Een schuifdeurkast op maat voor in de woonkamer

Bent u op zoek naar een maatwerk schuifdeurkast voor in de woonkamer? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Pinchetti & Van Caem is namelijk de specialist op het gebied van schuifdeurkasten op maat. We maken de schuifdeurkast kamerbreed en kamerhoog als u dat wenst. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van maatwerk schuifdeurkasten in de woonkamer, daarom adviseren wij om een afspraak te maken in onze showroom. Daar kunt u in alle rust, samen met onze kasten specialisten, de mogelijkheden doorlopen. Als u kiest voor Pinchetti & Van Caem kasten, dan profiteert u van forse besparingen en maar liefst 15 jaar garantie. Maar wat dacht u van onze vakkundige montage van de schuifdeurkast op maat? Wij nemen alle zorgen uit handen en realiseren alles in-house. Wat houdt dat in? Wij ontwerpen, produceren, transporteren en plaatsen de wandkast in de woonkamer, zonder tussenpartijen. We regelen het gehele traject van A tot Z. Het maakt niet uit wat uw wensen zijn en waar de schuifdeurkast geplaatst moet worden, wij maken de kast op maat.

  • Pinchetti & Van Caem kasten maakt uw woonkamer schuifdeurkast;
  • Inmiddels al 25 jaar specialist in het maken van schuifdeurkasten;
  • Standaard 15 jaar garantie op al onze maatwerk woonkamer kasten.

Maak een afspraak

Al 25+ jaar de expert in schuifdeurkasten voor de woonkamer

Inmiddels zijn we al jarenlang actief in het maken van schuifdeurkasten, slaapkamerkasten en boekenkasten. Al meer dan 25 jaar om precies te zijn, dat doen we niet alleen bij ons in de buurt van Ridderkerk, maar in heel Nederland. Alle maatwerk kasten worden zo gemaakt, dat de ruimte in uw kamer maximaal wordt benut. Dus ook de schuifdeurkast voor in de woonkamer zorgt ervoor dat er geen loze ruimte meer is. De schuifdeurkast kunnen we zo maken dat deze in elke situatie past in de woonkamer. Zit er een hoek in de woonkamer, of moet de schuine wand kast geplaatst worden onder een trap. Alles is mogelijk. U kunt ook volledig zelf bepalen hoe de kastinrichting eruit moet komen te zien. Moet er bijvoorbeeld een gedeelte in komen voor de TV of wilt u gebruik maken van verlichting in sommige stukken? De mogelijkheden zijn eindeloos. Maak daarom gerust een afspraak in onze showroom. Daar kunnen we diverse voorbeelden laten zien van de schuifdeurkasten die we de afgelopen jaren in woonkamers hebben geplaatst.

Een schuifdeurkast in de woonkamer

De voordelen van een schuifdeurkast op maat

Als u kiest voor een schuifdeurkast op maat voor in de woonkamer, dan kunt u profiteren van vele voordelen. Zo zijn wij al meer dan 25+ jaar dé specialist in het plaatsen van kasten op maat. We hebben inmiddels al duizenden verschillende soorten maatwerk kasten naar volledige tevredenheid geplaatst in heel Nederland. We weten exact wat we doen en welke materialen voor elke situatie het meest geschikt zijn. Zo zorgen we ervoor dat de woonkamer kast op maat veilig is. De kasten op maat hebben geen scherpe randen of hoeken. Maar we zijn ook bijzonder efficiënt in het plaatsen van de schuifdeurkast in uw woonkamer. Wanneer de schuifdeurkast kamerbreed en kamerhoog geplaatst moet worden, doen we altijd nog een extra controle voor de afmetingen. Zo kunnen wij garanderen dat de schuifdeurkast precies past en binnen een werkdag gemonteerd kan worden. We willen uiteraard niet dat de kast ‘net niet’ past. Als onze vakspecialisten de kast hebben geplaatst, wordt alle rommel keurig opgeruimd. U hoeft eigenlijk niets te doen wanneer de kast wordt geplaatst. U hoeft alleen achteraf uw spullen op te bergen in die mooie schuifdeurkast in uw woonkamer.

Schuifdeurkast op maat voor de woonkamer

Bekijk de opties van een schuifdeurkast in onze showroom

Als u een mooie schuifdeurkast wilt laten maken voor in de woonkamer, of wilt u weten welke mogelijkheden er allemaal zijn? Plan dan een afspraak in voor een showroom bezoek. Dan nemen we even goed de tijd en u kunt ons vertellen wat uw wensen zijn. Naar aanleiding van uw wensen kunnen wij aan de slag met het ontwerpen van de kastenwand op maat. Het is mogelijk om te kiezen uit verschillende houtsoorten en kleuren. Maar wat dacht u van de inrichting, de opbergvakken en de handgrepen? U kunt zelf ook bepalen hoe groot (of diep) de lades in de schuifdeurkast moeten worden. Als u vragen heeft over de schuifdeurkast voor in de woonkamer, stel ze dan gerust. Onze ervaren kasten specialisten adviseren u graag. Weet u toevallig al wat de afmetingen moeten zijn van de kast op maat in de woonkamer? Laat het ons weten, dan kunnen wij efficiënter aan de slag voor uw ontwerp. Heeft u interesse in een inbouwkast in de woonkamer? Maak dan een afspraak en wij zitten voor u klaar in onze showroom in Ridderkerk.

Schuifdeurkast woonkamer met verlichting

Onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor een vrijblijvend advies.

Locatie Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Noordenweg 14-16
2984 AG Ridderkerk
tel. (0180) 424 875

Kastenstudio Pinchetti & Van Caem scoort een 9,5 uit 10 op basis van 372 beoordelingen via Kiyoh.nl