Een schuifwand op zolder laten maken?

Heeft u een zolder en bent u van plan om een schuifwand te maken? U kunt deze door ons laten maken, inmiddels zijn wij al 25 jaar dé specialist in het maken van schuifwanden op maat en andere maatwerk kasten. De zolder is vaak een lastige plek om een kast te plaatsen. De meeste kasten van de bekende woonwinkels passen niet. Passen ze wel, dan houd u altijd een hoop loze ruimte over in de hoeken of boven de kast. Dat is natuurlijk zonde, met een maatwerk schuifwand op zolder wordt de ruimte maximaal benut. Maar u kunt ook een schuifwand laten maken voor andere kamers in uw woning. De mogelijkheden zijn eindeloos bij Pinchetti & Van Caem kasten, als het maar om maatwerk kasten gaat. We werken erg vakkundig en u profiteert van diverse voordelen. In onze showroom zitten we graag met u aan tafel om een maatwerk schuifwand te ontwerpen voor uw zolderkamer.

  • Inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in het maken van schuifkasten;
  • Besparingen kunnen door eigen fabricage oplopen tot maar liefst 40%;
  • Uitstekende kwaliteit kasten en u krijgt tot 15 jaar garantie.

Maak een afspraak

Bespaar een hoop ruimte met een schuifwand op zolder

Het belangrijkste voordeel van een schuifwand op de zolderkamer is dat alles strak is afgewerkt. Mensen kunnen de spullen die u heeft opgeborgen niet zien en de zolder oogt schoon en opgeruimd. Het mooiste van schuifdeuren op zolder is dat alle ruimte maximaal wordt benut. Met andere standaard kasten houdt u altijd nog wat loze ruimte over, dat is bij een maatwerk schuifwand niet het geval. In onze showroom in Ridderkerk kunnen we gerust eens kijken naar de mogelijkheden voor een mooie schuifwand. Er zijn zo ontzettend veel opties op het gebied van inbouwkasten op zolder. Wat dacht u bijvoorbeeld van het materiaal en de kleur? Maar er zijn ook zoveel opties voor de kastinrichting. U kunt kiezen voor lades, klapdeurtjes, open gedeeltes en zelfs verlichting voor in de kast. Wilt u liever een schuifwand op zolder met schuifdeuren op maat? Zelfs dat is mogelijk. In onze showroom kunnen we u diverse voorbeelden laten zien en kunnen we de kast voor uw zolder volledig samenstellen.

Opberg schuifkast op de zolder

Vakkundige montage van een schuifwand op uw zolder

Onze montage specialisten hebben inmiddels jarenlange ervaring in het plaatsen van maatwerk kasten. Maar ook schuifwanden op zolder en kastenwanden in de woonkamer zijn ook volledig geplaatst. Maar hoe verloopt het traject precies van een maatwerk schuifwand? We leggen het u graag uit: In onze showroom in Ridderkerk wordt stellen we de kast volledig samen. Wanneer deze aan uw wensen voldoet en u gaat akkoord met de prijs, dan wordt de schuifwand bij u op zolder geplaatst. We doen altijd nog een extra controle voor de afmetingen. Stel dat de wand net iets hoger is dan dat op de tekening staat, dan kunnen we dat nog aanpassen voordat de kast wordt geplaatst. Onze monteurs komen de kastenwand op zolder bij u thuis maken, u hoeft alleen te zorgen dat de monteurs er goed bij kunnen. Zij zorgen er vervolgens voor dat de kast binnen 1 dag geplaatst wordt. U hoeft verder niets te doen, onze kasten specialisten ruimen de rommel nadien op. U kunt aan de slag met het inrichten van de schuifkast en het opbergen van al uw spullen.

Schuifwand op zolder laten maken

Kies een schuifwand van Pinchetti & Van Caem kasten

Als u een schuifwand op zolder wilt, dan kunt u bij Pinchetti & Van Caem kasten profiteren van diverse voordelen. Het belangrijkste voordeel is dat we meer dan 25 jaar ervaring hebben in het bouwen en plaatsen van kasten. U kunt het zo gek niet verzinnen, of we hebben het al eens gebouwd. Ongeacht het over lastige maatwerk meubelen gaat, of over uitgebreide inbouwkasten op maat, inmiddels hebben we meer dan 1.000 kasten naar volledige tevredenheid geplaatst. Maar u krijgt van ons ook 15 jaar garantie op een schuifwand op maat voor op de zolder. Want we zijn zeker van onze zaak en weten dat onze kasten goed zijn. Een ander voordeel, gunstig voor de portemonnee, is dat besparingen op kunnen lopen tot 40%. Dat komt doordat we het gehele traject voor de maatwerk schuifwand zelf uitvoeren. We ontwerpen de kast, we maken de onderdelen voor de kast en we plaatsen de kastenwand bij u op zolder. Doordat we alles zelf doen, zonder tussen partijen, kunt u profiteren van forse besparingen. Bent u overtuigd van Pinchetti & Van Caem kasten? Maak dan gerust een afspraak voor een prachtige zolderkast op maat onder een schuine wand of neem contact met ons op.

Schuifwand zolder schuine wand

Onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor een vrijblijvend advies.

Locatie Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Noordenweg 14-16
2984 AG Ridderkerk
tel. (0180) 424 875

Kastenstudio Pinchetti & Van Caem scoort een 9,5 uit 10 op basis van 372 beoordelingen via Kiyoh.nl