Schuifdeurkasten op maat

Met een ProLine schuifdeurkast creëert u optimale kastruimte. Door exact maatwerk worden de kasten kamerhoog en kamerbreed voor u op maat gemaakt.

Een ProLine schuifdeurkast biedt u veel meer bergruimte dan een standaardkast. Niet alleen wordt elke beschikbare centimeter benut als kastruimte maar onze kasten zijn ook zeer flexibel in te delen. Samen kunnen wij voor u de meest ideale kastindeling ontwerpen.

Bij een ProLine schuifdeurkast kunt u kiezen uit vier verschillende aluminiumprofielen van de slank & elegante ProLine “Basic” tot de stoer & robuuste ProLine “Wide” Daarnaast kunt u kiezen uit een zeer breed scala aan deur- en glaspanelen. Hierdoor zijn er werkelijk duizenden combinaties mogelijk waardoor uw kast altijd uniek zal zijn.

Of u nu gaat voor kasten met een strak design of houdt u meer van een warme of klassieke uitstraling. ProLine schuifdeurkasten biedt het u allemaal!

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van onze ProLine schuifdeurkasten? Neem dan contact met ons op voor een afspraak of vrijblijvende offerte. contact

Onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor een vrijblijvend advies.

Locatie Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Noordenweg 14-16
2984 AG Ridderkerk
tel. (0180) 424 875

Kastenstudio Pinchetti & Van Caem scoort een 9,5 uit 10 op basis van 372 beoordelingen via Kiyoh.nl