TV-Meubel op maat laten maken?

Bent u op zoek naar een prachtig inbouw tv-meubel op maat voor in uw woonkamer of slaapkamer? Kies dan voor de meest fraaie tv-meubelen op maat van Pinchetti & Van Caem kasten. We zijn gespecialiseerd in het maken van tv-meubels en tv-kasten op maat. Wij maken de tv-wand op maat die aan al uw wensen voldoet. Niet alleen profiteert u van onze jarenlange ervaring, maar ook van forse besparingen die kunnen oplopen tot maar liefst 40%. Hoe kan dat dan? Wij maken de tv-kast op maat volledig van A tot Z. Alle planken en houten platen en andere materialen zagen we op maat in onze werkplaats in Ridderkerk. Het inbouw tv-meubel op maat wordt vervolgens in elkaar gezet door onze vakkundige monteurs bij u thuis. Als u wenst kunnen we het tv-meubel kamerbreed en zelfs kamerhoog maken. De ruimte in uw woonkamer wordt in elk geval maximaal benut. Verder krijgt u bij Pinchetti & Van Caem kasten maar liefst 15 jaar garantie op alle tv-wanden en tv-kasten op maat. Het maakt niet uit wat uw wensen zijn, wij maken de inbouw tv-kast op maat.

  • Pinchetti & Van Caem kasten maakt uw schuifdeuren op zolder
  • Inmiddels al 25 jaar specialist in schuifdeurkasten op maat
  • Standaard 15 jaar garantie op al onze maatwerk kasten

Maak een afspraak

25+ jaar ervaring in maatwerk tv-meubels

Pinchetti & Van Caem kasten is inmiddels al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het fabriceren en plaatsen van TV-meubels op maat. Niet alleen bij ons en de regio, maar ook in de rest van Nederland. Hoe eenvoudig wilt u het hebben, wanneer u bij ons een tv-kast op maat samenstelt, dan wordt deze bij akkoord binnen enkele weken bij u thuis geplaatst in de woonkamer of slaapkamer. Wij maken de tv-wand overigens zo, dat deze overal geplaatst kan worden in de woonkamer. Zelfs als er een aparte hoek in de kamer zit, of er zit een hoge plint, kunnen we de inbouw tv-kast op maat of wandkast in de woonkamer zo maken dat deze exact past. Wanneer u kiest voor een kamerbrede of kamerhoge tv-kast op maat, dan komen we altijd even langs om de afmetingen te controleren. Zo kunnen wij garanderen dat de tv-wand op maat binnen een werkdag geplaatst kan worden. Tevens kunt u de tv-kast op maat volledig samenstellen. Wilt u er een paar lades in, of bepaalde opbergvakken met een specifieke afmeting, of een bepaald type deurgrepen. Het is allemaal mogelijk bij Pinchetti & Van Caem kasten.

TV-kast op maat gemaakt

De voordelen van een tv-meubel op maat

Kiest u voor Pinchetti & Van Caem kasten? Dan profiteert u van diverse voordelen. Niet alleen zijn we al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het maken en plaatsen van tv-meubels op maat. Maar we hebben inmiddels al meer dan 1000’en kasten op maat naar volledige tevredenheid opgeleverd. We weten exact wat we doen en we kunnen u altijd goed adviseren, uiteindelijk hebben we ook meer dan 25 jaar ervaring in tv-wanden en schuifdeurkasten op maat. We zorgen er in elk geval voor dat er een prachtig tv-meubel op maat bij u thuis wordt geplaatst. Wanneer we het tv-meubel komen plaatsen, dan wordt er keurig netjes gewerkt. We zorgen er voor dat alle rommel keurig wordt opgeruimd en u zo min mogelijk last heeft van ons. Binnen een dag kunt u genieten van een mooi tv-meubelstuk op maat. Het enige wat u hoeft te doen is na het plaatsen van de inbouw tv-kast uw spullen en apparatuur opbergen in het maatwerk tv-meubel.

TV-meubel op maat gemaakt

Uw tv-wand op maat ontwerpen in de showroom

Als u op zoek bent naar een mooi tv-meubel op maat, of wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? Plan dan een bezoek in bij onze showroom in Ridderkerk. We nemen in alle rust de mogelijkheden door voor een prachtige kast op maat. Zo kunt u kiezen uit verschillende materialen, diverse kastdeuren, lades en handvatten. Er is van alles mogelijk, als u de gewenste afmetingen heeft en weet welk formaat uw TV heeft, dan kunnen we gelijk kijken naar het ontwerp van een tv-meubel op maat. We kunnen de tv-wand op maat al volledig ontwerpen. Als het ontwerp van het tv-meubel op maat naar wens is, kunnen we enkele dagen later een prijsopgave naar u doorsturen. Wanneer u een akkoord geeft op de offerte, dan plannen wij een dag in waarop de tv-kast op maat bij u thuis geplaatst kan worden. Dus als u interesse heeft in een prachtig tv-meubel op maat, kom dan gerust eens langs bij ons in de showroom. Wij zorgen ervoor dat de koffie voor u klaar staat.

Kamerhoog TV-meubel op maat

Onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor een vrijblijvend advies.

Locatie Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Noordenweg 14-16
2984 AG Ridderkerk
tel. (0180) 424 875

Kastenstudio Pinchetti & Van Caem scoort een 9,5 uit 10 op basis van 372 beoordelingen via Kiyoh.nl