Slaapkamerkast op maat laten maken

Ook in de slaapkamer of garderobe kunt u uw kasten op maat laten maken. Dat is wel zo handig: zo heeft u precies de opbergruimte die u nodig heeft. Niet alleen voor kleding, maar ook voor uw schoenen, sieraden, (bed)textiel, stropdassen en riemen. Alles in een slaapkamerkast op maat, die speciaal voor u op maat is gemaakt, voor de slaapkamer, garderobekast of inloopkast.

  • Kastenstudio Pinchetti & Van Caem heeft al meer dan 25 jaar ervaring;
  • Dankzij onze eigen productie bent u bij ons tot 40% goedkoper uit;
  • De kasten zijn van uitstekende kwaliteit dankzij eigen productie en het gebruik van duurzame materialen.

Maak een afspraak

Een passende slaapkamerkast voor iedere woning

Slaapkamerkasten op maat zijn geschikt voor iedere woning. U kunt ervoor zorgen dat de inloopkast op de slaapkamer goed past bij de rest van uw woning. Het is namelijk mogelijk om ieder detail van de kast zelf te bepalen. U kunt kiezen voor een passend materiaal en een complementerende kleur, zowel voor de binnenkant als de buitenkant van uw kastenwand in de slaapkamer. Wij kunnen de kast op verschillende manieren afwerken, zodat de slaapkamerkast op maat altijd past bij uw interieur. Of u nu van een moderne of klassieke stijl houdt. Ook bij schuine wanden of kleinere ruimtes kunnen wij een passende oplossing aandragen. In onze eigen werkplaats stellen wij vervolgens uw luxe slaapkamerkast samen.

Slaapkamerkast op maat

Uw maatwerk kast in de slaapkamer

Sinds enkele jaren is de inloopkast, een Amerikaans concept, in Nederland steeds populairder, en dat is niet zonder reden. Natuurlijk zijn wij er ook voor uw maatwerk inloopkast. Heeft u ruimte in het huis over, overweeg dan eens een inloopkast op maat! Dit zorgt voor een zeer luxe uitstraling van uw woning en een goede opbergruimte voor uw kleding en textiel.

Dit kunnen wij uiteraard allemaal voor u in orde maken. Wij kunnen met een uniek ontwerp ervoor zorgen dat elke millimeter van uw kast op maat in de slaapkamer goed benut wordt. Met passende verlichting wordt de slaapkamerkast op maat echt naar een hoger niveau getild. Of wat denkt u van een mooie schuifdeur als entree naar de inloopkast? Omdat wij alles op maat maken, is het mogelijk om de inloopkast van uw dromen te realiseren.

Het interieur van de slaapkamerkast op maat

Omdat u in de slaapkamer of inloopkast vaak veel wilt opbergen, is het belangrijk dat de kast goed bij uw wensen past. Daarom is de kastinrichting bij ons minstens zo belangrijk als de buitenkant van de kast. Ook uw kastinterieur is dus maatwerk bij ons! Met tekeningen en showroom voorbeelden kunnen wij samen met u de geschikte indeling voor uw kast bepalen.

Slaapkamerkast op maat laten maken

Voor uw garderobekast, inbouwkast of luxe inloopkast is het belangrijk dat u voldoende opbergruimte heeft. Denk dan niet alleen aan uw kleding: er is veel meer dat u mooi kunt opbergen in de luxe slaapkamerkast. Het is mogelijk om accessoires aan te brengen, zoals een ruimte om uw schoenen netjes op te bergen, of lades om uw mooiste juwelen tentoon te stellen. Denk ook eens aan de verlichting die u in de kast kunt aanbrengen, zodat u tijdens een donkere morgen goed kunt zien wat u die dag aan wil doen.

Ook kunt u een garderobekast, gangkast of schoenenkast laten maken met dezelfde accessoires. Zo creëert u een passende plek om uw schoenen, jassen en wintergerei netjes op te bergen.

Waarom kiezen voor een inbouwkast op de slaapkamer?

Wij hebben al ruim 25 jaar ervaring met het ontwerpen en installeren van kasten op maat voor iedere ruimte. Met een mooie kast op maat bent u flexibel in zowel de inrichting van de kast als het uiterlijk van de kast. Daarnaast bieden wij op iedere kast op maat 15 jaar garantie. Ook hebben wij snelle levertijden, en een eigen montagedienst, zodat u zo snel mogelijk van uw nieuwe en luxe slaapkamerkast op maat kunt genieten. Ook zijn wij voordelig: omdat wij direct bij de fabrikant inkopen kan het prijsverschil met een conventionele leverancier oplopen tot wel 40%.

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek dan zeker eens onze showroom. Hier ziet u meteen wat wij u kunnen bieden en welke opties er zijn. U kunt in onze showroom een goede indruk krijgen van de houtsoorten en andere materialen waar wij mee werken en de accessoires die wij kunnen aanbieden bij uw nieuwe maatwerk slaapkamerkast.

Onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor een vrijblijvend advies.

Locatie Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Noordenweg 14-16
2984 AG Ridderkerk
tel. (0180) 424 875

Kastenstudio Pinchetti & Van Caem scoort een 9,6 uit 10 op basis van 401 beoordelingen via Kiyoh.nl