Schuifkast op maat

Kastenstudio Pinchetti & Van Caem produceert voor u de droomkast waar u naar op zoek bent. Met een schuifkast op maat wordt namelijk de ruimte in uw vertrek optimaal gebruikt. Wij kunnen voor u de schuifkast op maat produceren in onze eigen werkplaats. Niet alleen maken wij de schuifkast op maat die precies aansluit op uw wensen en de hoeveelheid beschikbare ruimte. Maar dankzij onze eigen productie kunnen wij u zeer aangename prijzen bieden, alsof u de kast rechtstreeks bij de fabriek koopt zonder tussenpartij. De maatwerk kast of walk in closet laten we bij u thuis of op kantoor plaatsen door onze eigen montage dienst, we hebben inmiddels al duizenden kasten succesvol geplaatst. Bovendien krijgt u op elke schuifkast op maat 15 jaar garantie. Kortom: of u nu op zoek bent naar een maatwerk meubel of een volledige kastinrichting, wij maken het op maat!

  • Inmiddels al meer dan 20 jaar actief in het maken en plaatsen van maatwerkkasten;
  • Op al onze maatwerkkasten krijgt u standaard 15 jaar garantie;
  • Bij ons koopt u direct in de fabriek, hierdoor garanderen wij u de laagste prijs.

Maak een afspraak

Plan een afspraak bij Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Wij helpen u graag verder met het realiseren van uw droomkast, maatwerk meubel of een van onze andere maatwerk producten. Als u de onderstaande velden heeft ingevuld, nemen wij contact met u op om de afspraak te maken in onze showroom aan de Noordenweg 14-16 in Ridderkerk.

Een moment geduld aub.

De prijs van een schuifkast op maat

Doordat al onze schuifdeurkasten, tv-meubels en kasten op maat maatwerk zijn, kunnen wij u niet exact vertellen wat de kosten zijn. Voor een exacte prijsopgave kunt u gewoon binnenlopen in onze showroom, gebruik maken van ons informatieformulier of even telefonisch contact opnemen (via 0180 424 875). Als u ons laat weten wat uw wensen en de bijbehorende afmetingen zijn, maken onze adviseurs graag een vrijblijvende offerte voor uw unieke schuifkast op maat.

Onze showroom in Ridderkerk

Wilt u een keer langskomen om een aantal schuifkasten op maat te bekijken? Kom dan gerust eens langs bij onze showroom. We zijn gevestigd in Ridderkerk en maken graag tijd voor u vrij zodat we uw vragen kunnen beantwoorden. We laten je graag alle materialen en houtsoorten zien die we kunnen gebruiken voor het realiseren van uw droomkast. Benut de beschikbare ruimte dus optimaal met een van onze maatwerk meubelen.

Naast een schuifkast op maat kunt u bij Kastenstudio Pinchetti & Van Caem ook terecht voor een groot aantal andere maatwerk meubelen. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze schuifdeuren op maat, wandmeubels en tv-meubels?

Onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor een vrijblijvend advies.

Locatie Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Noordenweg 14-16
2984 AG Ridderkerk
tel. (0180) 424 875

Relevante websites | Beoordeling 9,5 uit 10 op basis van 114 reviews via Kiyoh.nl