Schuifdeuren op zolder laten plaatsen?

Bent u op zoek naar mooie maatwerk schuifdeuren voor een opbergruimte op zolder? Dan bent u aan het juiste adres bij Pinchetti & Van Caem kasten. Wij zijn volledig gespecialiseerd in maatwerk kasten, schuifdeursystemen en kastdeuren op maat. We zijn gevestigd in Ridderkerk en we bouwen de zolderkast op maat die aan al uw wensen voldoet. Profiteer van onze jarenlange ervaring en u profiteert ook nog eens van forse besparingen wanneer u de inbouwkast op zolder door ons laat maken. Doordat wij de gehele maatwerk kast maken en plaatsen kunnen de besparingen oplopen tot maar liefst 40%. De schuifdeuren op zolder maken we kamerbreed en kamerhoog als u dat wilt. Zo wordt de ruimte bij u op zolder maximaal benut en zijn er geen loze ruimtes meer. De schuifdeuren voor de zolder worden keurig geplaatst en bevestigd door onze montage specialisten. Bij ons krijgt u standaard 15 jaar garantie op alle maatwerk producten. Het maakt niet uit wat u wilt, wij maken mooie schuifdeuren voor op zolder.

  • Pinchetti & Van Caem kasten maakt uw schuifdeuren op zolder
  • Inmiddels al 25 jaar specialist in schuifdeurkasten op maat
  • Standaard 15 jaar garantie op al onze maatwerk kasten

Maak een afspraak

25+ jaar ervaring in het maken van schuifdeuren

Inmiddels is Pinchetti & Van Caem kasten al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het maken en monteren van schuifwanden op maat. Niet alleen bij ons in de regio, maar door heel Nederland (en soms zelfs België). Hoe gemakkelijk wilt u het hebben, samen met u stellen we uw droomkast samen en binnen enkele weken wordt deze bij u geplaatst. Wij maken de schuifdeuren zo, zodat deze op elke zolder geplaatst kunnen worden. Zit er een aparte hoek op zolder, heeft u nog een dakkapel of een schuine wand? Geen enkel probleem, wij maken de schuifdeuren op zolder passend met een kwalitatief hoogwaardig schuifdeursysteem. Wanneer u kiest voor een schuifwand op zolder, dan komen we altijd even langs om de maten te controleren. We willen uiteraard voorkomen dat de schuifdeuren op maat net niet passen. Daarnaast kunt u ook het kastinterieur zelf bepalen, wilt u achter de schuifdeuren wat hanggedeeltes geplaatst hebben? Of opbergvakken met een specifieke afmeting? Het is zelfs mogelijk dat we de ruimte achter de schuifdeuren op zolder kunnen verlichten. Alles is mogelijk, maak gerust een afspraak voor een schuifwand op zolder.

Schuifdeuren op maat voor de zolder

De voordelen van een opbergruimte op zolder

Wanneer u kiest voor Pinchetti & Van Caem kasten, dan profiteert u van diverse voordelen. Niet alleen zijn we in Nederland al meer dan 25 jaar actief in het plaatsen van zolderkasten op maat of maatwerk schuifkasten. Maar we hebben inmiddels al duizenden kasten naar volledige tevredenheid geplaatst. We weten exact wat we doen en welke materialen en welke schuifdeur systemen het meest geschikt zijn voor de schuifwand op zolder. Dit zorgt er voor dat er een prachtige opbergruimte bij u op zolder gemaakt kan worden. We zorgen er ook voor dat er geen scherpen hoeken of randen aan de kastenwand op zolder zitten. Onze vakkundige montage specialisten werken altijd veilig en leveren kwalitatief hoogwaardige producten. Zij zijn meestal slechts een werkdag bezig om de zolderkast op maat bij u te plaatsen. Het enige wat zij nodig hebben is een stopcontact en een beetje ruimte. Wanneer zij de schuifdeuren op zolder bevestigd hebben aan het schuifdeursysteem, dan kunt u aan de slag met het opbergen van uw spullen.

Schuifdeuren op zolder

Bekijk al onze schuifdeuren voor op zolder in Ridderkerk

Op zoek naar mooie schuifdeuren die geschikt zijn voor uw opbergruimte op zolder? Of wilt u weten welke andere mogelijkheden er allemaal mogelijk zijn? Plan dan een afspraak in om onze showroom in Ridderkerk te bezoeken. We nemen in alle rust en onder het genot van een kopje koffie de mogelijkheden voor een schuifwand op zolder graag met u door. Zo kunt u kiezen welke kleur de schuifdeuren op maat moeten worden, welke handgrepen er bevestigd moeten worden. Het is zelfs nog mogelijk om verschillende kleuren schuifdeuren te kiezen. Er is zoveel mogelijk, zo kunnen we u ook diverse voorbeelden laten zien van opgeleverde schuifdeuren op zolder. Als u weet wat de afmetingen zijn, dan kunnen we de gehele schuifdeur inloopkast al met u samenstellen en ontwerpen. Heeft u interesse in schuifdeuren en een schuifdeursysteem voor op zolder? Maak dan een afspraak, we zien u graag verschijnen bij ons in de showroom in Ridderkerk.

Maatwerk schuifdeuren op zolder

Onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor een vrijblijvend advies.

Locatie Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Noordenweg 14-16
2984 AG Ridderkerk
tel. (0180) 424 875

Kastenstudio Pinchetti & Van Caem scoort een 9,5 uit 10 op basis van 372 beoordelingen via Kiyoh.nl