Schuifwanden op maat – vakkundige montage

Bent u op zoek naar een mooie schuifwand op maat? Een schuifwand is ideaal voor op zolder of in de slaapkamer. Eigenlijk hoeft u niet meer verder te zoeken, Pinchetti & Van Caem kasten is de specialist als het gaat om schuifwanden op maat. Wij maken de schuifwand die in de ruimte past en aan al uw wensen voldoet. U profiteert niet alleen van onze jarenlange ervaring op het gebied van maatwerkkasten, maar ook van aangename prijzen. Doordat we de schuifwand op maat zelf fabriceren, koopt u deze dus rechtstreeks bij de fabriek. We maken de schuifwand op maat kamerhoog en kamerbreed als u dat zou willen. Op deze manier wordt de ruimte op uw zolder of slaapkamer maximaal benut. De schuifwand op zolder wordt vakkundig geplaatst en u krijgt standaard 15 jaar garantie.

  • Kastenstudio Pinchetti & Van Caem maakt de kast die aansluit op uw wensen;
  • We zijn al meer dan 25 jaar werkzaam op het gebied van maatwerkkasten;
  • U krijgt 15 jaar garantie op al onze maatwerkkasten.

Maak een afspraak

Meer dan 25 jaar ervaring in schuifwanden

Inmiddels is Pinchetti & Van Caem kasten al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het fabriceren van schuifwanden op maat. Naast het fabriceren hebben we inmiddels duizenden kastenwanden op maat geplaatst. Hoe eenvoudig wilt u het hebben, wij plaatsen een maatwerk schuifwandkast op uw slaapkamer of op de zolder. We kunnen de kast zo maken zodat deze overal in uw woning geplaatst kan worden. Heeft u een rare hoek in de kamer? Of heeft u een schuin plafond op zolder? Dat is geen punt, we zitten graag met u aan tafel om de mogelijkheden met u door te nemen. Om er zeker van te zijn dat de schuifwand op maat binnen een dag geplaatst kan worden, doen we altijd nog even een check bij u thuis. Zo weten we zeker dat de schuifdeuren op zolder die we gaan maken in uw ruimte past.

Een mooie schuifwand op maat

De voordelen van een schuifwand op maat

Met een schuifwand op maat wordt de ruimte bij u in de slaapkamer of op de zolderverdieping maximaal benut. Geen loze hoeken of ruimtes meer, alle ruimte kan gebruikt worden om uw spullen netjes op te bergen. Pinchetti & Van Caem kasten heeft inmiddels 25 jaar ervaring in het plaatsen van slaapkamerkasten op maat. We weten welke technieken het beste gebruikt kunnen worden om de schuifwand op maat snel en efficiënt te plaatsen. Het is zelfs mogelijk om de kastinrichting van de schuifwand samen te stellen. Kies bijvoorbeeld voor een hanggedeelte of een aantal lades. Maar wat dacht u van de accessoires? U kunt kiezen uit tal van mooie handgrepen en het is mogelijk om de inbouwkast op zolder te voorzien van verlichting. Na de montage ruimen we alles netjes op, zodra onze montagespecialisten uw woning verlaten, kunt u direct aan de slag met het opbergen van uw spullen.

Een schuifwand op maat in de slaapkamer

Bekijk onze fraaie schuifwanden onze showroom

Als u aan het oriënteren bent voor een mooie schuifwand op maat, kom dan gerust eens langs bij onze showroom in Ridderkerk. We kunnen onder het genot van een kopje koffie de mogelijkheden met u doornemen. Zo kunt u kiezen wat voor kastdeuren op maat u wilt, maar u kunt ook eens kijken naar de verschillende houtsoorten. Vrijwel alles is mogelijk, u kunt het zo gek niet verzinnen, of we hebben het wel eens gebouwd. U kunt ons ook laten weten wat voor spullen u wilt opbergen in de kastenwand op zolder. We denken graag met u mee zodat we een mooie passende oplossing kunnen vinden. Heeft u interesse in een mooie schuifwand op maat? Neem dan contact met ons op en maak snel een afspraak!

Schuifwanden op maat

Onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor een vrijblijvend advies.

Locatie Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Noordenweg 14-16
2984 AG Ridderkerk
tel. (0180) 424 875

Kastenstudio Pinchetti & Van Caem scoort een 9,5 uit 10 op basis van 372 beoordelingen via Kiyoh.nl