TV meubel op maat

Al enige tijd op zoek naar een tv meubel op maat om de ruimte in uw woonkamer of tv-kamer optimaal te benutten? Kastenstudio Pinchetti & Van Caem maakt het tv-meubel waar u naar op zoek bent. We hebben de kennis en expertise in huis om de tv-kast (en wandmeubelen op maat)in onze eigen werkplaats te produceren. Niet alleen zorgt dit voor een hoge kwaliteit tv-meubel op maat, maar profiteert u ook nog eens van aangenaam lagere prijzen. Wij maken voor u de gewenste tv meubel op maat, ongeacht de grootte van de tv en de hoeveelheid apparatuur. Onze montage dienst zorgt uiteraard voor een uitstekende installatie bij u thuis en op al onze maatwerk producten krijgt u 15 jaar garantie. Van maatwerk kasten tot fraaie tv- en audiomeubels, wij maken het voor u graag op maat!

  • Kastenstudio Pinchetti & Van Caem maakt de kast die aansluit op uw wensen;
  • We zijn al meer dan 25 jaar werkzaam op het gebied van maatwerkkasten;
  • U krijgt 15 jaar garantie op al onze maatwerkkasten.

Maak een afspraak

Plan een afspraak bij Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Wij helpen u graag verder met het realiseren van uw droomkast, maatwerk meubel of een van onze andere maatwerk producten. Als u de onderstaande velden heeft ingevuld, nemen wij contact met u op om de afspraak te maken in onze showroom aan de Noordenweg 14-16 in Ridderkerk.

Een moment geduld aub.

De prijs van een tv meubel op maat

Doordat al onze schuifdeurkasten, tv-meubels en kastinrichtingen maatwerk zijn, kunnen wij u niet exact vertellen wat de kosten zijn. Voor een exacte prijsopgave kunt u gewoon binnenlopen in onze showroom, gebruik maken van ons informatieformulier of even telefonisch contact opnemen (via 0180 424 875). Als u ons laat weten wat uw wensen en de bijbehorende afmetingen zijn, maken onze adviseurs graag een vrijblijvende offerte voor uw unieke tv-meubel op maat.

TV kast maatwerk meubel

Onze showroom in Ridderkerk

Wenst u een keer langs te komen om een aantal inspirerende tv-meubelen op maat en onze houtsoorten te kunnen aanschouwen? Dat is uiteraard geen enkel probleem, kom gerust eens langs bij onze showroom in Ridderkerk. We maken graag tijd voor u vrij zodat we u voldoende kunnen informeren over uw gewenste tv-meubel. Met onze maatwerk meubels kunt u de beschikbare ruimte in uw vertrek optimaal benutten.

TV meubel maatwerk

Naast een TV-meubel op maat kunt u bij Kastenstudio Pinchetti & Van Caem ook terecht voor een groot aantal andere maatwerk meubelen. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze inloopkasten op maat, kastinrichtingen en quickstep laminaat?

TV meubel op maat

Onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor een vrijblijvend advies.

Locatie Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Noordenweg 14-16
2984 AG Ridderkerk
tel. (0180) 424 875

Kastenstudio Pinchetti & Van Caem scoort een 9,6 uit 10 op basis van 179 beoordelingen via Kiyoh.nl