijl en de voorkeuren van verschillende bewoners van het huis. Bij Kastenstudio Pinchetti & Van Caem weten we daar alles van. Met onze ruime ervaring van meer dan 25 jaar maken we voor u de perfecte schuifdeuren op maat, geschikt voor elk meubelstuk.

  • Kastenstudio Pinchetti & Van Caem heeft al meer dan 25 jaar ervaring;
  • Dankzij onze eigen productie bent u bij ons tot 40% goedkoper uit;
  • De kasten zijn van topkwaliteit dankzij eigen productie en duurzame materialen.

Maak een afspraak

Aangepaste schuifdeuren hebben verschillende voordelen en zijn een stijlvolle methode om een bergruimte of kast maximaal toegankelijk te maken. Of het nu gaat om een garderobekast op maat, een inloopkast, een keukenkast of een wandmeubel, wij vervaardigen op maat gemaakte schuifdeuren met een garantie van maar liefst 15 jaar. Bovendien maken we alles in eigen huis en dat resulteert voor u in besparingen die tot wel 40% kunnen oplopen!

Maatwerk in verschillende stijlen

Aangepaste schuifdeuren zijn in feite een type deur, dat een bergruimte of kast toegankelijk maakt door deze open en dicht te schuiven. Ze worden meestal opgehangen of gemonteerd met behulp van een rail om de stabiliteit en veiligheid te garanderen. Met de verschillende materialen en ontwerpen waaruit dit soort deuren bestaat, kunt u ervan verzekerd zijn dat wij de ideale match vinden voor uw meubelstuk. Met onze op maat gemaakte schuifdeuren kunt u optimaal gebruik maken van elke ruimte in uw kasten. Dat verhoogt niet alleen het gebruiksgenot, maar dankzij de verschillende stijlen kunt u ook genieten van maatwerk schuifdeuren met een warme en klassieke uitstraling of een strak design.

Verscheidenheid in stijl en design

Kastenstudio Pinchetti & Van Caem biedt veel alternatieven als het gaat om aangepaste schuifdeuren. Wij beschikken over voldoende kleuren en ontwerpen van schuifdeuren op zolder. Samen met u gaan we na welke de perfecte optie is voor uw bergruimte of kast. Welke stijl of materiaal u ook kiest, het moet voldoen aan uw vereisten en verwachtingen. Wij geven u graag advies over de meest geschikte stijl en het ontwerp van de schuifdeuren, aangezien die afhankelijk zijn van het materiaal dat u kiest voor de installatie. Over onze op maat gemaakte schuifdeuren zult u gegarandeerd tevreden zijn!

Schuifdeuren op maat kamerbreed

Schuifdeuren zijn favoriet

Het schuifsysteem van schuifdeuren is enorm gunstig en perfect voor een beperkte ruimte, zoals kasten of andere bergruimten. Een op maat gemaakte kastenwand met schuifdeuren zijn een ideaal alternatief voor een kleine plek, waar het openen en sluiten van de deuren niet zo gemakkelijk gaat. Schuifdeuren schuiven namelijk gelijkmatig in één richting zonder naar buiten of naar binnen te openen. Ze hebben ook een grote mate van flexibiliteit. Vanwege deze eigenschap zijn schuifdeurkasten op maat ook erg populair en favoriet bij vele huiseigenaren.

Eenvoudige en elegante schuifdeuren

Hoewel het openen van een deur niet zo ingewikkeld is, valt het moeilijk te ontkennen dat er een zekere mate van elegantie schuilgaat achter het hebben van op maat gemaakte schuifdeuren van hoge kwaliteit. Een schuifdeur inloopkast is niet alleen eenvoudig te gebruiken – schuif de deur eenvoudig in de richting waarin u wilt – ze zijn ook in hoge mate aanpasbaar. Ze zijn niet alleen eenvoudig, maar ogen ook erg elegant. Kastenstudio Pinchetti & Van Caem ontwerpt, bouwt en installeert op maat gemaakte schuifdeuren om aan de behoeften van al onze klanten te voldoen. Wij doen meer dan ons best om uw droomschuifdeur werkelijkheid te laten worden!

Schuifdeuren op maat slaapkamer

Enorm veel combinaties mogelijk

Als u ervoor kiest om op maat gemaakte schuifdeuren aan te schaffen, dan wilt u vast ook iets sterks en duurzaams installeren. Kastenstudio Pinchetti & Van Caem heeft een uitgebreid aanbod aan schuifdeuren; samen met u kunnen we wel duizenden verschillende combinaties bedenken. U kunt dus uw eigen op maat gemaakte schuifdeuren kiezen om er – samen met de bergruimte of kast die u reeds heeft – een unieke combinatie mee te vormen. Omdat we weten hoe moeilijk het kan zijn om een keuze te maken uit alle kwaliteitsdeuren die we hebben, krijgt u bij ons gewoon alle tijd om rustig na te denken over welke schuifdeuren uw meubelstuk completeren.

Opslagruimte optimaliseren

Met schuifdeuren kunt u uw hele opslagruimte efficiënt gebruiken. Het betekent dat u bijvoorbeeld een opbergkast met meer comfort en gemak kunt gebruiken. Dit zorgt niet alleen voor een mooie schuifkast op maat, maar stelt u ook in staat om meer in de bestaande kast op te slaan. Schuifdeuren nemen relatief weinig opslagruimte in beslag, omdat deze deuren zijwaarts openen. Tenslotte bieden op maat gemaakte schuifdeuren een breed scala aan voordelen en mogelijkheden voor meubels in een huis of kantoor.

Schuifkast op maat met verlichting

Schuifdeuren voor uw kast

Kasten zijn er in veel verschillende vormen en maten. Ze kunnen een modern of klassiek ontwerp hebben. Hebt u een schuifdeurkast met conventionele deuren en wilt u die een ander aanzien geven, dan is het wellicht een optie om de deuren te laten vervangen door schuifdeuren. In dat geval zijn we u graag van dienst. Met onze vakkundige montage zorgen wij dat u snel een schuifdeur inbouwkast in huis haalt, waarmee uw meubelstuk een unieke uitstraling krijgt. Overigens is Kastenstudio Pinchetti & Van Caem al jarenlang hét adres voor maatwerk, of het nu gaat om boekenkasten, wandmeubels, keukenkasten, schuifdeurkasten of schuifdeuren. Wij installeren de door u gewenste schuifdeuren zowel op kantoor als thuis. Wilt u meer weten over onze producten? Neem vandaag nog contact met ons op!

Onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor een vrijblijvend advies.

Locatie Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Noordenweg 14-16
2984 AG Ridderkerk
tel. (0180) 424 875

Kastenstudio Pinchetti & Van Caem scoort een 9,6 uit 10 op basis van 401 beoordelingen via Kiyoh.nl