TV-kast op maat

Bent u op zoek naar een tv kast op maat waarmee de ruimte in uw woonkamer optimaal wordt benut? Dan kunnen wij, Kastenstudio Pinchetti & Van Caem, deze tv kast op maat voor u produceren. Inmiddels hebben we tientallen jaren ervaring in het produceren van maatwerk meubelen, deze maken we dan ook in onze eigen werkplaats in Ridderkerk. Doordat wij deze tv-kast op maat zelf maken, kunt u een hoop geld besparen. Deze besparingen kunnen zelfs oplopen tot maar liefst 40% en u profiteert van een 15 jarige garantietermijn. Hoe u de tv-kast op maat ook wilt hebben, kamerbreed, extra kastjes of meer ruimte voor uw dvd’s, wij zetten uw droomkast graag in elkaar. De tv-kast op maat hoef u niet zelf in elkaar te zetten. Dat kunt u laten doen door onze eigen vakkundige montagedienst.

  • Inmiddels al meer dan 20 jaar actief in het maken en plaatsen van maatwerkkasten;
  • Op al onze maatwerkkasten krijgt u standaard 15 jaar garantie;
  • Bij ons koopt u direct in de fabriek, hierdoor garanderen wij u de laagste prijs.

Maak een afspraak

Plan een afspraak bij Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Wij helpen u graag verder met het realiseren van uw droomkast, maatwerk meubel of een van onze andere maatwerk producten. Als u de onderstaande velden heeft ingevuld, nemen wij contact met u op om de afspraak te maken in onze showroom aan de Noordenweg 14-16 in Ridderkerk.

Een moment geduld aub.

De prijs van een tv-kast op maat

Doordat al onze schuifdeurkasten, tv-meubels en kastinrichtingen maatwerk zijn, kunnen wij u niet exact vertellen wat de kosten zijn. Voor een exacte prijsopgave kunt u gewoon binnenlopen in onze showroom, gebruik maken van ons informatieformulier of even telefonisch contact opnemen (via 0180 424 875). Als u ons laat weten wat uw wensen en de bijbehorende afmetingen zijn, maken onze adviseurs graag een vrijblijvende offerte voor uw unieke tv-kast op maat.

Onze showroom in Ridderkerk

Wanneer u meer wilt weten over onze tv-kasten op maat, kom dan gerust eens langs bij onze showroom gevestigd in Ridderkerk. We maken graag tijd voor u vrij zodat we u kunnen voorzien van alle gewenste informatie over onze maatwerk tv-kasten. Tevens laten we u gelijk een aantal inspirerende voorbeelden zien en de verschillende hout- en materiaalsoorten. We denken graag met u mee voor het realiseren van uw gewenste tv-kast.

Naast een TV-kast op maat kunt u bij Kastenstudio Pinchetti & Van Caem ook terecht voor een groot aantal andere maatwerk meubelen. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze maatwerk kastenwanden, inloopkasten en kastinrichtingen?

Onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor een vrijblijvend advies.

Locatie Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Noordenweg 14-16
2984 AG Ridderkerk
tel. (0180) 424 875

Relevante websites | Beoordeling 9,5 uit 10 op basis van 100 reviews via Kiyoh.nl