Schuine kast op maat

Heeft u thuis een zolder of kamer met een schuin plafond of dak en bent u op zoek naar een wandkast die daar precies tussen past? Dan is een schuine kast op maat een uitstekende oplossing om de ruimte maximaal te benutten. Pinchetti & Van Caem kasten is inmiddels meer dan 25 jaar actief in het fabriceren en plaatsen van maatwerk kledingkasten. Dus ook voor die lastige hoek met het schuine plafond, kunnen wij een mooie kast op maat voor een schuine wand. Op deze manier blijft de zolder of de kamer er netjes uitzien. Het is zelfs mogelijk dat we de schuine kast op maat voorzien van schuifdeuren. Bij Pinchetti & Van Caem kasten maken we de schuine kledingkast helemaal zelf, dat resulteert in besparingen tot maar liefst 40%. Interessant? Maak dan gerust een afspraak zodat we samen gaan kijken naar een prachtige maatwerk schuine kast.

  • Kastenstudio Pinchetti & Van Caem maakt de hoekkast die aansluit op uw wensen;
  • We zijn al meer dan 25 jaar werkzaam op het gebied van maatwerk kasten;
  • U krijgt 15 jaar garantie op al onze maatwerk hoekkasten.

Maak een afspraak

Profiteer van een schuine maatwerk kast

Eigenlijk is een schuine kast op maat een uitstekende oplossing voor op zolder of voor een andere kamer met een schuin plafond. Dankzij deze kast wordt de ruimte maximaal benut en heeft u geen loze ruimte meer. Als we het hebben over maatwerk kasten, dan kunt u ook de kastinrichting volledig samenstellen. Wilt u bijvoorbeeld een hanggedeelte in de schuine kast? Of het liefst meer lades, of bent u van plan om mappen en administratieve zaken hierin op te bergen? Het kan allemaal en de mogelijkheden zijn eindeloos omtrent een kastenwand op zolder. Als u weet wat de afmetingen ongeveer zijn en u heeft al een idee in uw hoofd. Kom dan gerust een keer met ons samen zitten zodat we uw droomkast samenstellen voor die muur met een schuin plafond. We laten alle accessoires, lades, handgrepen en zelfs verlichting zien aan u.

Schuine kast op maat gemaakt

Vakkundige montage van een schuine kast

Het perfect plaatsen van een schuine kast, of het zelf maken hiervan is erg lastig. Wanneer u kiest voor een schuine kledingkast op maat van Pinchetti & Van Caem kasten, dan is de vakkundige montage inbegrepen. Erg makkelijk en u hoeft helemaal niets te doen. We komen wel van tevoren de ruimte even opmeten voor de zekerheid. Stel dat de inbouwkast op zolder net niet past, dat willen we natuurlijk niet. Door de extra controle kunnen we ook garanderen dat de schuine kast op maat binnen een (werk)dag geplaatst kan worden. Wanneer alles is geregeld omtrent de kast, dan komen onze ervaren monteurs de kast op maat bij u in huis plaatsen. Wij werken erg netjes en ruimen nadien alle rommel, zoals plastic en andere verpakkingsmaterialen, op. Het enige wat u hoeft te doen is het opbergen van uw spullen in de schuine kledingkast op maat.

Schuifdeurkast tegen wand met schuine hoek

Bekijk alle opties voor een schuine kast in de showroom

Wilt u een schuine kast op maat laten maken? Dan zijn er zo ongelofelijk veel opties mogelijk. We nemen graag de tijd om deze met u door te nemen. Zo kunnen we kijken wat er mogelijk is, hoe groot de kast kan worden, hoe de schuine kast ingericht moet worden. Maar natuurlijk ook welke kleuren gebruikt gaan worden, welk type houtsoorten. Daarnaast kun je ook nog kiezen uit verschillende lades, deurgrepen en je kunt zelfs kiezen om op maat gemaakte schuifdeuren te gebruiken. Met een mooie schuine wand kast, daar kunt u jarenlang van genieten en talloos veel spullen in opbergen. Daarnaast profiteert u bij Pinchetti & Van Caem kasten van 15 jaar garantie op alle geplaatste kasten en inmiddels hebben we meer dan duizenden maatwerk kasten naar volledige tevredenheid geplaatst.

Schuine wandkast op maat op zolder

Onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor een vrijblijvend advies.

Locatie Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Noordenweg 14-16
2984 AG Ridderkerk
tel. (0180) 424 875

Kastenstudio Pinchetti & Van Caem scoort een 9,5 uit 10 op basis van 372 beoordelingen via Kiyoh.nl