Een schuifwandkast volledig op maat

Bent u al een tijdje op zoek naar een mooie schuifwandkast die aan al uw wensen voldoet? Dan hoeft u waarschijnlijk niet meer verder te zoeken. Pinchetti & Van Caem Kasten is de specialist op het gebied van maatwerk schuifwandkasten. Wij realiseren de kastenwand op maat waar u naar op zoek bent. Niet alleen kunt u profiteren van onze expertise, maar u profiteert ook nog eens van aantrekkelijke prijzen op al onze wandkasten op maat. Doordat wij de kasten zelf fabriceren in Ridderkerk koopt u dus de schuifwandkast rechtstreeks bij de fabriek. We kunnen de kast kamerbreed en kamerhoog maken, zodat alle ruimte in uw kamer wordt benut. We zorgen ervoor dat de schuifkast op vakkundige wijze wordt geplaatst bij u thuis en u krijgt standaard 15 jaar garantie op onze kasten. Het maakt niet uit wat uw wensen zijn, wij maken het gewoon voor u op maat.

  • Kastenstudio Pinchetti & Van Caem maakt de kast die aansluit op uw wensen;
  • We zijn al meer dan 25 jaar werkzaam op het gebied van maatwerkkasten;
  • U krijgt 15 jaar garantie op al onze maatwerkkasten.

Maak een afspraak

25+ jaar specialist in maatwerk schuifkasten

Inmiddels is Pinchetti & Van Caem kasten al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het maken en monteren van schuifwandkasten op maat. Hoe gemakkelijk wilt u het hebben, een fraaie schuifwandkast geplaatst in een van de kamers van uw woning. Wij kunnen de kast zo maken zodat deze overal geplaatst kan worden. Heeft u een ongebruikelijke hoek in de kamer? Of heeft de kamer een schuin plafond? Dat is geen enkel probleem. We zitten graag met u aan tafel om de mogelijkheden te bespreken. Zoals gebruikelijk komen wij voor het plaatsen van de schuifwandkast even bij u langs, om te controleren of de afmetingen daadwerkelijk kloppen. Verder kunt u helemaal zelf bepalen hoe u de schuifdeurkast op maat wilt hebben. Wilt u afwijkende vakken, extra hangruimte, speciale lades of verlichting. Het is allemaal mogelijk. Maak gerust een afspraak of bezoek onze showroom in Ridderkerk.

Mooie schuifwandkast op maat

De voordelen van een maatwerk schuifkast

U profiteert van tal van voordelen wanneer u een schuifkast op maat besteld bij Pinchetti & Van Caem kasten. Inmiddels hebben we meer dan 25 jaar ervaring in het plaatsen van kasten op maat. Gedurende die 25 jaar hebben we meer dan 1000 kasten naar volledige tevredenheid geplaatst. We weten precies hoe we moeten werken, welke technieken we het beste toe kunnen passen en welk materiaal het meest geschikt is. Dit alles zorgt ervoor dat er een bijzonder mooie schuifwandkast wordt geplaatst in uw kamer. Daarnaast staan wij garant voor veiligheid en kwaliteit. We zorgen er dan ook voor dat de kasten geen scherpe punten of randen hebben. Maar we willen ook dat de ruimte in de kamer optimaal wordt benut middels de maatwerk schuifwandkast. We hebben alles in huis om een fraaie schuifwandkast op te leveren. U kunt na het plaatsen heerlijk genieten van een mooie schuifkast waarin u alle kleding en spullen kunt opbergen.

Schuifwandkast kamerhoog kamerbreed

Bezoek onze kasten showroom in Ridderkerk

Als u op zoek bent naar een maatwerk schuifwandkast en wilt weten wat de mogelijkheden zijn. Breng dan gerust een bezoek aan onze showroom in Ridderkerk. Hier kunnen alle mogelijkheden besproken worden. Want denkt u bijvoorbeeld van de verschillende soorten hout, de kleuren van de maatwerk kast en de handvatten voor op de schuifdeuren. Maar u kunt ook voorbeelden zien van de lades, verlichting en de kastinrichting van de schuifwandkast. We kunnen u uitstekend voorzien van passend advies voor een mooie kast op maat. Wij zullen er altijd voor zorgen dat de ruimte in de kamer maximaal wordt benut. We denken met u mee hoe spullen het beste opgeborgen kunnen worden in de kast en we zorgen ervoor dat de kast aansluit op elk interieur. Bent u geïnteresseerd in een fraaie schuifdeurkast? Maak dan gerust een afspraak of breng een bezoekje aan onze showroom in Ridderkerk.

Schuifwandkast op de slaapkamer

Onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor een vrijblijvend advies.

Locatie Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Noordenweg 14-16
2984 AG Ridderkerk
tel. (0180) 424 875

Kastenstudio Pinchetti & Van Caem scoort een 9,5 uit 10 op basis van 372 beoordelingen via Kiyoh.nl