Schuifkast op maat

Maak een afspraak

Een schuifkast op maat laten maken

Hoogwaardige, op maat gemaakte schuifkasten hebben enkele kenmerken die bijdragen aan hun lange levensduur. De beste schuifwandkasten zijn duurzaam en zien er jarenlang mooi uit. Van scheve deuren, hangende laden, bekraste oppervlakken en losse scharnieren zult u heel lang geen last hebben als u kiest voor een hoogwaardige schuifkast op maat. Kastenstudio Pinchetti & Van Caem biedt u namelijk 15 jaar garantie op alle door ons vervaardigde producten!

  • Meer dan 30 jaar actief in het maken en plaatsen van maatwerkkasten;
  • Op al onze schuifdeurkasten krijgt u standaard 15 jaar garantie;
  • Bij ons koopt u direct in de fabriek, hierdoor garanderen wij u de laagste prijs.

Een voordeel van schuifkasten op maat is dat ze extra ruimte bieden. Schuifdeuren kunnen worden aangepast aan de afmetingen van de kast, waardoor u gemakkelijk elke ruimte daarin kunt gebruiken. Dit zorgt er ongetwijfeld voor dat u uw kast meer zult willen gebruiken. Schuifdeuren in de kast maken het ook mogelijk om slechts één zijde te openen en te sluiten. Als u bijvoorbeeld uw garderobekast deelt met een partner, dan kunt u gemakkelijk een kant van elkaar scheiden. We denken graag met u mee om een ideale oplossing te vinden en de kast van uw dromen te realiseren.

Schuifkast op maat

Georganiseerde schuifkasten op maat

Een op maat gemaakte schuifkast biedt een aangename visuele look die in elke kamer past en gemakkelijk is te personaliseren. Een van de beste voordelen van boekenkasten op maat is dat ze uw woonruimte een georganiseerde uitstraling geven en die kunnen maximaliseren. Het is uiteraard ook mogelijk om de kast persoonlijk en uniek te maken. Een schuifkast op maat is hiervoor de meest aangewezen mogelijkheid. Overweeg bijvoorbeeld om spiegels aan uw kastdeuren toe te voegen of kleuren te kiezen die bij uw kamer passen. Kastenstudio Pinchetti & Van Caem biedt u een ruime keuze aan materialen, die zeker bij u in de smaak zullen vallen en perfect aansluiten op de rest van het interieur. Voor zowel het interieur als het externe deel kunt u ook zelf de kleuren kiezen.

Kiezen uit verschillende stijlen schuifkasten

Een van de voordelen van het kiezen van schuifkasten op maat is dat u ze naar wens kunt aanpassen. Voelt u zich niet onder druk gezet om bij één type look te blijven. Of u nu op zoek bent naar een luxe ontwerp dat uw kamer geschikt maakt voor royalty’s of gewoon een modern tintje wilt zoals deurgrepen op de kast, alles is mogelijk. De verschillende afwerkingen maken het mogelijk om de mooiste combinaties te vinden voor uw schuifkast op maat, ongeacht of u kiest voor een klassieke, moderne of andere stijl. Onze ontwerpers zitten graag met u samen om u een aantal opties te geven voor maatwerk kasten, die helemaal voldoen aan uw wensen.

Haal het maximale uit uw ruimte

Het is niet nodig om veel vloeroppervlak in te leveren aan een kledingkast op maat. Een aangepaste schuifkast maakt goed gebruik van elke muur in de kamer, ongeacht de hoogte of de breedte. Zo is een garderobekast in feite een opslagsysteem dat direct in de muur ingebouwd en verborgen is en door grote, schuifbare panelen een ongelooflijke hoeveelheid opslag in een zeer kleine ruimte bieden. Dankzij de soepel glijdende panelen kunt u alle hoeken en gaten van de kledingkast bereiken. Schuifkasten zijn een mooi voorbeeld van hoe u ruimte in uw kamer en andere delen van het huis kunt maximaliseren. U zult geen enkele centimeter vloeroppervlak verliezen aan klapdeuren en er is geen verspilde ruimte in de kast.

Schuifkasten op maat voor elke kamer

Fantastische kasten zijn overigens niet alleen voor de slaapkamer bestemd. Schuifkasten zijn ook perfect voor andere ruimten waar draaideuren niet praktisch zijn. Op maat gemaakte schuifkasten zijn ideaal voor wanneer u een kantoortje thuis hebt, want in een dergelijke kast kunt u kantoorbenodigdheden, foto’s, uw muziekcollectie en zelfs spelletjes voor de kinderen opslaan. Van de speelkamer en de slaapkamer tot de woonkamer en het thuiskantoor, schuifdeurkasten op maat kunnen u helpen te genieten van meer opslagruimte. Ze zijn ook ideaal voor de keukens en kunnen organisatie- en opslagruimte bevatten voor alle andere woonruimten. Laat op maat gemaakte schuifdeuren maken die een deel van uw persoonlijkheid zien.

Schuifkast op maat met dimbare spots

Geef uw huis meer waarde

Wanneer u overweegt om uw huis later te verkopen, bedenk dan dat kasten op maat een opwaardering zijn. Potentiële kopers beschouwen schuifdeuren in ieder geval als een verbetering. Als een inbouwkast op maat helpt om de ruimte te maximaliseren en uw slaapkamer, badkamer of keuken er minder druk laten uitzien, dan zullen toekomstige kopers dit zeker waarderen. Hoe minder werk ze in de toekomst nodig hebben, hoe meer dit hun besluit vergemakkelijkt om uw huis te kopen. Kastenstudio Pinchetti & Van Caem heeft ruim 30 jaar ervaring en kan u daardoor een ongeëvenaarde vakkundige montage aanbieden. Dankzij het in eigen huis produceren van de maatwerk schuifkasten kunnen we u ook besparingen aanbieden, die tot maar liefst 40% kunnen oplopen!

Ontdek meer

Het installeren van op maat gemaakte schuifkasten maakt een verschil in het complete uiterlijk van uw slaapkamer of andere ruimten in uw huis. Als u op zoek bent naar een eenvoudige manier om het uiterlijk ervan te veranderen en of het gebruik van kasten te vergemakkelijken, dan zijn schuifkasten een van de beste investeringen die u kunt plegen. Meer weten over onze andere meubels op maat? Bekijk dan de artikelen over de voordelen van op maat gemaakte schuifdeuren, aangepaste wandmeubels en veel meer. Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op!

Meer weten?

Bezoek onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor vrijblijvend advies

Afspraak maken

Bekijk onze prijsvoorbeelden

De kosten van een kast op maat zijn afhankelijk van het materiaal, de grootte en de kastindeling. Bekijk een aantal van onze prijsvoorbeelden

Prijsvoorbeelden

Neem contact met ons op

Heeft u nog een vraag? Wij helpen u graag! Laat uw telefoonnummer achter of stuur ons direct een bericht via het formulier

Neem contact op